admin Konu tarihi: Mayıs 25, 2011 Report Paylaş Konu tarihi: Mayıs 25, 2011 Bu başlıkta sonlandırılan üyelikler duyurulacaktır. Ayrıca, üyeliğinin silinmesini isteyenler de burada taleplerini dile getirebilirler. İlgisiz iletiler silinecektir. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 üyelik sonlandırma başlığı yok, bulamadım benüyeliğimi sonlandırın, dangalak dangalak konuşmayın yalnız arkamdanmesele malın biri çıkıp "başka üyelikle de gelme trol bunlar hep bizi ağlatıyolar ühü ühü" diye zırlamasın, forum yönetimi en azından bunu başarabilir diye düşünyom (tabii önce kendi zırlamazsa)insanlık yaramaz size, hasta olan da troll olan da sizsiniz.hem cahilsiniz, hem gerizekalı hem de insafsız, buna rağmen herkesten şişmansınız.kendi başınızı yiyin. Sonlandırıldı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 İletimi, üyeliğimle birlikte silebilir ve kendi çiftliğinde dileğin gibi kendini tatmin edebilirsin. Silindi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Terzaghi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Üyeliğimi sonlandırınız.Başarılar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Üyeliğimi sonlandırınız.Başarılar... Sonlandırıldı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Genius ve Nihilist nickli üyelerin karşılıklı iğrenç küfürleşmelerinden dolayı üyelikleri sonlandırılmıştır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Üyeliğimi kapatırsanız sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Üyeliğimi kapatırsanız sevinirim. Kapatıldı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Lux e Tenebris'in üyeliği açtığı ırkçı ve küfürlü başlıktan dolayı sonlandırılmıştır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 İsteği üzerine Ateist Bakış'ın üyeliği sonlandırılmıştır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 d@rbe611 nickli üyenin çağdaş kadınlara karşı aşağılık hakareti nedeniyle üyeliği sonlandırılmıştır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Elektro'nun üyeliği açtığı ırkçı ve küfürlü başlıktan dolayı sonlandırılmıştır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Elektro'nun üyeliği açtığı ırkçı ve küfürlü başlıktan dolayı sonlandırılmıştır. Belliki geri gelmiş bu Kürt faşisti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 üyeliğimi sonlandırabilir misiniz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 On 04.07.2022 at 12:02, TAO yazdı: üyeliğimi sonlandırabilir misiniz ? Lütfen vazgeç bu sevdadan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aristo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 On 04.07.2022 at 13:02, TAO yazdı: üyeliğimi sonlandırabilir misiniz ? Hayatı sonlandır ama şu üyeliği sonlandırma lütfen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 1 dakika önce, Aristo yazdı: Hayatı sonlandır ama şu üyeliği sonlandırma lütfen. Forum ölü. Yazmak hiç içimden gelmiyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aristo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Şu an, TAO yazdı: Forum ölü. Yazmak hiç içimden gelmiyor. Ben sana yazarım sen yeter ki iste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aristo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 2 dakika önce, TAO yazdı: Forum ölü. Yazmak hiç içimden gelmiyor. Erkek ol kadın ol istersen biseksüel ol sen anlat ben sabaha kadar dinlerim seni ama gitme birgün istediğin yere gelirsin ilk öğrencin ben olayım ama gitme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aristo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 5 dakika önce, TAO yazdı: Forum ölü. Yazmak hiç içimden gelmiyor. Hem tao film değil mi? İzledim ben o filmi yapay zekanın mükemmelliğini insan duygularını benimseyebilceğini anlatıyordu sanırım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 8 dakika önce, Aristo yazdı: Hem tao film değil mi? İzledim ben o filmi yapay zekanın mükemmelliğini insan duygularını benimseyebilceğini anlatıyordu sanırım. Film varmı bilmiyorum. Nickimdeki Taoizmin Taosu. https://tr.wikipedia.org/wiki/Tao_(Taoizm) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aristo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 6 dakika önce, TAO yazdı: Film varmı bilmiyorum. Nickimdeki Taoizmin Taosu. https://tr.wikipedia.org/wiki/Tao_(Taoizm) Filmide var onun manyak bişi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aristo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 7 dakika önce, Aristo yazdı: Filmide var onun manyak bişi Konfüçyüs'ü biliyorum bununlamı ilgili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aristo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 17 dakika önce, TAO yazdı: Film varmı bilmiyorum. Nickimdeki Taoizmin Taosu. https://tr.wikipedia.org/wiki/Tao_(Taoizm) Çinde çıkmış bir felsefi görüş ilginç ayrıntılı incelicem hocam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ateist-Bakış Mesaj tarihi: Eylül 15, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2022 Üyeliğimin sonlandırılmasını istiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts