Afrodit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Mecazcı ablamız isen hiç yorma bence kendini ben mecazcı değilim gerçekçiyim Link to comment Share on other sites More sharing options...
rende Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Müdessir 14.Kendisine bir döşeyiş döşedim. Not:Diyanet vakfı mealidir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rende Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Allah'ın alemlerin efendisinin eşlerini tehdit etmesi Tahrim 5- Eğer o sizi boşarsa Rabbi ona, sizden daha iyi kendini Allah a veren, inanan, sebatla itaat eden, tevbe eden, ibadet eden, oruç tutan, dul ve bâkire eşler verebilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cigi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Kurani okuyup akli mantigi calisan birisi zaten müslüman olmaz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 demek ki ben % 10'luk kısımdayım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rende Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Sabah sabah beni güldürdün Allah da seni güldürsün Katalan ne zaman müslüman oldun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Sana sormak lazım Link to comment Share on other sites More sharing options...
rende Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Ben Müslüman değilim ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 sen osun, anladın sen onu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rende Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 O kim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 O kim? Hani benim adımda olan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rende Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Hani benim adımda olan Anlamadım ama anlamaya çalışırken başlık gümledi O sebeple başlığa uygun varsa ayetiniz paylaşın lütfen Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 anlayacan ama anlamazlıktan gelecen başlığa uygun paylaşılacak ayetimiz yoktur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rende Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Bu da bilmiyorlarsa kafirlerin bilmesi gereken bir ayet Maide 33 - Allah ve resulüyle savaşanların ve yeryüzünde bozgunculuk yapmaya çalışanların cezası şudur: Öldürülürler yahut asılırlar yahut elleriyle ayakları çaprazlamasına kesilir yahut bulundukları yerden sürülürler. Bu onlar için dünyada bir rezilliktir. Âhirette de onlara büyük bir azap vardır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Bu da bilmiyorlarsa kafirlerin bilmesi gereken bir ayet Maide 33 - Allah ve resulüyle savaşanların ve yeryüzünde bozgunculuk yapmaya çalışanların cezası şudur: Öldürülürler yahut asılırlar yahut elleriyle ayakları çaprazlamasına kesilir yahut bulundukları yerden sürülürler. Bu onlar için dünyada bir rezilliktir. Âhirette de onlara büyük bir azap vardır. Ayete bir de kansız tarafından bakın sn. seyirciler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rende Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Bu da bilmiyorlarsa kafirlerin bilmesi gereken bir ayet Maide 33 - Allah ve resulüyle savaşanların ve yeryüzünde bozgunculuk yapmaya çalışanların cezası şudur: Öldürülürler yahut asılırlar yahut elleriyle ayakları çaprazlamasına kesilir yahut bulundukları yerden sürülürler. Bu onlar için dünyada bir rezilliktir. Âhirette de onlara büyük bir azap vardır.Katalan seni mi kıracağız, dediğin gibi olsun kansız tarafından bakalım, sırayı bozmadan tabii, bildiğin gibi sıra çok önemli islamiyette Sıra;ÖldürülürleryahutAsılırlarYahutElleri ayakları çapraz kesilirHaaaaaa bütün bunları yapamıyorsanızSürün Çok kansız yahu işte islamın hoşgörürü, biz kör olduğumuz için göremiyormuşuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Katalan seni mi kıracağız, dediğin gibi olsun kansız tarafından bakalım, sırayı bozmadan tabii, bildiğin gibi sıra çok önemli islamiyette Sıra;ÖldürülürleryahutAsılırlarYahutElleri ayakları çapraz kesilirHaaaaaa bütün bunları yapamıyorsanızSürün Çok kansız yahu işte islamın hoşgörürü, biz kör olduğumuz için göremiyormuşuz öldürmek: bıçak, tabanca (kanlı) - zehir, boğma (kansız) demek ki neymiş? her ölüm kanlı değilmiş. asmak: ip (kansız) sürgün: ne ip ne bıçak ne de tabancı (kansız) 3 e 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rende Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 öldürmek: bıçak, tabanca (kanlı) - zehir, boğma (kansız) demek ki neymiş? her ölüm kanlı değilmiş. asmak: ip (kansız) sürgün: ne ip ne bıçak ne de tabancı (kansız) 3 e 1 Büyüksün. Cevap veremedim, dilim tutuldu Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 evet, sıradaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
rende Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Ben sizin babanız değilim Ahzap 40 - Muhammed, sizin erkeklerinizden hiçbirinin babası değildir. Fakat o, Allah'ın Resûlü ve peygamberlerin sonuncusudur. Allah her şeyi hakkıyla bilendir. Ama eşlerim sizin ananız Ahzap 53- Ey iman edenler! Siz zamanını gözetlemeksizin, bir yemeğe davet edilmedikçe, Peygamber'in evlerine girmeyin. Ancak davet edildiğiniz vakit girin. Yemeği yediğinizde hemen dağılın, sohbete dalmayın. Çünkü bu hareketiniz Peygamber'i üzmekte, fakat o (size bunu söylemekten) utanmaktadır. Ama Allah, hakkı söylemekten çekinmez. Peygamber'in hanımlarından bir şey istediğiniz zaman perde arkasından isteyin. Bu, hem sizin kalpleriniz, hem de onların kalpleri için daha temiz bir davranıştır. Sizin Allah'ın Resûlünü üzmeniz ve kendisinden sonra onun hanımlarını nikâhlamanız asla caiz olamaz. Çünkü bu, Allah katında büyük (bir günah) tır. Niye bu büyük günah? Muhammed başkalarının karılarıyla "korumak için" evlenirken sorun yok da, onun karılarıyla başkaları evlenince hem de öldükten sonra niye büyük günah? O kadınların tekrar evlenme hakkı yok mu? Bol şans Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 çünkü evlilikleri öbür tarafta devam edecek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rende Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Diğerlerinki etmeyecek mi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 olabilir. onlar da dünya'da "senden sonra evlenmeyeceğim" diye sözleşebilirler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rende Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Olmadı, biraz daha düşün, Muhammed de karılarıyla sözleşseydi derim cevap veremezsin Başka cevap bekliyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 peygamberin evliliklerinin cennette devam etme garantisi olabilir. buna karşın diğerlerinin böyle bir garantisi olmayabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts