Ateist Bakış Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 Herhangi bir sorun mu var?Neden açılmıyor Ateistforum sayfası?
Zerdüşt Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 Sanırım saldırı var. 3-4 kişiye sordum hiçbirinde açılmıyor.
haci Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 Re-boot yapmalarını istedim hosting den.Belki sorun odur.Birazdan anlaşılacak.
Zerdüşt Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 Forum açıldı.. Saldırı mı oldu sizce ? Bir bilginiz var mı ?
Lux e Tenebris Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 An error occured with the SQL server:
Zerdüşt Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 Boşuna bekliyoruz. Demek büyük bir sorun var.
denizbahar Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 Sayfa bir ara acildi ama log in olamadim, simdi sayfa bile acilmiyor.
haci Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 Forum yavaş.Neden ddos saldırısı olabilir.Bu saldırı sırasında forumu arada bir re-boot etmek de gerekebilir belki. Emin değilim.Tekrar re-boot yapmalarını istedim ve açıldı ama yavaş.
denizbahar Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 acildi ama mesaj gonderirken sorun var, hata mesaji vermiyor ama nasil denir bilmiyorum, takiliyor, refresh edemiyor, bir tek ben mi sorun yasiyorum bilmiyorum.
haci Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 acildi ama mesaj gonderirken sorun var, hata mesaji vermiyor ama nasil denir bilmiyorum, takiliyor, refresh edemiyor, bir tek ben mi sorun yasiyorum bilmiyorum.Bu sorun her katılanda var.
mantik Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 DOS ya da DDOS saldırılarında genellikle Server'a giriş yapabilir, yönetim kısmına ulaşabilirdik. SSH veya webmin ile. Oradan erişim log'larını inceleyebiliyor, saldıran IP adreslerini ban'leyebiliyor, server'ı kendimiz reboot edebiliyorduk. Şu anda o imkanların hiçbiri yok. Çünkü server'a erişim yok. Geçenlerde de benzer bir durum olmuştu. Bu ya değişik bir tür saldırı, ya da saldırı ile falan bir ilgisi yok, sadece host şirketimizden kaynaklanan bir teknik problem. Bana ikincisi gibi geliyor, çünkü daha önce o bahsettiğim işlemleri yapmamıza engel olabilen türde bir saldırı ile hiç karşılaşmadık. Teknik destek ekibi ile bağlantı kurdum. Durumdan haberler var. İlgileneceklerdir.
mantik Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 Erişim gidip geliyor. Ne zaman Server'ı reboot ettirsek erişim geçici olarak geliyor. Ama kısa süre sonra server yine çöküyor. Teknik servis ekibiyle iletişim halindeyim. Bakıyorlar.
mantik Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 Anlaşıldığı kadarıyla problem host şirketin server'da yaptığı bazı hardware upgrade'leri ile ilgili. Ondan sonra yazılım yeni hardware'de çalışmaz oldu. Segmentation error veriyor. Kendilerinden problemi düzeltmelerini istedik, çünkü sorun bizim yaptığımız herhangi birşeyle ilgili değil. Şu aşamada sorun herhangi bir saldırı ile ilgili gibi de gözükmüyor.
Huysuz Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 Evet sorun hala devam ediyor ..Umarım en yakın zamanda çözerler..
Ateist Bakış Posted June 19, 2011 Author Report Posted June 19, 2011 Yahu yeter artık.Çözün şunu biriniz.48 saattir çözülemeyen problem mi olur?Dağ başı mı orası?
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now