Jump to content

Recommended Posts

• 1 ay sonra...
Mesaj tarihi:

Bu gün forumda sorunlar var. Girilmiyor.

Anlaşılan o ki, forumun açılmasını sabırla beklememiz gerekiyor.

Olur böyle şeyler.

Bazan tamirat yapılır, bazan bakım.

Bazan saldırı olur, bazan savunma.

Ulu DK forumu açmak için çalışan arkadaşlara kolaylık versin.

Sevgiler

• 3 hafta sonra...
Mesaj tarihi:
5 saniye içerisinde portala yönlendirileceksiniz yazdıktan sonra portal açılıyor. Ama portalda da makale okuyamıyorsunuz. Portal da mahkeme kararıyla kapatılmış.
Mesaj tarihi:

Mahkeme kararı benzeri bir yazı görmedim

Gün boyu girme denelerimde benim karşıma çıkan mesaj şu:

Bu bölümde içerik bulunmamaktadır.

5 saniye içerisinde portala yönlendirileceksiniz.,

Ve 5 saniye sonra portal gayet normal açılıyor.

Sevgiler

Mesaj tarihi:

Mahkeme kararı benzeri bir yazı görmedim

Gün boyu girme denelerimde benim karşıma çıkan mesaj şu:

Bu bölümde içerik bulunmamaktadır.

5 saniye içerisinde portala yönlendirileceksiniz.,

Ve 5 saniye sonra portal gayet normal açılıyor.

Sevgiler

Anlamadım yahu .((

Aaaa açıldı foruma giriyorum arkadaşlar

Mesaj tarihi:
Bu son sorun daha ilk gün hallolmuştu. Ama bazıları Ateistforum'a erişebilmek için cache ve cookie temizlemek zorunda kalmıştı. Sorunun üzerinden geçen bunca zamana rağmen hala erişemeyen fazla kişi yoktur umarım.
  • Like 1
  • 2 ay sonra...
  • 5 ay sonra...
Mesaj tarihi:

Admin arkadaşlar bir açıklama yapsa iyi olur. Forum kaç gündür gitti gelmedi..

Saldırıya mı ugradı?

TD.siteside aynı durumda .Adamlar artık iki tarafa birden saldırıyorlar.

Bunlar inançlarını savunamayacak kadar zavallılar.

Bu çaresiz zavallılar tarihin akışını durduracaklarını sanıyorlar.

Mesaj tarihi:

Saldırı olduğu kesin, en çok adminleri merak ediyorum. Zaman sansürcü, sorgudan korkan dogmatik faşistlere cezasını veriyor yoksa ne işleri olurdu bu saldırılarla..Boruları nereye kadar ötecek..

Mesaj tarihi:

Bugün açılması lazım.

Aslında bu sabah açıktı Ateistforum. Ama sonra teknik arkadaşlar hazır fırsat ele geçmişken birşey daha yapmak istediler. Onun için tekrar kapattılar. Bugün bitmeden yeniden açılması lazım.

Mesaj tarihi:

Bunlar el altindan devlet destekli olanlar. Facebook'ta da ayni sekilde saldirmaktalar. Yurtsever Ateistler sayfasini kapattirdilar daha dogrusu ugrasmaktan biktim usandim ben kaldirdim. Halbuki pasaportumun pdf ve jpg formatinda kopyasi adresim telefon numaram dahi ellerinde olduklari halde durmadan beni sms kodlari ile ugrastirmaktaydilar.

10 sene önce paranoyaktim bir bucuk sene önce anayasa hakkinda olacaklari söyledigimde de  kayis siyirmis deli itici oldum.Her seyi ellerine alip hakim oldular ve mümkün oldugu kadar karsit düsüncelerin elestirilerin yayilmasini istemiyorlar.

Dernegi geciniz su anda ateistlerin sanalda birlesmelerine geri dönüs yapmalari gerekiyor diye düsünüyorum.

Mesaj tarihi:

Bunlar el altindan devlet destekli olanlar. Facebook'ta da ayni sekilde saldirmaktalar. Yurtsever Ateistler sayfasini kapattirdilar daha dogrusu ugrasmaktan biktim usandim ben kaldirdim. Halbuki pasaportumun pdf ve jpg formatinda kopyasi adresim telefon numaram dahi ellerinde olduklari halde durmadan beni sms kodlari ile ugrastirmaktaydilar.

10 sene önce paranoyaktim bir bucuk sene önce anayasa hakkinda olacaklari söyledigimde de  kayis siyirmis deli itici oldum.Her seyi ellerine alip hakim oldular ve mümkün oldugu kadar karsit düsüncelerin elestirilerin yayilmasini istemiyorlar.

Dernegi geciniz su anda ateistlerin sanalda birlesmelerine geri dönüs yapmalari gerekiyor diye düsünüyorum.

Facebook sayfan güzeldi.Yazık olmuş.

ateistler sanal da da gerçek hayat tada birbirleri arasında kordine yapılar kurabilmeli.Herhangi bir dayanışmada veya tepki koyma da anında birbirleriyle haberleşme ortamı yartabilmeli .Hatta birlikte gündemi belirleyebilmeliler.