kavak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 On 20.10.2022 at 11:07, TAO yazdı: Aya gidiyoruz. Bu harika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sputnik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2022 Suudi bilim insanları Dünya'nın düz olduğunu ve Kuran-ı Kerim'in bunu 1400 yıl önceden haber verdiğini kanıtladılar. Makalelerini Nature bilim dergisinde yayınlayan Medine Üniversitesi bilim insanlarına, başta Amerikan başkanı Donald Trampet ve birleşmiş milletler genel sekreteri olmak üzere pek çok uluslararası kuruluştan tebrik mesajları geldi. 2023'ün Ekim ayında Nobel fizik ödülü almaları bekleniyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2022 Ateistler´e nefret kusan dindar ve dinsiz imansızlara hediyem olsun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2022 Bu da güzel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2022 Türkiye de halimiz bu. Yardımlar ile halkın ekonomik sorunları çözülmez 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 On 31.10.2022 at 10:02, TAO yazdı: Türkiye de halimiz bu. Yardımlar ile halkın ekonomik sorunları çözülmez “ Zorba iktidarlar kendi çocuklarına servet, ülkenin çocuklarına borç bırakırlar „ Videodaki fareler oy kullansa da bu ülke siyasal İslam belasından kurtulacak ve 2023 karanlıktan çıkıp aydınlığa yürüyüşün başlangıç yılı olacak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sputnik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2022 Zamanında Napolyon işi çözmüş. https://www.haberturk.com/ramazan/haber/1096961-napolyon-menfaat-ugruna-musluman-oldum-kuran-okuyorum-demisti Ali Bonapart Haydar Hitler Hüseyin Obama Bir İslam ülkesini sömürgeleştirmek mi istiyorsunuz? Müslüman kılığına girin ve şeriat sözü verin. Direniş göstermezler. Başka bir şey yapmanıza gerek yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sputnik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Allah(c.c) efendimiz cennette müslümanları teşrif ediyor. 👇👇👇 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sputnik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sputnik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Ortalama bir şakirtin zeka seviyesi: "Allah yoksa camileri kim yarattı?" "Ip adresini aldık yarın abilerle evini basmaya geleceğiz." "Bir köy muhtarsız, bir iğne ustasız olmaz." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sputnik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Bir kuruş bile virmem Günlerden bir gün Temelli köyünün camisine yıldırım düşer ve cami büyük bir hasara uĝrar. Köyün imamı caminin biran evvel onarılması için kolları sıvar, ev ev dolaşmaya başlar ve köyün ahalisinden maddi yardım talep eder. Köylüler imamı destekler ve imkanları dahilinde yardım ederler. Tüm ahali mi? Hayır, bir kişi buna itiraz eder ve yardım etmek istemez. Köyün imamı: "Yahu Temel, bak herkes yardım ediyor. Sen de azıcık destek olsana!" Temel: "Nedenmuş? Kendi evinu yakan birisuna bir kuruş bile virmem." Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Kimlik Dinsiz imansızın birisi ölmüş ve gözlerini tahtalı köyde açmış. "Eyvaaah, şimdi hapı yuttum" demiş ve kara kara düşünmeye başlamış. O esnada karşısında bir sorgu meleĝi belirmiş, yanında getirdiĝi kaĝıt ve kalemi çıkarmış ve hemen sadede gelerek sorguya başlamış. - Adın, soyadın ve doĝum tarihin? - Hatırlamıyorum. - Numara yapma. - Valla hatırlamıyorum. - İşlem yapılabilmesi için bu verileri söylemek zorundasın. - Keşke hatırlasam da size yardımcı olabilsem. - Burada 80 sene yaşadıĝın yazıyor, nasıl hatırlamazsın? - Bilmiyorum; en son hatırladıĝım şey doktorumun bana söylediĝi idi. - Doktorun ne dedi sana? - Bir hayli bunadıĝımı söylemişti galiba. - Buna inanmamı mı istiyorsun? - Valla hatırlamıyorum, dedik ya. Sorgucu melek bir süre düşünür, tanrıyla irtibata geçer ve sonra der ki: - Gereĝi düşünüldü. Bunaĝın tekrar dünyaya gönderilmesine ve orada diriltilmesine karar verilmiştir. Buraya tekrar geldiĝinde yine bunadıĝını iddia ederse doĝrudan cehenneme gönderilecektir. Dinsiz imansız buna itiraz etmiş, "Hani verisiz işlem yapılamıyordu?!" - Elimizdeki istatistiklere göre şimdiye kadar iki kere arka arkaya bunadıĝını iddia eden olmadı. Yani yine aynı teraneyle karşımıza gelirsen işin yaş ve kimliksizlerin cehennemine gönderileceksin. Dinsiz imansız belli etmeden içinden kıs kıs gülmüş, "Biz de başka terayneyle geliriz." 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: Aralık 17, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sputnik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 https://www.mynet.com/netanyahu-dan-gerginligi-arttiracak-sozler-yerini-tespit-ettik-110105328458 Bu haber gerçek mi!?!? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sputnik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Neden roketatar ile çıkmıyor ya da yılana dönüşen bir asa ile? https://streamable.com/reu5sg Link to comment Share on other sites More sharing options...
buddha Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Polis dediğin böyle olur. https://www.birgun.net/haber/sakalli-sarikli-polisin-ardindan-genelge-183202 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cougar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Sigara icmeyiniz, icirtmeyiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2023 Yine yaptı Bir Katolik rahip köy yolunda arabasıyla hızla ilerlerken bir polis devriyesi tarafından hemen durdurulur. Polis alkol kokusu alır ve ardından arabanın içinde duran boş bir şarap şişesini görür. Polis: "İçtin mi?" Papaz cevap verir: "Sadece su!". Polis: "Öyleyse neden şarap kokusu alıyorum?" Papaz boş şişeye bakar ve "Tanrım, yine yaptı!" der. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buddha Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2023 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts