karakedi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Tüm düşüncelerinin genetik kodlarını vericem. Niye bu kadar korkuyorsun, bak mesela ben Yörüğüm. Ben kaplan soyundayim,bakiniz avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ateist Bakış Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Iyi boyle yapin, videoda konusan adam gibi inkar edin atalarinizi. Ama ilerde cocuklariniz da sizden utanabilir, Kurtler cocuklarina direnmeyi ogretiyor, siz ise kaypakligi. Sizden gorduklerini yapacaklar Ayıp ayıpSöylediklerin yanlış sözler... Karadenizliler hakkında bu tür sözleri google'da arasan bulamazsın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Tüm düşüncelerinin genetik kodlarını vericem. Niye bu kadar korkuyorsun, bak mesela ben Yörüğüm. pm atayim istersen ama ben cok karisigim kodlari cozmek zaman alabilir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lux e Tenebris Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Hepimiz ortak atadan maymundan geldik,etnik kökenimiz ayni ama sen nerde kaldin gelmedin hala ehehehehe senin atalarının neanderthal olduğunu boşuna yazmıyormusuz demek ki. Bunla ilgilide bilimsel çalışma var biliyorsun, neanderthal adamın yaşadığı mağaralarda daha sonra kürtlerin yaşadığıyla ilgili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lux e Tenebris Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 pm atayim istersen ama ben cok karisigim kodlari cozmek zaman alabilir At bakalım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayonez Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Tüm düşüncelerinin genetik kodlarını vericem. Niye bu kadar korkuyorsun, bak mesela ben Yörüğüm. Her ırkın etnik köken kodu farklı mı oluyor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Ayıp ayıpSöylediklerin yanlış sözler... Karadenizliler hakkında bu tür sözleri google'da arasan bulamazsın.videodaki adam yeterli kaniti sunuyor bence, ona bak, torunlarinin senden bahsederken girecegi sikintiyi gor Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Tüm düşüncelerinin genetik kodlarını vericem. Niye bu kadar korkuyorsun, bak mesela ben Yörüğüm. Sen kodlarini ver,kodunu oturtuyum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ateist Bakış Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ehehehehe senin atalarının neanderthal olduğunu boşuna yazmıyormusuz demek ki. Bunla ilgilide bilimsel çalışma var biliyorsun, neanderthal adamın yaşadığı mağaralarda daha sonra kürtlerin yaşadığıyla ilgili. Homo Kurdus Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 At bakalım.Aticam ama bir sartla, cozdugun o hastalikli dusuncelerle olusturulmus kodlarini, burada konularimi suistimal etmek icin kullanmayacaksin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lux e Tenebris Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Her ırkın etnik köken kodu farklı mı oluyor? Tarih sahnesindeki her düşünce genetiktir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Eger bir halk, kendi etik ve etnik hak ve ozgurluklerini elde edemiyor da, bunun bilinc ve farkinda degilse; tam da bu halk arasinda mikroayrimcilik yapmak ve onlari "ayaklandirmak" sonra da, sanki demokrasiyi sagliyormus gibi,disaridan bombali, baskili v.s. ultimatom vermek v.s. emperyalist zihniyetin isidir. Hak ve ozgurlukler kisiye veya topluma disaridan adapte edilmez ve siringa ile verilmez. Eger halk kendi farkinin hak ve ozgurlugune sahip cikiyorsa, iste o zaman insanlik adina, buna destek verilir.Ayni zamanda, her turlu halkin birey bilinci almasi ve varsa hak ve ozgurlukleri ve de bunlar ihlal ediliyorsa, bunlari talep edecek bilinc ve farkindalik duzeyine erismesi ve bunun icin gereken bilgi, birikim, gozlem v.s.'nin de ortaya konusu, kendini insan goren ve insan haklari ve bireysel hak ve ozgurluklerin bilinc ve farkinda olanin da gorevidir. Mesela, nehirde camasirini yikayan birisi, camasir makinesinden haberdar degilse, bunu sorun etmez. Camasir makinesinden haberdar olunca da, ister istemez nehirde elde camasir yikamasi ona rahatsizlik verir. Iste burada yapilmasi gereken, ne o kisiyi kiskirtmak, ne de ona camasir makinesini gostermemektir. Camasir makinesi ile tanismasini saglamak ve bu konudaki hak ve ozgurlugunu talep ettiginde de destek vermektir. Cunku herkes gibi, onun da bilimin ve teknolojinin her turlu gelismisliginden yararlanmahakki vardir. saygilarimla;evrensel-insan Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Aticam ama bir sartla, cozdugun o hastalikli dusuncelerle olusturulmus kodlarini, burada konularimi suistimal etmek icin kullanmayacaksin Atma bence,at hirsizlarina güvenilmez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lux e Tenebris Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Aticam ama bir sartla, cozdugun o hastalikli dusuncelerle olusturulmus kodlarini, burada konularimi suistimal etmek icin kullanmayacaksin Yok sana yazmam artık, panteyle takılırsınız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ateist Bakış Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 videodaki adam yeterli kaniti sunuyor bence, ona bak, torunlarinin senden bahsederken girecegi sikintiyi gor Yahu jadi,ne torunu ne kimliğinden bahsediyorsun? Bizler milliyetçilik neslinin sonlarına doğruyuz.Son 300 yıl işte...Ondan sonra dünyalı olacak herkes. Diller birleşiyor,Anlayışlar birleşiyor,Globalizasyon son hızla herkesi tek ırk yapıyor. Dünyalı ırkına gidiş başladı. Ayrıca benim torunlarımın benim hakkımda düşündükleri benim umrumda olmaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Atma bence,at hirsizlarina güvenilmez ya ne gecmisimden mi utanicam hayret bise. her lafa ettinigimi soruyo manyak Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ya ne gecmisimden mi utanicam hayret bise. her lafa ettinigimi soruyo manyak Ortaya yaz o zaman... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lux e Tenebris Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Homo Kurdus Prehistoric Investigations in Iraqi Kurdistan.(B.Howe-R.J.Braidwood) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lux e Tenebris Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Atma bence,at hirsizlarina güvenilmez Ben kürtmüyüm lan kıro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Yahu jadi,ne torunu ne kimliğinden bahsediyorsun? Bizler milliyetçilik neslinin sonlarına doğruyuz.Son 300 yıl işte...Ondan sonra dünyalı olacak herkes. Diller birleşiyor,Anlayışlar birleşiyor,Globalizasyon son hızla herkesi tek ırk yapıyor. Dünyalı ırkına gidiş başladı. Ayrıca benim torunlarımın benim hakkımda düşündükleri benim umrumda olmaz.Dogrusu öyle,ayni atadan gelip ayrildik,tekrar birlesecegiz,kanlimi kansizmi olur bilemem Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Ben kürtmüyüm lan kıro. Olamazsin zaten o seref bana ait Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lux e Tenebris Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Olamazsin zaten o seref bana ait Nasıl bir kürtsün sen ; Farisimi , arapmı, ermenimi , Türkmen kökenlimi. Malum kür-diz-tan halk değil bölge ismi. Sen hangisindensin onu belirt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Ortaya yaz o zaman...ozelden attim bakalim neymisim kendim de merak ettim simdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Nasıl bir kürtsün sen ; Farisimi , arapmı, ermenimi , Türkmen kökenlimi. Malum kür-diz-tan halk değil bölge ismi. Sen hangisindensin onu belirt. Bölücü,yikicilardanim Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Olamazsin zaten o seref bana ait Sizinde vaki zamamninda Suryaniler'i Ermeniler'i asimile etmeye calistiginiz soyleniyor ama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts