Kenopsia Konu tarihi: Perşembe saat 18:31 Report Konu tarihi: Perşembe saat 18:31 Venezuela'nın diktatörünü karısıyla birlikte yatağından aldılar. Son yüz yılın en büyük raconu desek yanlış olmaz. Yazık oldu demek isterdim ama pek umrumda mı bilemedim Bu Maduro denen dallama tıpkı bizimki gibi 2024'te genel seçimde az oy almasına rağmen kendisini %52'yle galip ilan etmişti
Thus spoke Beavis Mesaj tarihi: Cuma saat 03:00 Report Mesaj tarihi: Cuma saat 03:00 Kozmik yapının içerisinde, kum tanesi olmayan bir dünya da, ölçeğin görünürlüğü sebebiyle 'neyin ciddiye alınabileceği' ile 'neyin alınamayacak' oluşu arasında ki ayrım silikleşmeye başladı. Bir taraftan maduro, venezuela'dan trump'ın emri ile alınıyor ve tüm dünya izliyor. Aynı saat diliminde başka bir yerde cinayet, pedofili, tecavüz oluyor. Bir diğer tarafta çay içerken X'de bir ukraynalı kadının ölmeden önce X'e yüklediği yardım çığlığını görüyorsun. Gerçekten de artık baktığımda neyin ciddiye alınması veya alınmaması gerektiğini bilemeyecek duruma geldim. Çünkü değerlendirdiğim ölçüler, aynı anda eş-zamanlı farklılıkları eşitlediğinde, 'doğru' değil, bunların hepsi gücün farklı biçimleri olarak karşımıza çıkıyor. 1
gun Mesaj tarihi: Cuma saat 17:35 Report Mesaj tarihi: Cuma saat 17:35 14 saat önce, Thus spoke Beavis yazdı: Kozmik yapının içerisinde, kum tanesi olmayan bir dünya da, ölçeğin görünürlüğü sebebiyle 'neyin ciddiye alınabileceği' ile 'neyin alınamayacak' oluşu arasında ki ayrım silikleşmeye başladı. Bir taraftan maduro, venezuela'dan trump'ın emri ile alınıyor ve tüm dünya izliyor. Aynı saat diliminde başka bir yerde cinayet, pedofili, tecavüz oluyor. Bir diğer tarafta çay içerken X'de bir ukraynalı kadının ölmeden önce X'e yüklediği yardım çığlığını görüyorsun. Gerçekten de artık baktığımda neyin ciddiye alınması veya alınmaması gerektiğini bilemeyecek duruma geldim. Çünkü değerlendirdiğim ölçüler, aynı anda eş-zamanlı farklılıkları eşitlediğinde, 'doğru' değil, bunların hepsi gücün farklı biçimleri olarak karşımıza çıkıyor. https://halktv.com.tr/dunya/trumpa-cocuk-istismari-suclamasi-epstein-belgeleri-ortaya-cikti-abd-sarsildi-986009h Trump'ın dokunulmazlığı var. Hala Epstein ile bağlantısı tam açıklanmadı. Diğer taraftan yapay zeka ile oluşturulmuş gerçekçi görüntüler video kayıtları çıkıyor. Neyin gerçek neyin sahte olduğunu anlamakta zorlanıyorum artık. 1
Saturn Mesaj tarihi: Cumartesi saat 11:57 Report Mesaj tarihi: Cumartesi saat 11:57 Alıntı Venezuela’nın petrol zenginliği ABD’ye gidecek. Birazı da Venezuela ve petrol şirketlerine. Adam her şeyi açık açık söylüyor. Ortaçağa dönüyoruz. Yarın öbür gün Grönland ve Kanada'yı da almaya çalışacak. Grönland'ı kesinlikle alabilir ama Kanada'da biraz zorlanır. Kanada için girişimde bulunması Grönland'ı almasına bağlı. Orayı alamazsa Kanada'yı unutur.
kavak Mesaj tarihi: Cumartesi saat 12:41 Report Mesaj tarihi: Cumartesi saat 12:41 44 dakika önce, Saturn yazdı: Yarın öbür gün Grönland ve Kanada'yı da almaya çalışacak. Grönland'ı kesinlikle alabilir ama Kanada'da biraz zorlanır. Kanada için girişimde bulunması Grönland'ı almasına bağlı. Orayı alamazsa Kanada'yı unutur. Bir kere Grönland veya Kanada, Venezuela değil. Venezuela´yı sadece Rusya ve Çin destekliyor ki, sadece göstermelik o da bir hayli cılız. Ayrıca Çin deli Trump´ın bu hamlesine bir hayli sevindi diyebilirim, çünkü bu Tayvan konusunda eline güçlü bir koz geçti. Önümüzdeki 1-2 sene zarfında Tayvan´a saldırırsa hiç şaşırmam. Grönland´ın ve Kanada´nın arkasında Avrupa var ve buna izin vermezler. Bu durumda ABD, daha doğrusu Trump ne yapacak? Grönland ve Kanada´ya bilahlı bir saldırıya ABD ordusu yanaşmaz, çünkü bu NATO´nun çöküşü anlamına gelir. Bu durumda ABD hem Çin hem de Rusya´ya karşı tek başına kalacak. ABD ordusu bunu kabul etmez, çünkü orta ve uzun vadede kendi aleyhine olur. Yani tüm mevzu Venezuela´nın petrol zenginliğin ABD`nin güdümüne girmesiyle sınırlı kalacak.
Saturn Mesaj tarihi: Cumartesi saat 12:47 Report Mesaj tarihi: Cumartesi saat 12:47 @kavak Bende senin gibi düşünüyordum. Deli Trump ne yapar belli olmuyor. Onun hareketlerini kestiremiyorum. Grönland'ı alamayacaklarını düşünüyorsun. Peki Trump ve ekibi neden sürekli orayı almaktan bahsediyor? Yani deli olduğu doğru da sürekli orayı almaktan bahsetmesi çok garip.
kavak Mesaj tarihi: Cumartesi saat 13:00 Report Mesaj tarihi: Cumartesi saat 13:00 @ 7 dakika önce, Saturn yazdı: @kavak Bende senin gibi düşünüyordum. Deli Trump ne yapar belli olmuyor. Onun hareketlerini kestiremiyorum. Grönland'ı alamayacaklarını düşünüyorsun. Peki Trump ve ekibi neden sürekli orayı almaktan bahsediyor? Yani deli olduğu doğru da sürekli orayı almaktan bahsetmesi çok garip. Trump, popülist bir siyasetçi ve bu özelliği sayesinde ikinci defa başkan olabildi. Onun her söylediğini ciddiye almamak lazım. Mesela Ukrayna, Rusya savaşını bir günde bitireceğini söylemişti. N´oldu? Hiçbir şey. Neredeyse dünyanın yarısına karşı gümrük vergilerini ikiye, üçe katlayacağını söyledi. N´oldu? Pek fazla bir şey olmadı, tehdit ettiği ülkelerle makul bir seviyede gümrük anlaşmaları yapıldı veya yenilendi. Hepsi unutuldu gitti. ABD´nin Grönland´a girmesi, NATO´un bitmesiyle eşdeğerdedir. Bunu kendisi de bal gibi biliyor ve bunu göze alamaz. ABD ordusu izin vermez. 1
gun Mesaj tarihi: yesterday at 20:06 Report Mesaj tarihi: yesterday at 20:06 On 10.01.2026 at 16:00, kavak yazdı: @ Trump, popülist bir siyasetçi ve bu özelliği sayesinde ikinci defa başkan olabildi. Onun her söylediğini ciddiye almamak lazım. Mesela Ukrayna, Rusya savaşını bir günde bitireceğini söylemişti. N´oldu? Hiçbir şey. Neredeyse dünyanın yarısına karşı gümrük vergilerini ikiye, üçe katlayacağını söyledi. N´oldu? Pek fazla bir şey olmadı, tehdit ettiği ülkelerle makul bir seviyede gümrük anlaşmaları yapıldı veya yenilendi. Hepsi unutuldu gitti. ABD´nin Grönland´a girmesi, NATO´un bitmesiyle eşdeğerdedir. Bunu kendisi de bal gibi biliyor ve bunu göze alamaz. ABD ordusu izin vermez. Diğer ülkeleri bilemiyorum ama biz artık yurt dışından sipariş veremiyoruz aşırı gümrük vergisi ve kesintiler var. 1
Kenopsia Mesaj tarihi: yesterday at 21:45 Yazar Report Mesaj tarihi: yesterday at 21:45 Trump'ın dış politikada yaptığı ayı gibi davranışlarda hayır var diye düşünüyorum Demokratlar sinsidir su altından dümen yürütürler. Obama döneminde bütün ortadoğunun şaftı kaydı ama kimse Amerika'yı direkt suçlayamadı Trump gibi adamlar Amerika adına bütün dünyaya zorbalık yapmalı ki bütün dünya Amerika'nın elinde güç olduğu zaman nasıl bir iblis olduğunu görebilmeli Sinsi amerikan başkanları bizim işimize gelmez Amerika'yı Trump gibi "allahın delisi" denilecek tipler yönetmeli Her devlet yöneticisi "beni karımla birlikte yatağımdan alırlar mı" diye düşünerek yaşamalı Her devlet "Amerika yarın bizden şurayı burayı ister mi" diye düşünerek plan program yapmalı Bunun için Trump gibi adamlar şart.
kavak Mesaj tarihi: 4 saat önce Report Mesaj tarihi: 4 saat önce 20 saat önce, Kenopsia yazdı: Trump'ın dış politikada yaptığı ayı gibi davranışlarda hayır var diye düşünüyorum Ne hayırı dostum, Trump megalomanyağın teki işte. Başka türlü açıklanamaz bence.
kavak Mesaj tarihi: 4 saat önce Report Mesaj tarihi: 4 saat önce 22 saat önce, gun yazdı: Diğer ülkeleri bilemiyorum ama biz artık yurt dışından sipariş veremiyoruz aşırı gümrük vergisi ve kesintiler var. Reis´e para gerek hem de acilen. Kendi cebinden ödeyecek hali yok. Bu diyarda istediğin her şeyi dünyanın her tarafından sipariş edebilirsin. Gümrük vergileri mamüllere göre değişiyor ve 150,- Euro´dan itibaren ödeme yükümlüğü var. Artı; katma değer vergisini (%7 veya %19) de unutmamak gerek.
Kenopsia Mesaj tarihi: 28 dakika önce Yazar Report Mesaj tarihi: 28 dakika önce 4 saat önce, kavak yazdı: Ne hayırı dostum, Trump megalomanyağın teki işte. Başka türlü açıklanamaz bence. abi mesajın tamamını okudun mu
Recommended Posts