shef Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Yok arkadaş girilmiyor forma! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreiMalAli Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Bu gün forumda sorunlar var. Girilmiyor.Anlaşılan o ki, forumun açılmasını sabırla beklememiz gerekiyor.Olur böyle şeyler.Bazan tamirat yapılır, bazan bakım.Bazan saldırı olur, bazan savunma. Ulu DK forumu açmak için çalışan arkadaşlara kolaylık versin. Sevgiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
yahya Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Bir sure yenileme calismasi yaptik arkadaslar. Simdi tekrar kullanima acik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rende Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mahkeme kararı ile kapatılmıştır yazısı geliyor. Foruma girmenin bir yolu var mı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BioSphere Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Bu bölümde içerik bulunmamaktadır.5 saniye içerisinde portala yönlendirileceksiniz. Forum açılmıyor. www.ateizm2.org'a yönlendirme yapıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BioSphere Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Bu foruma bakan admin veya moderator yok mu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
freand Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 5 saniye içerisinde portala yönlendirileceksiniz yazdıktan sonra portal açılıyor. Ama portalda da makale okuyamıyorsunuz. Portal da mahkeme kararıyla kapatılmış. Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Bu foruma bakan var. Ateistforum'u soruyorsanız, ona da bakanlar var. Durum net olarak anlaşılsın, gerekli açıklama yapılacaktır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreiMalAli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mahkeme kararı benzeri bir yazı görmedimGün boyu girme denelerimde benim karşıma çıkan mesaj şu: Bu bölümde içerik bulunmamaktadır.5 saniye içerisinde portala yönlendirileceksiniz., Ve 5 saniye sonra portal gayet normal açılıyor. Sevgiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahidevran Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mahkeme kararı benzeri bir yazı görmedimGün boyu girme denelerimde benim karşıma çıkan mesaj şu: Bu bölümde içerik bulunmamaktadır.5 saniye içerisinde portala yönlendirileceksiniz., Ve 5 saniye sonra portal gayet normal açılıyor. Sevgiler Anlamadım yahu .(( Aaaa açıldı foruma giriyorum arkadaşlar Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreiMalAli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Anlaşılan benim sorunum Firefox ile.Firefox ile foruma giremiyorum.İnternet Explorer ile girebiliyorum.Firefoxun chashini silip bir daha deneyeyim. Sevgiler 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreiMalAli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Firefoxun chashini sildikten sonra Firefox ile de girebiliyorum artık. Sevgiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
mücerred Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Firefoxun chashini sildikten sonra Firefox ile de girebiliyorum artık. SevgilerDaha önce pantenin önerisi işe yaramıştı .Bu defa da seninki teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Bu son sorun daha ilk gün hallolmuştu. Ama bazıları Ateistforum'a erişebilmek için cache ve cookie temizlemek zorunda kalmıştı. Sorunun üzerinden geçen bunca zamana rağmen hala erişemeyen fazla kişi yoktur umarım. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dilaver Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Şu anda ateforuma erişim linkini vermeniz mümkün mü. Ben de kayıtlı olan çalışmıyor çünkü. saygılarımla Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Ateistforum normal adresinden çıkıyor: www.ateistforum.org Uzun süredir açık ve kimseden bir şikayet yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-inma- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Admin arkadaşlar bir açıklama yapsa iyi olur. Forum kaç gündür gitti gelmedi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mücerred Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Admin arkadaşlar bir açıklama yapsa iyi olur. Forum kaç gündür gitti gelmedi..Saldırıya mı ugradı?TD.siteside aynı durumda .Adamlar artık iki tarafa birden saldırıyorlar.Bunlar inançlarını savunamayacak kadar zavallılar.Bu çaresiz zavallılar tarihin akışını durduracaklarını sanıyorlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-inma- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Saldırı olduğu kesin, en çok adminleri merak ediyorum. Zaman sansürcü, sorgudan korkan dogmatik faşistlere cezasını veriyor yoksa ne işleri olurdu bu saldırılarla..Boruları nereye kadar ötecek.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Bugün açılması lazım. Aslında bu sabah açıktı Ateistforum. Ama sonra teknik arkadaşlar hazır fırsat ele geçmişken birşey daha yapmak istediler. Onun için tekrar kapattılar. Bugün bitmeden yeniden açılması lazım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantik Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Bu arada, evet, saldırılar yüzünden kapanmıştı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-inma- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Umarım açılır mantik, emeği geçenlere kolay gelsin.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-inma- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Ben şu an baktım ve okuyabildim bir başlığı, ama sonra tekrar baktım karşıma ip li bir yazı çıktı (benim ip'm galiba o ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cigi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Bunlar el altindan devlet destekli olanlar. Facebook'ta da ayni sekilde saldirmaktalar. Yurtsever Ateistler sayfasini kapattirdilar daha dogrusu ugrasmaktan biktim usandim ben kaldirdim. Halbuki pasaportumun pdf ve jpg formatinda kopyasi adresim telefon numaram dahi ellerinde olduklari halde durmadan beni sms kodlari ile ugrastirmaktaydilar. 10 sene önce paranoyaktim bir bucuk sene önce anayasa hakkinda olacaklari söyledigimde de kayis siyirmis deli itici oldum.Her seyi ellerine alip hakim oldular ve mümkün oldugu kadar karsit düsüncelerin elestirilerin yayilmasini istemiyorlar. Dernegi geciniz su anda ateistlerin sanalda birlesmelerine geri dönüs yapmalari gerekiyor diye düsünüyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mücerred Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Bunlar el altindan devlet destekli olanlar. Facebook'ta da ayni sekilde saldirmaktalar. Yurtsever Ateistler sayfasini kapattirdilar daha dogrusu ugrasmaktan biktim usandim ben kaldirdim. Halbuki pasaportumun pdf ve jpg formatinda kopyasi adresim telefon numaram dahi ellerinde olduklari halde durmadan beni sms kodlari ile ugrastirmaktaydilar. 10 sene önce paranoyaktim bir bucuk sene önce anayasa hakkinda olacaklari söyledigimde de kayis siyirmis deli itici oldum.Her seyi ellerine alip hakim oldular ve mümkün oldugu kadar karsit düsüncelerin elestirilerin yayilmasini istemiyorlar. Dernegi geciniz su anda ateistlerin sanalda birlesmelerine geri dönüs yapmalari gerekiyor diye düsünüyorum.Facebook sayfan güzeldi.Yazık olmuş.ateistler sanal da da gerçek hayat tada birbirleri arasında kordine yapılar kurabilmeli.Herhangi bir dayanışmada veya tepki koyma da anında birbirleriyle haberleşme ortamı yartabilmeli .Hatta birlikte gündemi belirleyebilmeliler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts