Kenopsia Konu tarihi: Ağustos 28, 2022 Report Paylaş Konu tarihi: Ağustos 28, 2022 Ateistforum'da 14 Ağustos 2019'da açtığım başlıktan alıntıdır. Çoğunu unutmuşum açıkçası ateistforum'daki post'u okuyunca hatırladım Belli bi sıra gözetmeksizin materyalist bilinç : forumdaki en kafadan sakat adamlardan biriydi ama okuması eğlenceliydi. aslında uysal bi tipti. democrossian : bu adama yazık oldu kendi halinde takılıyodu robespierre : ağır perinçekçi bi abimizdi. naptı acaba barajları yıktılar mı ha ha ha, zefiros: bu da başka bi solcu manyaktı, robespierrele birbirlerine klavyeden kafa atıyolardu hahaha random : 50+ abilerdendi niye atıldığını anlamadık bile nolan: imamatipli ateist. sürekli okuyan araştıran bi şeyler yazan öfkeli bi abimizdi. ne yapıyo acaba yadellerdeki yurttaş : başka bir arıza tipti. web sitesindeki fotoğraflar bayağı creepydi ama enteresan bi renkti yine de zavallı : günde 24 saat online bir arkadaştı. tam bir ateizm cihatçısıydı. güven : bu abi niye gitti hiç anlayamıycam keşke geri gelse yeniçeri53 : bu abimizin de hesabı açık ama yine de iki yıldır yazmıyor neredeyse tremor: yarım akıllı liberal bi arkadaşımızdı. ad hominem : yine iki yıldır yazmayan zeki bir arkadaş tanah: enteresan yazıları vardı, kendine bi alan belirlemiş onun üzerinde çalışıyodu. alaylı teolog. multiplayer1 : yine solcu devrimci takılan bi arkadaştı bi anda gitti diye hatırlıyorum ateistdusunce : güzel yazıları olan bi arkadaştı tetrahedron : üsttekinin aynısı babyknight ve harmoniaa : bunlar sevgiliydi herhalde, müslümanlar kıza sarka sarka forumdan kaçırdılar yazık brutal : kafayı çekip çekip foruma gelen her cümlenin sonuna hahahaha yazan ama enteresan fikirleri olan biriydi yine onun dışında üç beş kişi daha hatırlıyorum; strong, yurt, hacidayih, kaunos vb. vb. forum kalabalıkken iyiydi ya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 DreiMalAli, Sütlükase, Kavak ve Tao zaten burda. Türk Ateist ve Birde tanrı kendine inanmıyor diye insanı neden sonsuza kadar yakar diyen biri vardı, o da iyiydi. Benim ilk aklıma gelenler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
navigarre necesse est Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 14 dakika önce, Deadanddark yazdı: DreiMalAli, O da burada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
navigarre necesse est Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 1 saat önce, Kenopsia yazdı: ateistdusunce : güzel yazıları olan bi arkadaştı Eğer dediğin bizim Ateist Bakış ise o da burada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenopsia Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 21 dakika önce, navigarre necesse est yazdı: Eğer dediğin bizim Ateist Bakış ise o da burada. Yok. Yazıdaki "materyalist bilinç"e denk geliyor. ateistdusunce başka biriydi. Ama unutmuşum çoğunlukla bu kişileri. Yazıyı 3 sene önce yazmışım zaten. Çoğunu şu an hatırlayamadım pek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Yadellerdeki Yurtdaş burada aslında. Zavallı´da burada. Nolan ve Demo başka forumlarda yazıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 1 saat önce, Deadanddark yazdı: Birde tanrı kendine inanmıyor diye insanı neden sonsuza kadar yakar diyen biri vardı, o da iyiydi. Saĝduyu´dan bahsediyorsun. Evet; zamanında azılı müslümanları bir hayli terletmişti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 56 dakika önce, navigarre necesse est yazdı: O da burada. Keşke daha çok belli olsa burada olduğu, görünmezlik modu maximum da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Şu an, kavak yazdı: Saĝduyu´dan bahsediyorsun. Evet; zamanında azılı müslümanları bir hayli terletmişti. Evet Sagduyu. Çok iyiydi. Önüne gelene bir tekme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Hatırladıĝım kadarı ile 2008 - 2016 yıllarında Ateistforum bir hayli renkliydi ve çok yoĝundu. Oradan buraya umduĝum kadar fazla bir transfer olmadı maalesef. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Benimde bir ayağım çukurda her an tahtalı köye gidebilirim. 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
navigarre necesse est Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 1 saat önce, Kenopsia yazdı: Yok. Yazıdaki "materyalist bilinç"e denk geliyor. ateistdusunce başka biriydi. Ama unutmuşum çoğunlukla bu kişileri. Yazıyı 3 sene önce yazmışım zaten. Çoğunu şu an hatırlayamadım pek. 2 saat önce gösteriyor burada da ondan yazayım dedim. Hee tamam doğru ama aklıma nedense ab geldi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
navigarre necesse est Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 33 dakika önce, Deadanddark yazdı: Keşke daha çok belli olsa burada olduğu, görünmezlik modu maximum da. Valla pek yazmıyor. Sanırım önce burayı inceliyor. Çok girmiyor da zaten. Ben bir iki kere denk gelmiştim sadece. Yeni yeni geldi o da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 24 dakika önce, navigarre necesse est yazdı: Valla pek yazmıyor. Sanırım önce burayı inceliyor. Çok girmiyor da zaten. Ben bir iki kere denk gelmiştim sadece. Yeni yeni geldi o da. @DreiMalAli´nin kulakları çınlasın... Navi, şurada güzel bir öykü var ve bunda DMA´nın büyük bir payı var. Yukarıdaki konudaki benim mesajımdaki baĝlantıya tıkla, çünkü ilk iletideki baĝlantı çalışmıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenopsia Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 1 saat önce, Deadanddark yazdı: Evet Sagduyu. Çok iyiydi. Önüne gelene bir tekme. Sağduyu öfkeliydi bayağı. Açıkçası ondan ateist olup ahiret konusunu aşmış olmaktan ziyade aslında tanrının var olduğunu düşünüyormuş bu yüzden yanacağına isyan ediyormuş gibi bir hissiyat alıyordum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 6 dakika önce, Kenopsia yazdı: Sağduyu öfkeliydi bayağı. Açıkçası ondan ateist olup ahiret konusunu aşmış olmaktan ziyade aslında tanrının var olduğunu düşünüyormuş bu yüzden yanacağına isyan ediyormuş gibi bir hissiyat alıyordum. Bazen tartismalarinda gerçekten ona destek vermek amacıyla yapılan yorumlara bile tepki verdiğini gördüm yanılmıyorsam. Sanırım yanlış anlıyordu öfkesinden dolayı. Bu foruma dindarlar gelirse o da gelir diye tahmin ediyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 1 saat önce, TAO yazdı: Benimde bir ayağım çukurda her an tahtalı köye gidebilirim. 🤣 Ağzından yel alsın. John ahmeti ozledin mi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
navigarre necesse est Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 38 dakika önce, kavak yazdı: @DreiMalAli´nin kulakları çınlasın... Navi, şurada güzel bir öykü var ve bunda DMA´nın büyük bir payı var. Yukarıdaki konudaki benim mesajımdaki baĝlantıya tıkla, çünkü ilk iletideki baĝlantı çalışmıyor. İlginçmiş helal olsun @DreiMalAli'ye. Almanca zor dil sonuçta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 1 saat önce, Deadanddark yazdı: Ağzından yel alsın. John ahmeti ozledin mi? Özledim. Yeni devridaim makineleri hilelerini öğrenmek istiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2022 https://www.ateistforum.org/index.php?/topic/9530-matematik-soruları-paylaşalım/&do=findComment&comment=177848 convert in yazmasını çok isterdim. Bana yazdığı cevap hep aklımda. @Sputnik matematik bilmediğimi söylemiştim. Alıntı mekanik kardiş. matematiği deneysel yapma.teori, teori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aFikir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2022 Anibal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ateist-Bakış Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 On 8/28/2022 at 5:06 PM, Kenopsia said: Yok. Yazıdaki "materyalist bilinç"e denk geliyor. ateistdusunce başka biriydi. Ama unutmuşum çoğunlukla bu kişileri. Yazıyı 3 sene önce yazmışım zaten. Çoğunu şu an hatırlayamadım pek. Ateist Bakış ve Materyalist Bilinç benim. Ateist düşünceyi bilmiyorum. Benim konular ve sürekli atılma nedenlerim hep belliydi. 1- İnançlıların hepsi akıl hastası 2- Bu akıl hastalığı grubuna non-teistler de dahil 3- Ahlak diye bir şey yok. 4- İdealizm hastalığının yok edilmesi. Sürekli bunların anlaşılmasına uğraşırdım. Bu süreçte de küfürler kan gövdeyi götürürdü. Olaylar hep benim atılmamla sonuçlanırdı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2022 Başkalarının yazmasını isteyenler neden kendileri yazmıyor? :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Índio do Buraco Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2023 @Kafir İmam çok kafa adamdı hala onun yorumlarını ararım @Ateist-Bakış tanıtmaya zaten gerek yok beni bu foruma ısındıran kişi @mantik onun da ben de yeri ayrıdır😀🤘 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts