dersu uzala Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 33 dakika önce, Ömer yazdı: Yakın olduğun bilindik bir yere bunu asarsan ve o yeri de bana söylersen yapabilirim. Neden olmasın? https://www.wikihow.com.tr/Astral-Seyahat-Nasıl-Yapılır 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 4 dakika önce, pigeon yazdı: https://www.wikihow.com.tr/Astral-Seyahat-Nasıl-Yapılır En uygun vakit 5-7 arası imiş. Sen o saatte kalkabilecek misin? Bir de korku filmi izledikten sonra yapmak pek caiz deĝilmiş..miş. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 8 dakika önce, pigeon yazdı: https://www.wikihow.com.tr/Astral-Seyahat-Nasıl-Yapılır Aynı sayfada (en alt kısımda) ölülerle konuşmanın püf noktaları anlatılıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dersu uzala Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Şu an, kavak yazdı: Aynı sayfada ölülerle konuşmanın püf noktaları anlatılıyor. http://caferiskenderoglu.com.tr/makaleler/21-marstaki-selam-yazisi Sözde Muhyuddin Arabi Marsa gidip selam yazısı yazmış. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 3 dakika önce, pigeon yazdı: http://caferiskenderoglu.com.tr/makaleler/21-marstaki-selam-yazisi Sözde Muhyuddin Arabi Marsa gidip selam yazısı yazmış. Peki, NASA ne buyuruyor bu mevzuda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 2 saat önce, Ömer yazdı: Sen kimsin ya? Benimle böyle konuşuyorsun. Peygamber misin diye sormak nedir? Allahın yarattığı en değerli varlık insandır. Aciz mahluklar değiliz yani. Haram falan bişeyler saçmalamışsın orda. Neyin haram olup olmadığını neye göre söylüyorsun? Kaynak versen iyi olurdu. Ben kim değilim, Koreli hiç değilim. Ben senin de dediğin gibi tanrınin yarattığı en değerli varlığım. ...mi acaba? Neden değerlisin bu kadar, hayırdır. Bence bazı balinaların kusmugu senden daha değerlidir. Çok değerli varlık insan evet doğru çünkü cehennemde güzel yanıyor öyle değil mi? Astral seyahat nedir. Allah sana ayak vermiş yürüsene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2023 1 saat önce, pigeon yazdı: http://caferiskenderoglu.com.tr/makaleler/21-marstaki-selam-yazisi Sözde Muhyuddin Arabi Marsa gidip selam yazısı yazmış. SLM yazmadan önce bayağı bir gelişine güzel karalama yapmış mübarek. Mars yüzeyi arap harflerinden geçilmiyor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 12 saat önce, Deadanddark yazdı: Ben kim değilim, Koreli hiç değilim. Ben senin de dediğin gibi tanrınin yarattığı en değerli varlığım. ...mi acaba? Neden değerlisin bu kadar, hayırdır. Bence bazı balinaların kusmugu senden daha değerlidir. Çok değerli varlık insan evet doğru çünkü cehennemde güzel yanıyor öyle değil mi? Astral seyahat nedir. Allah sana ayak vermiş yürüsene. Neyse konuşmayacağım. Sadece şunu bilmeni isterim ki istediğim şeyi yaparım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 13 saat önce, kavak yazdı: En uygun vakit 5-7 arası imiş. Sen o saatte kalkabilecek misin? Bir de korku filmi izledikten sonra yapmak pek caiz deĝilmiş..miş. Astral seyahat istenilen zaman yapılabilir. Ama etkili olduğu saatler olabilir tabii ki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 13 saat önce, kavak yazdı: Bana e-mail ile gönder, ben iliştireyim. Karar verdin mi? Türkiyede olsa daha iyi olurdu aslında. Çünkü yabancı ülkeye gitmek 2. aşamaydı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 20 saat önce, kavak yazdı: En uygun vakit 5-7 arası imiş. Sen o saatte kalkabilecek misin? Bir de korku filmi izledikten sonra yapmak pek caiz deĝilmiş..miş. Bugün astral yapmayı denedim. Çekilme hissini yaşadım. Korkup bıraktım. Bu video sayesinde oldu. İsteyenler deneyebilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dersu uzala Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 2 saat önce, Ömer yazdı: Bugün astral yapmayı denedim. Çekilme hissini yaşadım. Korkup bıraktım. Bu video sayesinde oldu. İsteyenler deneyebilir. Ne korkak çıktın sen de. Ayetel kursi filan okusaydın. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 11 saat önce, Ömer yazdı: Astral seyahat istenilen zaman yapılabilir. Ama etkili olduğu saatler olabilir tabii ki. Bunlar senin hüsnü kuruntuların. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 11 saat önce, Ömer yazdı: Karar verdin mi? Türkiyede olsa daha iyi olurdu aslında. Çünkü yabancı ülkeye gitmek 2. aşamaydı. Neye karar verdim? @pigeon´dan henüz bir e-mail gelmedi. Kararı verecek olan o. Yurt dışına uçmak zor mu geldi; ne güzel işte, vizesiz mizesiz Evropa´ya kaçarsın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 20 dakika önce, kavak yazdı: Neye karar verdim? @pigeon´dan henüz bir e-mail gelmedi. Kararı verecek olan o. Yurt dışına uçmak zor mu geldi; ne güzel işte, vizesiz mizesiz Evropa´ya kaçarsın. Alışarak yapılması gerek bence. Birden bunu yapmayı doğru bulmuyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2023 2 saat önce, pigeon yazdı: Ne korkak çıktın sen de. Ayetel kursi filan okusaydın. Her insan korkar bundan. Ruhunun çekildiğini ve yükseldiğini hissediyorsun. Küçük bir şey değil bu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2023 On 09.08.2023 at 19:59, Ömer yazdı: Alışarak yapılması gerek bence. Birden bunu yapmayı doğru bulmuyorum. Bunlar boş hikayeler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 12 saat önce, kavak yazdı: Bunlar boş hikayeler. Bunu dediğine göre attığım videoyu denememişsin demektir. Bence videoyu bir dene. Nolacak ya ölmezsin yani. En fazla oradaki varlıklar ağzına s*çar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Şu an, Ömer yazdı: Bunu dediğine göre attığım videoyu denememişsin demektir. Bence videoyu bir dene. Nolacak ya ölmezsin yani. En fazla oradaki varlıklar ağzına s*çar Dalga geçiyorum bu arada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 8 saat önce, Ömer yazdı: Bunu dediğine göre attığım videoyu denememişsin demektir. Bence videoyu bir dene. Nolacak ya ölmezsin yani. En fazla oradaki varlıklar ağzına s*çar Böyle saçmalıklarla zamanımı harcayamam. Hele ki YouTube menşeili görseller çoĝunlukla çöpten ibaret. Son cümleni şimdilik görmezden geldim, çünkü deliyle deli olmak için bir hayli yaşlıyım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 8 dakika önce, kavak yazdı: Böyle saçmalıklarla zamanımı harcayamam. Hele ki YouTube menşeili görseller çoĝunlukla çöpten ibaret. Son cümleni şimdilik görmezden geldim, çünkü deliyle deli olmak için bir hayli yaşlıyım. Deneyip saçmalık olup olmadığını anlayabilirdin. Bence yanlış çıkmaktan korkuyorsun. Yada herhangi bir şeyden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 10 dakika önce, kavak yazdı: Böyle saçmalıklarla zamanımı harcayamam. Hele ki YouTube menşeili görseller çoĝunlukla çöpten ibaret. Son cümleni şimdilik görmezden geldim, çünkü deliyle deli olmak için bir hayli yaşlıyım. Dalga geçtiğimi söylemiştim. Kırıldıysan kusura bakma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Şu an, Ömer yazdı: Deneyip saçmalık olup olmadığını anlayabilirdin. Bence yanlış çıkmaktan korkuyorsun. Yada herhangi bir şeyden. Saçmalık, hem de 100%! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 1 dakika önce, kavak yazdı: Saçmalık, hem de 100%! Peki neden bunu deneyip görmek istemiyorsun? Müslümanlar ile ilgili düşüncelerin cahil olmaları fakat senin de denemeden bunu söylemen bana cahillik geliyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Şu an, Ömer yazdı: Peki neden bunu deneyip görmek istemiyorsun? Müslümanlar ile ilgili düşüncelerin cahil olmaları fakat senin de denemeden bunu söylemen bana cahillik geliyor. Saçmalık olduĝu için; hâlâ mı anlamadın? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts