evrensel-insan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Neden aynı algıyı vermiyor ?Cunku gozleme gelen uyarinin bilgisinin anlam ve icerigi farkli. Yani diyelim, organizasyonun olmasi icin gerekenler her ne ise bunlar karinca da var, cekirge surusunde yok. Yalniz burayi carpitma, ornek senin ornegin. Ben sadece bu ornek uzerine yanit yazdim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Küresel Vana Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Cunku gozleme gelen uyarinin bilgisinin anlam ve icerigi farkli. Yani diyelim, organizasyonun olmasi icin gerekenler her ne ise bunlar karinca da var, cekirge surusunde yok. Yalniz burayi carpitma, ornek senin ornegin. Ben sadece bu ornek uzerine yanit yazdim. Peki, Karınca topluluğunda olan Çekirge sürüsünde neden yok ? Gozleme gelen uyarinin bilgisinin anlam ve icerigi neden farkli ? Buna da çarpıtma deme sakın, şu suçlama huyunu da bırakman gerek artık. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Peki, Karınca topluluğunda olan Çekirge sürüsünde neden yok ? Gozleme gelen uyarinin bilgisinin anlam ve icerigi neden farkli ? Buna da çarpıtma deme sakın, şu suçlama huyunu da bırakman gerek artık.Bilemem, ne karincayi ne de cekirge surusunu ben yaratmadim ve ben organize etmiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Bence kavramsal değerlerin temeli genlerimizde var. Kavramları yaratan zihnimiz korku ve beklentilerinize göre değer üretiyor. Örneğin ateşten korkmasaydik cehennemden de korkmayacaktik. Varlığımız ile kendi kendimize yetecek donanıma sahip olsaydık , örneğin üşümek , aç kalmak , barınmak gibi ihtiyaçlarımız olmasaydı ırklara ayrılmaz doğada bireysel olarak yaşardık. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts