jadi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Merhabalar, bende burayi yeni buldum, eski arkadaslari gordugume sevindim. Yeni bir forum arayisindayim su anda, burasi yada baska, tavsiyesi olanlar pm ile bildirise cok sevinirim. Thanks in advance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Turan Dursun Forumu'nu tavsiye ederim şahsen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lux e Tenebris Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Turan Dursun Forumu'nu tavsiye ederim şahsen. Liboş ve kürtçü yatağı olduğu içinmi, kaç tane yazarı kaldı ki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astur Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Liboş ve kürtçü yatağı olduğu içinmi, kaç tane yazarı kaldı ki ? Kuralları senin gibi tiplerin barınmasını imkânsız kılan seviyeli bir ortam olduğundan tavsiye ediyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Irkcilara, magandalara, kufur etmek disinda fikir uretemeyen zavallira iltimas gecilmeyen bir yerde yazmak istiyorum. burasi cok yeni galba, tam olarak ne tarz bir yonetim sergilendigini anlayamadim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lux e Tenebris Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Kuralları senin gibi tiplerin barınmasını imkânsız kılan seviyeli bir ortam olduğundan tavsiye ediyorum. Seviyeside yazılarıda belli, Liboşculuk oynayan bir dolu etnik döküntünün kendi kendine masturbasyon yaptığı kaliteli üyelerin teker teker ayrılıp Ateforumda kıçlarına tekme yiyenlerin sığınağı haline gelen içi boş forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lux e Tenebris Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Irkcilara, magandalara, kufur etmek disinda fikir uretemeyen zavallira iltimas gecilmeyen bir yerde yazmak istiyorum. burasi cok yeni galba, tam olarak ne tarz bir yonetim sergilendigini anlayamadim Turan Dursun tam senlik. Bol bol müslümanlara ve Türklere hakaret edersin Hristo akrabalarını kollarsın, kimse sesini çıkarmaz. Forum yönetimide sizden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOSS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Herkese merhaba, burasını bende beğendim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huysuz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Seviyeside yazılarıda belli, Liboşculuk oynayan bir dolu etnik döküntünün kendi kendine masturbasyon yaptığı kaliteli üyelerin teker teker ayrılıp Ateforumda kıçlarına tekme yiyenlerin sığınağı haline gelen içi boş forum. Liboşlarla dolu mu bilemem ama ateistformundan atılanların gidip ateistforum yönetimini çekiştirdigi bir yer.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilgi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Herkese merhaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
analiz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 herkese merhaba da eski forum ne oldu. ateistforum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Selam ben yeni bir üyeyim aslinda hepinizi eski forumu birkac yildir takip ettigimden taniyorum hayirli olsun özgür düsünmek isteyenlere Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayonez Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 MerhabalarAteistforuma ne oldu?Siteyi hacklediler mi yoksa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bright Stuff Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Herkese merhaba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreiMalAli Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Herkese selamlarve Sevgiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Saygideger 3 ali; Hosgeldin. Saygilarimla;evrensel-insan Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreiMalAli Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Sevgili evrensel-insan. Sen de olmasan, "Selam verdim, rüşvet değil diye almadılar." yazacaktım.Fuzuli'nin bu cümlesini yazmaktan kurtardın beni."Kurtardın" mı dedim? Sevgiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Saygideger DreiMalAli; "Kurtardın" mı dedim?-DMA-Maalesef, simdi bana aklinin inandigi hangi ideolojik dogrusunun sinirlarindan, benden dile gelen dusuncelerle kurtuldugunu aciklamak durumundasin. Tosbu!?, sana kolaylik versin. Saygilarimla;evrensel-insan Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreiMalAli Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Sevgili evrensel-insan. Öyle bir cümle kurmuşsun ki...Anlamam için, Tosbul? yardımcı olsa dahi, şöyle bir-iki hafta düşünmem gerekiyor:Aklımın inandığı...?!?!İdeolojik doğru ?!?!Ve bu doğrunun kıyısından-köşesinden değil, içinden-ortasından da değil, taaaa "sınırlarından" ?!?!"benden dile gelen düşüncelerle" Hah! Bak bunu anladım. "Hosgeldin" diyen tek sendin. Ve s"enden dile gelen dusunce" sayesinde, "Selam verdim, rüşvet değil diye almadılar." cümlesini yazmaktan kurtuldum.Bak! Fuzuli'nin "Selam verdim, rüşvet değil diye almadılar." cümlesini yine yazmadım. Selam verip, borçlu mu çıktım acaba? Sevgiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Saygideger DreiMalAli; Selam verip, borçlu mu çıktım acaba?-DMA- Walla, eger bir borcun olacaksa, bu bana degil; once kendine, sonra da insanliga olabilir, ancak. Rica ederim. Hani belki, evrensel-insan dusuncesinin yazi dili ve uslubunu unutmussundur, belki diye bir giris, yapayim dedim. Bak sormadigin icin, siraladigin Aklımın inandığı...?!?!İdeolojik doğru ?!?!Ve bu doğrunun kıyısından-köşesinden değil, içinden-ortasından da değil, taaaa "sınırlarından" ?!?!-DMA- cumlelere de aciklik getirmedim. "Korkmana" gerek yok. Saygilarimla;evrensel-insan Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreiMalAli Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Sevgili evrensel-insan. Madem korkmama gerek... Rahatladım o zaman.Tosbu!? senden çok benden razı olsun. Sınırlardan bahsettiğinde aklıma hemen gümrük memurları gelince telaşlanmıştım.Oh be! Rahatladım. SAğolasın, varolasın! Ama şu "once kendine, sonra da insanliga" olan borçları aklıma getirdin ya...Bu gece çetin ve uykusuz bir gece olacakmış gibi. Sevgiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Saygideger DreiMalAli; Bu gece çetin ve uykusuz bir gece olacakmış gibi.-DMA- Tuh, yine beceremedim. Bak gordunmu senin uykusuz bir gece gecirmene sebep oldum. Hay, su dilimi essek arisi soksa da, kurtulsam. Gerci o da ise yaramaz, cunku sanal alemde dil degil, parmak kullaniliyor. Bence sen, sirf uykusuz kalmama adina, aramizdaki tum bu yazismalari "sanal bir ruyaymis, oh be rahatladim" diye algila. Saygilarimla;evrensel-insan Link to comment Share on other sites More sharing options...
panteidar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Son gelen arkadaşlara selam! Hoşgeldiniz. Sevgili DreiMalAli;Her yeni gelene herkes sıradan hoşgeldin demeye kalksa, topic merhabalarla değil, hoşgeldin'lerle şişer.Bu işi evsahibi olarak Mantık hallediyor, herkes adına karşılama yapıyordu.O şimdi tatilde olduğundan bu görevi Evrensel-insan üstlenmiş görünüyor.Kolay gelsin saygıdeğer Evrensel-insan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Saygideger pante; Ben sadece tanidigim bir lakap uye oldugu icin, ona yanit yazdim. Aslinda daha onceki sitelerde her yeni uyeye hos geldin diyordum, burda simdiden bayagi uyeye hosgeldin demedim.Belki her uye icin bir baslik olsa, denebilir. Boyle tek baslikta takibi zor oluyor. Saygilarimla;evrensel-insan Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Herkese merhaba,kac gündür ugrasiyorum buraya yazi yazmak icin.E mail gelmis gereksiz kutusuna gitmis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts