Ateist Bakış Konu tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Konu tarihi: Haziran 18, 2011 Herhangi bir sorun mu var?Neden açılmıyor Ateistforum sayfası? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zerdüşt Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Sanırım saldırı var. 3-4 kişiye sordum hiçbirinde açılmıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Türkçü Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Evet büyük ihtimalle saldırıyorlar siteye Link to comment Share on other sites More sharing options...
haci Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Re-boot yapmalarını istedim hosting den.Belki sorun odur.Birazdan anlaşılacak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haci Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Forum açıldı.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zerdüşt Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Forum açıldı.. Saldırı mı oldu sizce ? Bir bilginiz var mı ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Türkçü Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Sorun yine başladı... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lux e Tenebris Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 An error occured with the SQL server: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zerdüşt Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Evet SQL error. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huysuz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Ateist Forum hala açılmıyor.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zerdüşt Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Boşuna bekliyoruz. Demek büyük bir sorun var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lux e Tenebris Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Allah yardımcısı olsun yahyanın.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denizbahar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Sayfa bir ara acildi ama log in olamadim, simdi sayfa bile acilmiyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zerdüşt Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Gelin açıldı tekrardan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haci Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Forum yavaş.Neden ddos saldırısı olabilir.Bu saldırı sırasında forumu arada bir re-boot etmek de gerekebilir belki. Emin değilim.Tekrar re-boot yapmalarını istedim ve açıldı ama yavaş. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denizbahar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 acildi ama mesaj gonderirken sorun var, hata mesaji vermiyor ama nasil denir bilmiyorum, takiliyor, refresh edemiyor, bir tek ben mi sorun yasiyorum bilmiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haci Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 acildi ama mesaj gonderirken sorun var, hata mesaji vermiyor ama nasil denir bilmiyorum, takiliyor, refresh edemiyor, bir tek ben mi sorun yasiyorum bilmiyorum.Bu sorun her katılanda var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 DOS ya da DDOS saldırılarında genellikle Server'a giriş yapabilir, yönetim kısmına ulaşabilirdik. SSH veya webmin ile. Oradan erişim log'larını inceleyebiliyor, saldıran IP adreslerini ban'leyebiliyor, server'ı kendimiz reboot edebiliyorduk. Şu anda o imkanların hiçbiri yok. Çünkü server'a erişim yok. Geçenlerde de benzer bir durum olmuştu. Bu ya değişik bir tür saldırı, ya da saldırı ile falan bir ilgisi yok, sadece host şirketimizden kaynaklanan bir teknik problem. Bana ikincisi gibi geliyor, çünkü daha önce o bahsettiğim işlemleri yapmamıza engel olabilen türde bir saldırı ile hiç karşılaşmadık. Teknik destek ekibi ile bağlantı kurdum. Durumdan haberler var. İlgileneceklerdir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denizbahar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Su anda sorunsuz calisiyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huysuz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Hayır acılmıyor bende.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denizbahar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 evet yine gitti Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Erişim gidip geliyor. Ne zaman Server'ı reboot ettirsek erişim geçici olarak geliyor. Ama kısa süre sonra server yine çöküyor. Teknik servis ekibiyle iletişim halindeyim. Bakıyorlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantik Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Anlaşıldığı kadarıyla problem host şirketin server'da yaptığı bazı hardware upgrade'leri ile ilgili. Ondan sonra yazılım yeni hardware'de çalışmaz oldu. Segmentation error veriyor. Kendilerinden problemi düzeltmelerini istedik, çünkü sorun bizim yaptığımız herhangi birşeyle ilgili değil. Şu aşamada sorun herhangi bir saldırı ile ilgili gibi de gözükmüyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huysuz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Evet sorun hala devam ediyor ..Umarım en yakın zamanda çözerler.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ateist Bakış Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Yahu yeter artık.Çözün şunu biriniz.48 saattir çözülemeyen problem mi olur?Dağ başı mı orası? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts