Valery Legasov Konu tarihi: Çarşamba saat 13:41 Report Paylaş Konu tarihi: Çarşamba saat 13:41 Değerli dostlar, son günlerde gündemde yer alan sahte diploma skandalından haberdar olduğunuzu düşünüyorum. Bu olay bana AKP'li Metin Külünk'ün yıllar önce attığı bir tweeti hatırlattı. Özetle şöyleydi: Siyaset diploma ile yapılmaz, peygamberlerin de diploması yoktu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: Çarşamba saat 13:55 Report Paylaş Mesaj tarihi: Çarşamba saat 13:55 CHP den ses yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Çarşamba saat 18:21 Report Paylaş Mesaj tarihi: Çarşamba saat 18:21 Külünk saçmalamış resmen. Diploma, edinilen bilginin, verilen emeğin vesikası niteliğindedir. Siyaset yapmak için elbette diplomaya gerek yok ancak peygamber olmak için sadece bol bol yalan söylemek yeterli. Külünç saçmalamış, çünkü her şeyi dine mine bağlıyorlar. Halkın bir kısmının cahil olduğunu, dinsel ne anlatılırsa ona kanacaklarını biliyor. Hasılı resmen cingözlük yapıyor, ama biz yemeyiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gun Mesaj tarihi: Çarşamba saat 19:58 Report Paylaş Mesaj tarihi: Çarşamba saat 19:58 politika (politi'ka), İtalyanca politica 1. isim Devletin etkinliklerini amaç, yöntem ve içerik olarak düzenleme ve gerçekleştirme esaslarının bütünü; siyaset, siyasa: "Vergi yükünün adaletli ve dengeli dağılımı maliye politikasının sosyal amacıdır." - Anayasa 2. isim Davranış biçimi, düşünce yapısı: "Bir mirasyedi politikasıyla, birikmiş altını, el sürülmedik kaynaklarını har vurup harman savurdular." - Necati Cumalı 3. isim, mecaz Bir hedefe varmak için karşısındakilerin duygularını okşama, zayıf noktalarından veya aralarındaki uyuşmazlıklardan yararlanma vb. yollarla işini yürütme: "Bana karşı kullandığı tehdit ve şantaj politikası güverte halkınca malumdu." - Yakup Kadri Karaosmanoğlu https://sozluk.gov.tr Siyaset denilince sözlükteki mecazi anlamı kullanıyorlar. Siyasete yalan söyleme sanatı diyorlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts