TAO Konu tarihi: Ağustos 7, 2021 Report Paylaş Konu tarihi: Ağustos 7, 2021 Yetiştirdiğim su pireleri https://va.media.tumblr.com/tumblr_qxgwx9czwA1zqazsj_720.mp4 Forumda video bağlantıları açılmıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 27 minutes ago, TENTEN said: Yetiştirdiğim su pireleri https://va.media.tumblr.com/tumblr_qxgwx9czwA1zqazsj_720.mp4 Forumda video bağlantıları açılmıyor. Neden su pireleri? Başka hayvan türü bulamadın mı? Ne bileyim. Kedi, köpek, akvaryum ilk aklıma gelenler. Oğlum küçükken 10 sene boyunca küçük boyda bir akvaryum vardı. Benim hatun kedi ve köpekleri evde istemiyordu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 14 dakika önce, kavak yazdı: Neden su pireleri? Başka hayvan türü bulamadın mı? Ne bileyim. Kedi, köpek, akvaryum ilk aklıma gelenler. Oğlum küçükken 10 sene boyunca küçük boyda bir akvaryum vardı. Benim hatun kedi ve köpekleri evde istemiyordu. Bunların yiyecek masrafı yok. Amacım kendi kendine yeten ortam oluşturmak. Bu ortama kendimide katarsam o zaman bayram edeceğim.:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 3 minutes ago, TENTEN said: Bunların yiyecek masrafı yok. Amacım kendi kendine yeten ortam oluşturmak. Nasıl masrafı yok. Ne ile besliyorsun? 3 minutes ago, TENTEN said: Bu ortama kendimide katarsam o zaman bayram edeceğim.:) Bak bu güzel bir fikir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 1 dakika önce, kavak yazdı: Nasıl masrafı yok. Ne ile besliyorsun? Bak bu güzel bir fikir. Suyu bekletince yosun tutuyor. Onlar beslenmeleri için yetiyor. Millet beslenmeleri için marketten biramayası alıp veriyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Just now, TENTEN said: Suyu bekletince yosun tutuyor. Onlar beslenmeleri için yetiyor. İlginç. Just now, TENTEN said: Millet beslenmeleri için marketten biramayası alıp veriyor. Eee, herkes senin gibi beleşçi değilmiş. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Bu ağaç şakayıkının açması için 7 sene bekledim. Boyu hala aldığım gibi. Hiç büyümüyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 5 dakika önce, mantik yazdı: @mantik nasıl yaptın? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Tenten, Sitenin video paylaşım forumunda demin deneme yaptım ve bir youtube'dan, bir de vimeo'dan videolar paylaştım. İkisini de sadece videonun linkini girmek suretiyle paylaşabildim. İkisinde de mesajda video gözüktü, ve mesajda, olduğu yerde oynatılabiliyor. Aynı şeyin neden yukarıda senin paylaştığın videoda olmadığını anlamaya çalıştım, ve sebebinden tam emin değilim hala. Fakat, youtube ve vimeo'dan paylaşılan videolarda mesela, yazılım video linkinin etrafına şu kaynak kodlarını koyuyor otomatikman, göründüğü kadarıyla: <div class="ipsEmbeddedVideo" contenteditable="false"> <div> <iframe allow="autoplay; fullscreen; picture-in-picture" allowfullscreen="" frameborder="0" height="270" src="Video URL linki buraya" title="Videonun başlığı" width="480"></iframe> </div> </div> Yukarıda aynı kodu elden senin video linkinin etrafına koyunca o da normal video olarak göründü. Editördeki "Kaynak" kısmına basınca, mesajdaki kaynak kodu görünüyor. O görüntüye geçip öyle ekledim kodu video linkinin etrafına. Normal olarak otomatik bir şekilde yazılımın yapması gereken bu işlemi niye elden yapmak zorunda kaldım, emin değilim. Belki tumblr'daki linklerde otomatik olmuyordur diyorum, aklıma sadece o geliyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Kaynak kodu butonu sadece yönetici yetkisi olanlarda çıkıyor olabilir. Demin "testuye" diye açtığım bir normal üye olarak giriş yapınca editor'de kaynak kodunu gösteren butonu görmedim. Bunu herkes için editöre ekleyen bir ayar olabilir yazılımın admin panel'inde. Ona bir bakacağım bir ara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Yazılımın admin panel'inde şöyle bir not var, video paylaşımları için: Certain content can be automatically embedded. For example, if a user posts a link to a video on YouTube or Vimeo the video can be embedded into the post. Links from the following sites are supported: College Humor, Coub, Dailymotion, Facebook, Flickr, Funny Or Die, Gfycat, Google Maps, Hulu, Instagram, ReverbNation, Screencast.com, SmugMug, SoundCloud, Spotify, TED, Twitter, Ustream, Vimeo, Vine, Wistia, YouTube, and internal links to content within the community. Saydığı linkler arasında tumblr yok. Demek ki sadece bu listedeki sitelerden yapılan paylaşımları otomatik ekleyebiliyor yazılım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 İyi bir fotoğraf makinem yok. Şimdilik bununla idare edin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 @kavak aşağıdaki yonca yaprağından daha büyüğünü bulursan haber ver. Dört yapraklısını hala bulamadım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Nerede buldun bunu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Şu an, kavak yazdı: Nerede buldun bunu? Ben yetiştirdim. Normal yonca değil ekşiyonca adı. Defterimin arasında kurutulmuş olarak hala saklıyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 17 dakika önce, TENTEN yazdı: İyi bir fotoğraf makinem yok. Şimdilik bununla idare edin. Gayet iyi çekmişsin. Ben fotoğraf çekmekten hiç anlamam. Çektiğim her 2 resimden birisi mutlaka bulanıktır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 1 dakika önce, TENTEN yazdı: Ben yetiştirdim. Normal yonca değil ekşiyonca adı. Defterimin arasında kurutulmuş olarak hala saklıyorum. Senin de uğraşmadığın bir alan hiç yok galiba. Sende boş zaman ya da pol para da çok galiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
navigarre necesse est Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 1 saat önce, kavak yazdı: Gayet iyi çekmişsin. Ben fotoğraf çekmekten hiç anlamam. Çektiğim her 2 resimden birisi mutlaka bulanıktır. Elini titretmeyeceksin bu kadar kolay işte. Yoksa bulanık çıkar tabi. Artık telefonlar da çok gelişti kameraya bile gerek yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 1 dakika önce, navigarre necesse est yazdı: Elini titretmeyeceksin bu kadar kolay işte. Yoksa bulanık çıkar tabi. Artık telefonlar da çok gelişti kameraya bile gerek yok. Demesi kolay tabii. Benim yaşıma gelince, görürüm ben senin ellerini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
navigarre necesse est Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 1 dakika önce, kavak yazdı: Demesi kolay tabii. Benim yaşıma gelince, görürüm ben senin ellerini. Kendiliğinden öyle bir el titremesi varsa doktora göster. Bir sorun olabilir bu konuda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 3 dakika önce, navigarre necesse est yazdı: Kendiliğinden öyle bir el titremesi varsa doktora göster. Bir sorun olabilir bu konuda. Yok öyle bir şey. Yaşlılıktan gelen bir durum. Gözüm de iyi görmez oldu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
navigarre necesse est Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 1 dakika önce, kavak yazdı: Yok öyle bir şey. Yaşlılıktan gelen bir durum. Gözüm de iyi görmez oldu. Tamam da 70 değilsin. Benim babamın eli titremiyor mesela. Senden bir yaş küçük sadece. Sen bunun için doktora git. Evet göz normal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2021 7 dakika önce, navigarre necesse est yazdı: Tamam da 70 değilsin. Benim babamın eli titremiyor mesela. Senden bir yaş küçük sadece. Sen bunun için doktora git. Evet göz normal. Göz normal, el normal değil. İlginç. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2022 Bunlarıda yeni çektim. :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts