kavak Mesaj tarihi: 15 Haziran Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran İki haftadan beri bu mevzuda çıt yok veya benim gözümden kaçmış olabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Singularity Mesaj tarihi: 16 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 16 Haziran On 15.06.2025 at 09:50, kavak yazdı: İki haftadan beri bu mevzuda çıt yok veya benim gözümden kaçmış olabilir. Yok da onun için. Yavaş yavaş asıl neden ortaya çıkıyor. Biraz da zamana yayma meselesi. Trump gelince AKP'yi bir korku saldı. Ordan sıkıştırmasın diye açılım yeniden gündeme.geldi. Aslında AKP bu işte samimi değil, fakat sürdürüyor, çünkü bu sefer de Öcalan'ın 28 miktar dolar parasının olduğu ve anlaşma halinde bu paranın da ülkeye geleceği konuşuldu. Bu ortaya çıkınca bu sefer İmralı cephesi ne oluyoruz moduna girdi. Sırrı Süreyya Önder şüpheli bir şekilde ölünce, yani ölmeden önce bir iki suikast de olmuş aslında, vakit geçtikçe iki tarafta karşılıklı güvensizlik başladı. Trump bu aralar Rusya, çin, İsrail, Musk vs yoğun durumda. Akp bu durumu da görerek vites düşürdü. Para mevzusu İmralı tarafının motivasyonunu düşürdü. Şu an karşılıklı güvensizlik ve uluslararası şartlar nedeniyle beklemek iki taraf açısından da daha mantıklı görünüyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Singularity Mesaj tarihi: 18 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran Erdoğan Türkiye'deki tüm alternatiflerine göre on kat filan daha zeki. En azından etrafında zeki danışmanlar olması gerektiğini bilecek kadar zeki. Ya da ona bu taktik verildi bilemiyorum. Diğerlerinin etrafındaki danışmanlar kukla. Erdoğan'ın en büyük silahı danışmanları. Süper taktikleri var. AKP'nin içi fetöcü kaynıyor. Ama bir şekilde, fetönün liderini tasfiye ederek fetöyü kendine biat ettirdi. Kalanları da hapse attı. Sanıyorum benzer süreç PKK için çalışıyor. Öcalan şimdi müttefik. Dem de müttefik. Dem altyapısını ve Öcalan'ın 28 milyar doların aldıktan sonra Erdoğan'ın dem ve Öcalan'la işi bitecek. Ve her ikisinin de terör örgütü olduğunu yeniden keşfedecek! 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 19 Haziran Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 19 Haziran RTE zeki falan değil ve hatta önünde promter olmadan akıcı bir şekilde konuşamaz. Danışmanlarını bizzat kendisinin seçtiğini de zannetmiyorum, çünkü en yakın çevresi bunlarla ilgileniyor. Ayrıca kindar birisidir, intikamcıdır. Dünyada kendisi kadar dava açan bir siyasetçi yoktur, çünkü en düşük eleştiriye karşı tahammülsüzdir. Hayalinde Hilafet benzeri bir rejim var aslında. Ben bugüne kadar RTE´bin şen şakrak kahkahayla güldüğüne denk gelmedim. Da, çok şanşlı olduğu muhakkak... Böyle tepkisiz, kaderci ve mağdur delisi bir halk dünyanın hiçbir yerinde yoktur. Yatıp kalksın buna dua etsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts