Kenopsia Konu tarihi: 21 saat önce Report Konu tarihi: 21 saat önce Venezuela'nın diktatörünü karısıyla birlikte yatağından aldılar. Son yüz yılın en büyük raconu desek yanlış olmaz. Yazık oldu demek isterdim ama pek umrumda mı bilemedim Bu Maduro denen dallama tıpkı bizimki gibi 2024'te genel seçimde az oy almasına rağmen kendisini %52'yle galip ilan etmişti
Thus spoke Beavis Mesaj tarihi: 13 saat önce Report Mesaj tarihi: 13 saat önce Kozmik yapının içerisinde, kum tanesi olmayan bir dünya da, ölçeğin görünürlüğü sebebiyle 'neyin ciddiye alınabileceği' ile 'neyin alınamayacak' oluşu arasında ki ayrım silikleşmeye başladı. Bir taraftan maduro, venezuela'dan trump'ın emri ile alınıyor ve tüm dünya izliyor. Aynı saat diliminde başka bir yerde cinayet, pedofili, tecavüz oluyor. Bir diğer tarafta çay içerken X'de bir ukraynalı kadının ölmeden önce X'e yüklediği yardım çığlığını görüyorsun. Gerçekten de artık baktığımda neyin ciddiye alınması veya alınmaması gerektiğini bilemeyecek duruma geldim. Çünkü değerlendirdiğim ölçüler, aynı anda eş-zamanlı farklılıkları eşitlediğinde, 'doğru' değil, bunların hepsi gücün farklı biçimleri olarak karşımıza çıkıyor.
Recommended Posts