Singularity Konu tarihi: 15 Haziran Report Paylaş Konu tarihi: 15 Haziran "Sen atmadın o attı". Allah kâfirleri cezalandırmak için İsrail'i kullandı. Ne diyor Allah? "Siz yolunuzdan (İslam'dan) dönerseniz üstünüze güçlü düşmanlar olan kullarımızı göndeririz. İran İslami terk ettiği için, müslüman İsrail tarafından cezalandırılıyor. Ve adeta İsrail atmıyor, Allah atıyor. Uçaktan her attığı tam isabet. 200 atış yapıyor, 200 isabet. Çünkü Allah istemeden hiç bir şey olmaz. Allah da doğal olarak müslüman İsrail'in, Kuran'da defalarca uyardığı ve lanetlediği İran'a karşı savaşında destekliyor. Adeta İsrail atmıyor, Allah atıyor, maaşallah. İran saldırdığı zaman Allah onları şaşırtıyor (ayetle sabit) onların attığı füzeler hedefi bulamıyor. İsrail istediği zaman İranlı yetkiliye suikast düzenliyor, bütün evren adeta bu eylemi destekliyor, yani evren derken Allah, melekler, şeytanlar, cinler vs tüm hepsi İsrail'in yanında. Dolayısıyla bu savaşın sonucu belli. Şimdi diyorlar ki efendim İsrail sivilleri de vuruyor, veya orantısız güç var. Ama ayette öyle demiyor, sivil asker bahsetmeden "savaşta kâfirleri gördüğünüz yerde öldürün" diyor. Sivil veya asker ayırmıyor. Savaş var zaten, İsrail de kâfirleri gördüğü yerde öldürüyor işte. Allah da yardım ettiğine göre, sorun yok. Bir de en güzeli de, saldıran devletin İsrail olması..hani Kuran'da yuzlerce defa ismi zikredilerek onurlandırılan, Allah tarafından çok sevildiği ifade edilen İsrail. Adamlar devletin adını başka bir şey yapsaydı, örneğin Kenan yurdu. Ya da ne bileyim Tel Aviv filan olsaydı, Kuran'da bahsedilen İsrail başka bir İsrail'dir diyebilirdiniz. Yok. Direkt isim aynısı. Zaten onlar da tariflere uyuyor. Allah'ın onurlandırdığı, her durumda dünyada yardım edeceğini beyan ettiği, dünyada fitneyi bitirsin diye finanse ettiği İsrail bu işte. Başarılarının devamını diliyorum. Uçaklar da resmen ebabil kuşu. Adeta düşmanı eliyle koymuş gibi seçiyor. Arada yanlış insanları vurmuyor, doğrudan kâfirlerin (İran) üst düzey yöneticisi kimse, adeta bomba insanların arasından zikzak çizerek gidiyor o adamı buluyor. Vurunca da ölüyor hemen ha, öyle mucize oldu kurtuldu filan yok. Çünkü canı veren de alan da Allah. İsrail'in vurduğu İranlının canını hemen alıyor ki kâfirler kurtulmasın. Müslüman olmak, İsrail'i desteklemeyi gerektirir. Nedir bu İsrail karşıtlığı anlamış değilim. Allah İsrail'i destekliyor siz kimsiniz? Ebabil kuşları geliyor bak. bam! bam! bam! 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valery Legasov Mesaj tarihi: 16 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran Bir devleti, akıldan ve bilimden uzaklaştırıp yalnızca dini referanslarla yönetmeye kalkarsan, o devletin tüm kaynaklarını, hangi kadın baş örtüsü takmamış, hangi kadının iki tel saçı gözükmüş, kim zina yapmış, kim dinden dönüp mürted olmuş gibi meseleler ile meşgül edersen İsrail gibi devletlerin madarası olursun. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 16 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran Sayıya vursak.... Aşağı yukarı 2 milyar Müslüman an itibarı ile diş geçiremediği 15 milyon Yahudi´ye aklına geleni saydırıyordur, beddua ve küfür ediyordur muhtemelen. Da; kim, kimi, kime şikayet ediyor? Museviler farklı düşünse de, Müslümanlar Musevilerin tanrısının da Allah olduğu iddia ediyor. Müslümanlara inanacak olursak, demek ki aynı tanrı Yahudileri ve Müslümanları horoz düvüştürür gibi birbirlerine kırdırıyor. Her iki taraf her gün aynı tanrıya tapıyor ve karşı tarafı şikayet ediyor. Tıpkı 8 sene süren İran-Irak savaşı gibi bir durum söz konusu. Bu tanrı n´apsın şimdi? Bir tarafta kendi tarafından seçilmiş halk var, diğer tarafta Muhammed´´in yüzü suyu hürmetine yaratılan bu kainattaki müritleri olan Müslümanlar var. Hangi tarafı tutsa, sıkıntı var. Muhtemelen bu nedenle heç sesini çıkarmıyor ve içinden "Yesinler birbirlerini" diyordur. Diğer taraftan... Yahudiler oldum olası dünya hayatını hep önemsemişlerdir; buna göre hareket ederler. Kendi ülkelerini korumak uğruna dünya çapında organize oluyorlar, lobicilik yapıyorlar, para topluyorlar ve askeri savunmaya çok önem veriyorlar. Yani önce burası, sonra tahtalı köy. Yahudi önce önlemini alıyor, kendini güvenceye almanın yollarını arıyor, sonra duasını ediyor ve ibadetini yapıyor. Müslümanların dua ve beddua okumaktan başka bir şey bildikleri yok galiba. Hasılı bu husus değişmedikçe, daha çok çekecekleri var. Dipnot: Bu tespitlerim İsrail´in insanlık suçlarını tasvip ettiğim anlamına gelmesin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Singularity Mesaj tarihi: 17 Haziran Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 7 saat önce, kavak yazdı: Sayıya vursak.... Aşağı yukarı 2 milyar Müslüman an itibarı ile diş geçiremediği 15 milyon Yahudi´ye aklına geleni saydırıyordur, beddua ve küfür ediyordur muhtemelen. Da; kim, kimi, kime şikayet ediyor? Museviler farklı düşünse de, Müslümanlar Musevilerin tanrısının da Allah olduğu iddia ediyor. Müslümanlara inanacak olursak, demek ki aynı tanrı Yahudileri ve Müslümanları horoz düvüştürür gibi birbirlerine kırdırıyor. Her iki taraf her gün aynı tanrıya tapıyor ve karşı tarafı şikayet ediyor. Tıpkı 8 sene süren İran-Irak savaşı gibi bir durum söz konusu. Bu tanrı n´apsın şimdi? Bir tarafta kendi tarafından seçilmiş halk var, diğer tarafta Muhammed´´in yüzü suyu hürmetine yaratılan bu kainattaki müritleri olan Müslümanlar var. Hangi tarafı tutsa, sıkıntı var. Muhtemelen bu nedenle heç sesini çıkarmıyor ve içinden "Yesinler birbirlerini" diyordur. Diğer taraftan... Yahudiler oldum olası dünya hayatını hep önemsemişlerdir; buna göre hareket ederler. Kendi ülkelerini korumak uğruna dünya çapında organize oluyorlar, lobicilik yapıyorlar, para topluyorlar ve askeri savunmaya çok önem veriyorlar. Yani önce burası, sonra tahtalı köy. Yahudi önce önlemini alıyor, kendini güvenceye almanın yollarını arıyor, sonra duasını ediyor ve ibadetini yapıyor. Müslümanların dua ve beddua okumaktan başka bir şey bildikleri yok galiba. Hasılı bu husus değişmedikçe, daha çok çekecekleri var. Dipnot: Bu tespitlerim İsrail´in insanlık suçlarını tasvip ettiğim anlamına gelmesin. Asrın liderimiz İsrail'in son saldırganlığıyla devleti ve milletini riske attığını söyledi. Doğru yani. Neden öyle riskli şeyler yaparsın ki. Ya halkına bir şey olursa ne olacak, niye riske atıyorsun. Sonra hem asrın liderimiz hem biz üzülürüz. 😪 Ayrıca ABD'nin İran'a yönelik nükleer politikasını destekliyoruz. Asrın liderimiz bunu dünya liderine söyledi. Sonuçta kefere İran'ı destekleyecek halimiz yok ya. Hem onlar Şii zaten. Şii ne demekti? Kâfir demekti. (Bkz referans dini örgütler). Sonuç olarak bizim safımız belli. İstesek de istemesek de dünyadaki bütün liderleri -anlaşılıyor ki İranlı liderler hariç- satın almış olan İsrail doğal tarafımızdır. Allah olaya karışacak'tı aslında ama şeytan onun ayağını ordan kaydırdı. Şüphesiz şeytan tuzak kuranların en hayırsızıdır. Şimdi diyecek ki benim ordularım senin ordularını yener demedimmi diyecek, Allah da Uhud savaşında arazi olduğu gibi yine arazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: 17 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran İddiaya göre İsrail, İran'ın yeni atanan genelkurmay başkanını da öldürmüş. Belki de Mossad, insanlık tarihinde ki en yetenekli istihbarat örgütü olabilir. Valla İran için üzülmüyorum diyemem. Gerçekten de üzülüyorum. Hiçbir ülke bu kadar aşağılanmamalı. Hamaney ağlıyordur muhtemelen. Ben olsam ağlayıp çekip giderdim bu diyarlardan. Çok yazık. Çok. https://halktv.com.tr/gundem/israil-iran-genelkurmay-baskani-oldu-947535h 15 saat önce, Valery Legasov yazdı: Bir devleti, akıldan ve bilimden uzaklaştırıp yalnızca dini referanslarla yönetmeye kalkarsan, o devletin tüm kaynaklarını, hangi kadın baş örtüsü takmamış, hangi kadının iki tel saçı gözükmüş, kim zina yapmış, kim dinden dönüp mürted olmuş gibi meseleler ile meşgül edersen İsrail gibi devletlerin madarası olursun. Doğru söylüyorsunuz ama İran'ın düştüğü bu korkunç utanç verici durum sadece bu şekilde açıklanabilir mi emin değilim. İnsanlık tarihinde bu kadar liyakatsiz, aptal bir rejim olmuş mudur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 17 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 12 saat önce, Singularity yazdı: Asrın liderimiz ... Şaka maka neredeyse 25 sene olacak. Her türlü olumsuzluklara rağmen, neredeyse hâlâ halkın yarısı emekli olmasından yana değil. Dünyada bunun başka bir örneği yok galiba. Türkler çok garip millet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 17 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 8 saat önce, Saturn yazdı: İddiaya göre İsrail, İran'ın yeni atanan genelkurmay başkanını da öldürmüş. Bu haber resmi olarak doğrulanmadı. Türk kaynaklarına itibar etmeyin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gun Mesaj tarihi: 17 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran Amerikan B2 bombardıman uçağının ebabil kuşu ile benzerliği oldukça şaşırtıcı. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 17 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran @gun, harbiden çok benzerlik var. Da, birisi ters tarafa gidiyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gun Mesaj tarihi: 17 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 3 dakika önce, kavak yazdı: @gun, harbiden çok benzerlik var. Da, birisi ters tarafa gidiyor. Yandan görünüşü çok aradım ebabil kuşunun. Buldum ama yönünü değiştirmeye üşendim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 17 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran Şu an, gun yazdı: Yandan görünüşü çok aradım ebabil kuşunun. Buldum ama yönünü değiştirmeye üşendim. Şimdi B21 piyasaya çıktı... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 17 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 3 dakika önce, gun yazdı: Yandan görünüşü çok aradım ebabil kuşunun. Buldum ama yönünü değiştirmeye üşendim. Şaka bir yana. Benzerliğin tesadüf olmadığı çok belli. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Singularity Mesaj tarihi: 18 Haziran Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 18 saat önce, Saturn yazdı: İddiaya göre İsrail, İran'ın yeni atanan genelkurmay başkanını da öldürmüş. Abdülrahim Musevi. İran'ın yeni genelkurmay başkanının ismi. Bunu öldürmezler diyerek seçilmiş bir isim. Musevi museviyi öldürmez. Mantıklı mı? Mantıklı. İsrail hedefini genelkurmay başkanından dini lidere çevirdi. İsrail de İran gibi dinci olduğu için, böyle hurafelere takılır mı? Kesin. 😁 Hamaney de ismini Hamaney el Musevi yapsın, g*tü kurtarsın.😆 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valery Legasov Mesaj tarihi: Cuma saat 06:41 Report Paylaş Mesaj tarihi: Cuma saat 06:41 On 17.06.2025 at 12:09, Saturn yazdı: İddiaya göre İsrail, İran'ın yeni atanan genelkurmay başkanını da öldürmüş. Belki de Mossad, insanlık tarihinde ki en yetenekli istihbarat örgütü olabilir. Valla İran için üzülmüyorum diyemem. Gerçekten de üzülüyorum. Hiçbir ülke bu kadar aşağılanmamalı. Hamaney ağlıyordur muhtemelen. Ben olsam ağlayıp çekip giderdim bu diyarlardan. Çok yazık. Çok. https://halktv.com.tr/gundem/israil-iran-genelkurmay-baskani-oldu-947535h Doğru söylüyorsunuz ama İran'ın düştüğü bu korkunç utanç verici durum sadece bu şekilde açıklanabilir mi emin değilim. İnsanlık tarihinde bu kadar liyakatsiz, aptal bir rejim olmuş mudur? Sebeplerden biri paralel bir ikinci ordu olan Devrim Muhafızları’dır. Vatanı değil, iktidarı korumaya adanmış bu yapı, asıl ordudan daha fazla kaynağa ve yetkiye sahiptir. Kimi alaylı, kimi İran-Irak Savaşı'ndan tecrübeli olan mensuplarının ortak noktası, aynı siyasi görüşe hizmet etmeleridir. Ancak kurmay zekasından yoksundurlar. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts