kavak Mesaj tarihi: 1 Haziran Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 1 Haziran Bizim Temel´in Temelzade köyünün hocası Emrullah Emre günün vaazini veriyor... - İçki içenlerin hepsi sırat köprüsünü geçerken içtikleri şişeler boyunlarında asılı olacak, ama içmeyenlere 40 huri verilecek. Bu duyan Temel sorar: "Hocam, şişeler boş mu yoksa dolu mu olacak?" Hoca: "Bre deyyus, orasını meyhane mi sandın?" Temel: "Bre gavat, millete 40 huri veriyorsun. Sen orasını kerhane mi sandın?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: 4 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 4 Haziran On 01.06.2024 at 13:08, kavak yazdı: Bizim Temel´in Temelzade köyünün hocası Emrullah Emre Emre'nin beyin görüntüsü böyleymiş. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buddha Mesaj tarihi: 14 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 14 Haziran Oyunlara alet olmayın. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
buddha Mesaj tarihi: 15 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Haziran 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
buddha Mesaj tarihi: 23 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran yasar a birileri kızmış. https://www.amazon.com/s?k=got+yasar&crid=1YXMLFHFP7PDE&sprefix=got+yasa%2Caps%2C300&ref=nb_sb_noss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 23 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran Yaser arapça adı , Yaser arafatı kastetmişler. Latinize edilmiş hali Yasar olmuş. Got yasar demek yasar marka ürünleri aldın mı , yada benimde yasar markam var anlamına gelir. Filistin goygoyu zamanında kesin Yaser Arafat üçkağıtçısının avrupadaki milyarder torunları yapmıştır. İyi pazar iyi para müslüman soymanın bildik yolu. İbna Yasar daha güzel bir marka olurdu. Yapsalar bir tane alırım. Yaserin oğlu demek Arapçadan latinize edilmiş hali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hegel Mesaj tarihi: 23 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 23 Haziran Ben de Aziz Nesin'in komik bir anısını dinledim çok hoşuma gitti paylaşayım arkadaşlar: Aziz Nesin gazeteci olarak çalışırken bir dönem bir arkadaşına 50 lira borçlanmış. Adam gazeteye gelip parayı alacak ama benim 50 liram yok diyor Nesin. Patronuna gidip; "Efendim benim bir arkadaşıma 50 lira borcum var ama 50 liram yok bana 50 lira avans verir misiniz" demiş. Patronu da: "peki çocuğum veririm" demiş sonra "kaçta gelecek adam" demiş patronu. İşte saat 10'du "1 saat sonra yani 11'de gelecek" demiş Nesin de. "Tamam" demiş patronu "11'de gel veririm parayı" Nesin: "efendim mahçup olurum adama şimdi verin" demiş. Bunun üzerine patronu, "evladım adam bakarsın 11'e kadar ölür, ben sana parayı vermekten kurtulurum, yada bakarsın o sürede sen ölürsün ben yine parayı vermekten kurtulurum" demiş. Bunun üzerine Nesin'de: "Efendim benim hiç şansım yoktur, ne adam ölür ne de ben ölürüm, o sürede siz ölürsünüz ben de parayı alamam, o yüzden lütfen şimdi verin parayı" demiş. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 27 Haziran Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran Laf sokmaya çalışanlar üçe ayrılır: Yüzüne gözüne bulaştıranlar. Çivi gibi şaak diye sokanlar. Vida gibi döndüre döndüre sokanlar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: 19 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz Metal cemaat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 19 Temmuz Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz Alternatif tıp Cadılar siğillerini hangi alternatif merhemlerle tedavi ediyordu? Bilmiyorum, da, etkisiz oldukları muhakkak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 20 Temmuz Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz Tıbbın nimetleri Temel´in afacan oğlu Cafer hastalanır. Doktor ona bir ilaç yazar ve hemen kullanmasını tavsiye eder. Cafer: "Bunun yan etkileri var mı?" Doktor: "Evet, yarından itibaren okula gidebilirsin." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: 20 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 22 Temmuz Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 22 Temmuz Bilginlere zor bir soru Cebinde 5 tane misket, 3 sakız ve 4 tane çikolata var. 2 misket ve 1 çikolata yere düştü. Şimdi çebinde ne var? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 23 Temmuz Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 23 Temmuz 23 saat önce, kavak yazdı: Bilginlere zor bir soru Cebinde 5 tane misket, 3 sakız ve 4 tane çikolata var. 2 misket ve 1 çikolata yere düştü. Şimdi çebinde ne var? Forumun bilginlerinden tık yok. Tüyo falan vermem, ona göre ha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 23 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 23 Temmuz 20 dakika önce, kavak yazdı: Forumun bilginlerinden tık yok. Tüyo falan vermem, ona göre ha! 3 misket 3 sakız 3 çikolata var. Madem bilginler konuşmuyor ben yanıtlayayım Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: 23 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 23 Temmuz On 22.07.2024 at 18:25, kavak yazdı: Bilginlere zor bir soru Cebinde 5 tane misket, 3 sakız ve 4 tane çikolata var. 2 misket ve 1 çikolata yere düştü. Şimdi çebinde ne var? Cebinde delik var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 23 Temmuz Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 23 Temmuz 1 saat önce, Deadanddark yazdı: Cebinde delik var. Evet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 25 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz On 23.07.2024 at 18:05, kavak yazdı: Evet. Sorduğun soru hileliydi , iki misket düştü demedin , çıktı dedin. Sende peygamberlik izleri görüyorum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
buddha Mesaj tarihi: 25 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 3 saat önce, somebody yazdı: Sorduğun soru hileliydi , iki misket düştü demedin , çıktı dedin. Sende peygamberlik izleri görüyorum. Aslında nereden ve nasıl düştüğünüde söylemesi lazım. Nereden biliyoruz cebinden düştüğünü? :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 25 Temmuz Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Temmuz 1 saat önce, MrBean yazdı: Aslında nereden ve nasıl düştüğünüde söylemesi lazım. Nereden biliyoruz cebinden düştüğünü? Her şeyi söylersek, o zaman bilginliğin ne anlamı kaldı? Yani bilginim diyenlerin muhakkak bilmedikleri şeyler vardır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 26 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 9 saat önce, kavak yazdı: Her şeyi söylersek, o zaman bilginliğin ne anlamı kaldı? Yani bilginim diyenlerin muhakkak bilmedikleri şeyler vardır. Tamam ben de soruyorum Kamyonumda 12 tekerlek var 6 sı fırladı gitti kaç tane kaldı Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 26 Temmuz Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 6 saat önce, somebody yazdı: Kamyonumda 12 tekerlek var 6 sı fırladı gitti kaç tane kaldı Senin kamyonun olduğunu zannetmıyorum. Haliyle olmayan şeylerin tekeri fırlamaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 26 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 1 saat önce, kavak yazdı: Senin kamyonun olduğunu zannetmıyorum. Haliyle olmayan şeylerin tekeri fırlamaz. Ne yani senin misiketin çikolatan ve sakızın vardı da cebin delindiğinde yere mi düştü. Hadi bakalım forumun bilginleri söylesin Kamyonumda 12 tekerlek var , 6 tanesi fırladı gitti geriye ne kaldı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: 26 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 8 saat önce, somebody yazdı: Tamam ben de soruyorum Kamyonumda 12 tekerlek var 6 sı fırladı gitti kaç tane kaldı Geriye hurda ve büyük ihtimal bir ölü beden kalır. Yedek lastiği unutmayalım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 26 Temmuz Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 10 dakika önce, somebody yazdı: Ne yani senin misiketin çikolatan ve sakızın vardı da cebin delindiğinde yere mi düştü. Hadi bakalım forumun bilginleri söylesin Kamyonumda 12 tekerlek var , 6 tanesi fırladı gitti geriye ne kaldı Kendi cebimden hiç bahsetmedim. İnanmıyorsan git bak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts