kavak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 1 dakika önce, Sputnik yazdı: Hocam bu elemanı sakın forumdan atmayın millet biraz dindarlık görsün. Dediği gibi 34 yaşındaysa ancak ağır özürlü filandır zaten. Anlaşılan aklından bir zoru var. Öyle küfürler etmeye insan utanır yahu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dhualqarnayn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 1 dakika önce, Sputnik yazdı: Hocam bu elemanı sakın forumdan atmayın millet biraz dindarlık görsün. Dediği gibi 34 yaşındaysa ancak ağır özürlü filandır zaten. işte bu kadar eziksiniz korkak ödlekler yemiyor değil kimsedende bir çekincem yok kralına eyvallahım yoktur benim ben buyum böylede ölecem siz yavşaklar asıl siz utanın ezikliğinizden size anlayış gösterip insan yerine koyduğum için aslında ben hata işledim Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 Bakıyorum, kafayı sıyıran dindar buraya damlıyor. Bunlar mı güzel ahlakı temsil etmeye hevesli olan müslümanlar? Konu kilitleniyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2022 @dhualqarnayn, eĝer karakterli birisi isen üyeliĝinin silinmesini şuradan talep edersin: Sana 1 saat süre veriyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts