panteidar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Ben hala "geçici olarak hizmet dışı" sayfasıyla karşılaşıyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Ben hala "geçici olarak hizmet dışı" sayfasıyla karşılaşıyorum. Maalesef ben de . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rende Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Ben de Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 sayfayı yenile butonuna basın Link to comment Share on other sites More sharing options...
yahya Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Arkadaslar, ctrl+f5 yapmayi deneyin, hala ayni sayfayi goruyorsaniz, biraz daha beklemeniz gerekecek demektir. DNS ayarlarinin baglandiginiz networkde degismesi belli bir sure alabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yahya Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Sonucu burada paylasirsaniz sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rende Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 captcha kodunu giriyorum ama sayfada aktif herhengi bir yer olmadığı için işe yaramıyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreiMalAli Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Sonucu burada paylasirsaniz sevinirim. Sevgili yahya. Forum gayet normal açılıyor, eskiden alışmış olduğum görüntü ve fonksiyonlarla.Ben herhangi bir değişiklik, sorun, hata vs. farketmedim. Senin ve forumu açmada emeği geçen herkesin ellerine sağlık.Hepinize teşekürler. Sevgiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
yahya Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 captcha kodunu giriyorum ama sayfada aktif herhengi bir yer olmadığı için işe yaramıyor Request Access diye bir buton cikmasi lazim. Yok mu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yahya Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Sevgili yahya. Forum gayet normal açılıyor, eskiden alışmış olduğum görüntü ve fonksiyonlarla.Ben herhangi bir değişiklik, sorun, hata vs. farketmedim. Senin ve forumu açmada emeği geçen herkesin ellerine sağlık.Hepinize teşekürler. Sevgiler Elimizden geldigince birseyler yapmaya calistik arkadaslar. Umuyorum bir faydasi olacak. Desteginiz icin ben tesekkur ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rende Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Request Access diye bir buton cikmasi lazim. Yok mu?Var ama pasif Link to comment Share on other sites More sharing options...
yahya Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Var ama pasif Ayni sorundan muzdarip arkadaslar bana ip adreslerini ozel mesaj yoluyla bildirirlerse onlara sistemi acabilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evrensel-insan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Sevgili yahya. Forum gayet normal açılıyor, eskiden alışmış olduğum görüntü ve fonksiyonlarla.Ben herhangi bir değişiklik, sorun, hata vs. farketmedim. Senin ve forumu açmada emeği geçen herkesin ellerine sağlık.Hepinize teşekürler. Sevgiler + 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucifer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 şöyle bir yazı ile karşılaşıyorum:Ne oldu?Bilgisayarınız veya aynı network üzerindeki başka bir bilgisayar virüs etkisi altındadır. Bu virüs nedeniyle online suçluların spam göndermek ve web sitelerine saldırmak için kullandıkları botnet sistemine dahil olmaktasınız. Bu sayfayı neden görüyorum?Bu websitesi, internet saldırılarını durdurma ve ziyaretçilerini mevcut zararlardan arınmaları için bilgisayarlarını temizleme konusunda eğitme amacı güden bir projede yer almaktadır. Ne yapmalıyım?Mevcut anti virüs programınızı güncelleyip bütün bilgisayarınızı olası risklere karşı taratınız. Bu sınırlama ne zaman kalkacak?Mevcut sınırlama zararlı görünen davranışlar kalktığında sonlanacaktır. Yukarıdaki uyarı bölümü tamamlamak sizin gerçek bir kişi olduğunuzu ispatlar ve geçici bir giriş olanağı sağlayacaktır. Websitesi sahibinden sizi tamamen beyaz listeye almasını talep edebilirsiniz. Daha sonra bu yazının üstündeki captcha kodunu doldurunca siteye erişiyorum. Normal mi bu durum, herkes demi oluyor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yahya Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 şöyle bir yazı ile karşılaşıyorum: Daha sonra bu yazının üstündeki captcha kodunu doldurunca siteye erişiyorum. Normal mi bu durum, herkes demi oluyor? Herkeste olmuyor. Ip numaraniz daha once bir saldirida kullanilmis olabilir, hatta siz farkinda olmadan sisteminiz bir saldirida kullanilmis olabilir. Bir virus tarama programi ile sisteminizi kontrol etmeniz yarariniza. Ip adresinizi bana ozel mesaj ile bildirebilirseniz, sizlerin erisimini acabilirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yahya Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Arkadaslar, ip adresinizi bu siteden ogrenebilirsiniz. Siteye erisemiyorsaniz ve erisim sayfasindaki buton kilitliyse, buradan bana ip numaranizi ozel mesaj ile yollayin. http://www.whatismyip.com/ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panteidar Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ctrl+f5 ile açıldı.Emeği geçenlere teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantik Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Ben hala doğrudan giremiyorum. Proxy kullanırsam girebiliyorum, ama normal erişmeye çalışırsam hala geçici olarak hizmet dışıyız sayfası çıkıyor. DNS değişiklikleri henüz internette tam yayılmamış gibi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucifer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Herkeste olmuyor. Ip numaraniz daha once bir saldirida kullanilmis olabilir, hatta siz farkinda olmadan sisteminiz bir saldirida kullanilmis olabilir. Bir virus tarama programi ile sisteminizi kontrol etmeniz yarariniza. Ip adresinizi bana ozel mesaj ile bildirebilirseniz, sizlerin erisimini acabilirim. "Sisteminiz" kelimesinden kastınız bilgisayarım ise mümkün değil. benden başka açan yok.muhtemelen ıp adresidir fakat ıp adresim saldırı için nasıl kullanılabilir ki? Daha doğrusu bir ip adresi ne şekilde bir saldırı için kullanılabilir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yahya Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 "Sisteminiz" kelimesinden kastınız bilgisayarım ise mümkün değil. benden başka açan yok.muhtemelen ıp adresidir fakat ıp adresim saldırı için nasıl kullanılabilir ki? Daha doğrusu bir ip adresi ne şekilde bir saldırı için kullanılabilir? Sistemden kastim bilgisayar, evet. Ip adresleri degisken. Sizin su anda kullandiginiz ip adresini bir sure once bir baskasi kullaniyordu. Durum bundan kaynakli olabilir. Ama yinede siz bilgisayarinizi virus taramasindan geciriniz. Sonucta bilgisayarinizin bir saldirida kullanilip kullanilmadigini anlamaniz kolay bir is degil. Siz farkinda olmayabilirisiniz. Kendi guvenliginiz acisindan virus taramasi gereklidir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucifer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Sistemden kastim bilgisayar, evet. Ip adresleri degisken. Sizin su anda kullandiginiz ip adresini bir sure once bir baskasi kullaniyordu. Durum bundan kaynakli olabilir. Ama yinede siz bilgisayarinizi virus taramasindan geciriniz. Sonucta bilgisayarinizin bir saldirida kullanilip kullanilmadigini anlamaniz kolay bir is degil. Siz farkinda olmayabilirisiniz. Kendi guvenliginiz acisindan virus taramasi gereklidir. Anladım, virüs programım bir şey tespit etmedi. şimdi formatta atmak istemiyorum zira pc'im yavaş ve çok eziyetli oluyor. Zaten daha geçen hafta attım formatı şimdi kim tekrar uğraşsın. Virüsten değilde ip ile ilgili bilmediğimiz bir detaydan olabilir diye düşünüyorum. Teşekkürler her şey için. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rende Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Giremiyorum Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantik Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Rende, Ateistforum açık günlerdir. Eski yoğunluğuna da neredeyse kavuştu. Sen neden giremiyorsun acaba? Ne çıkıyor girmeye çalışınca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rende Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Rende, Ateistforum açık günlerdir. Eski yoğunluğuna da neredeyse kavuştu. Sen neden giremiyorsun acaba? Ne çıkıyor girmeye çalışınca?Ben de günlerdir giriyordum ama bugün yine kod girmem gereken sayfa çıktı. IP değiştirdim. Şimdi sorun kalmadı Teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
shef Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Gece belli bir saatten sonra Ateistforum'a giremiyorum,sorun sadece bende mi var? Yoksa genel bir sorun mu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts