BA'AL Konu tarihi: Mayıs 5, 2011 Report Paylaş Konu tarihi: Mayıs 5, 2011 (düzenlendi) BA'AL nikiyle kayıt formunu doldurdum..kabul edildi aktivasyon iletiside geldi ama sistem giriş yapmamı kabul etmedi. bende yeni bir üyelik aldım Baal nikiyle şimdi giriyor. ama mümkünse diğer niki istiyorum Düzenlenme: 26 Mayıs moderator tarafından imlâ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantik Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Biraz önce bu konuda ÖM gönderdim. BA'AL ismi ile giriş yapabilmen lazım şu anda. BA'AL ismi ile üyelik girişi yapabildiğini gördüğümüz anda Baal isimli üyeliğini sileceğim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mantık, sen mesaj yazmadan önce ben düzeltme yaptım, nickini değiştirdim.Muhtemelen display name ile login name'i karıştırdığı için girememiş olmalı.Biri BA'AL, diğeri Baal.Baal ve Baal olunca kullanıcı adını Baal yazınca girebilmiş olmalı. BA'AL, yine aksilik yaşarsan kullanıcı adını Baal olarak yazıp girmeyi dene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantik Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Peki o zaman silinen isim eski BA'AL üyeliği mi, yeni Baal üyeliği mi? Eskisinin şifresini ben resetleyip geçici şifreyi kendisine ÖM ile göndermiştim çünkü. Ama Baal hesabına göndermiştim. Şu anki BA'AL, Baal hesabının isim değişmiş haliyse, ulaşabilecek demektir. Aksi takdirde giriş yapamayacak. BA'AL, Eğer giriş yapamazsan, tekrar bir Baal üyeliği alıp bağlantı kur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Peki o zaman silinen isim eski BA'AL üyeliği mi, yeni Baal üyeliği mi? Eskisinin şifresini ben resetleyip geçici şifreyi kendisine ÖM ile göndermiştim çünkü. Ama Baal hesabına göndermiştim. Şu anki BA'AL, Baal hesabının isim değişmiş haliyse, ulaşabilecek demektir. Aksi takdirde giriş yapamayacak. BA'AL, Eğer giriş yapamazsan, tekrar bir Baal üyeliği alıp bağlantı kur. Nickini Baal yerine BA'AL yapacağımdan önce eski giremediği BA'AL'i sildim.Yeni Baal üyeliği devam ediyor ve nicki BA'AL'e çevrilmiş oldu.Dolayısıyla şu anki BA'AL, Baal hesabının isim değişmiş hali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astur Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Hoş geldin BA'AL dostum, seni burada görmek güzel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 BA'AL giriş yapamadığını bildirmişsin.Kayıt sırasında üye ismi ve display name'in farklı olmasından kaynaklanıyor olabilir.Giriş yaparken BA'AL yazdığında giremiyorsan, Baal olarak denemelisin.Buna rağmen olmuyorsa yeni üyelik yap, daha sonra nickini değiştiririz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
@BaaL Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Eskiden açtığım hesapların hiçbirine girememediğim ve şifre değiştirme talebimde sistem tarafından cevaplanmadığı için en @BaaL nikiyle yeni bir hesap açtım. mümkünse en son açtığım hesap Ba'al şekline çevirilsin. ve diğerleri silinsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 @BaaL, Eski üyeliğin BA'AL'i yeniden aktive ettim ve orada kullandığın login name'i de BA'AL yaptım.Yani display name de login name de BA'AL. Şifreni değiştirdim, onu özel mesajla sana bildiriyorum.Dene, eğer giriş yapamazsan başka bir yol bulmaya çalışırız. Nickini değiştirmek mümkün değil çünkü silinmiş bile olsa, kullanılan bir nicki sistem vermez, kabul etmez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BA'AL Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 sorunu giderdiğiniz için tşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
panteidar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Nihayet hoşgelebildin sevgili Ba'al.En uzun hoşgelmek seninki oldu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BA'AL Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 öyle oldu.3 kez üye oldum.daha bir tane mesajım yok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Bizim iletilerimiz siliniyor ama Cigi'nin tüm hakaret ve küfürleri olduğu gibi duruyor.Bu çifte standarda bir son verin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Bizim iletilerimiz siliniyor ama Cigi'nin tüm hakaret ve küfürleri olduğu gibi duruyor.Bu çifte standarda bir son verin. Genius, silinen mesajlarında hep belden aşağı küfürler var.Cigi'nin iletilerinden de silinenler var. Kimseye ayrıcalık yok.Eğer küfür gördüğün bir ileti varsa şikayet butonuyla bildirebilirsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cigi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Kafayi üsüttüreceksini bana hee...Hangi yazinin sahibine hakaret ve küfür ettigimi cikartip gözüme sokup gösterin yada bu iftiralara bir son verin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Cigi Kürtler feodal sistemde yaşayan ilkel geleneklere sahip insanlardır demek ayrı bir durumdur. Ağa kıçı yalıyorlar demek ayrı bir durumdur.Biri içinde nefret barındırır.Aynısını müslümanlara da söyleyemezsiniz, Arap kıçı yalıyorlar diye. Kendinizi bir şey zannediyorsunuz.Siz kimsiniz, nesiniz?Hiçbir şey.Ağzınızı toplayın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cigi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 E Öyle... Asla saklanamayacak gerceklerin sade ve yalin bir ifade ile anlatimi nedense insanlarin canlarini acitmakta ama bunun suclusu ben degilim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Índio do Buraco Mesaj tarihi: 20 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat Forumda virüs yada hacker benzeri birileri var klavye kendi kendine yazıyor strançta bile mümkün olmayan hamleler yapıyor üstelik de iPhone da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 26 Mayıs Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mayıs Siteye yüklediğim resim bağlantıları otomatik açılmıyor. Son iki haftadır var bu sorun. @moderator@admin@kavak Örnek konu Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: 26 Mayıs Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Mayıs Her üyenin belirli bir resim kontenjanı var. Muhtemelen senin kontenjanın bitti veya çözünürlüğü çok yüksek bir resim seçmiş olabilirsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 6 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos r @admin@moderator@kavak@somebody Firefox tarayıcdan girdiğimde sağ üstteki menü giriş sekmesi aktif olmuyor. Alt alta üç çizgi varta onlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gun Mesaj tarihi: 6 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 3 saat önce, somebody yazdı: r @admin@moderator@kavak@somebody Firefox tarayıcdan girdiğimde sağ üstteki menü giriş sekmesi aktif olmuyor. Alt alta üç çizgi varta onlar. apple ipad iphone kullanıyorsan sürümü eskimiştir. Applle yeni ürünlerini satmak için eski ürünlerini güncellemiyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 6 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 1 saat önce, MrBean yazdı: apple ipad iphone kullanıyorsan sürümü eskimiştir. Applle yeni ürünlerini satmak için eski ürünlerini güncellemiyor. Hayır kullanmıyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gun Mesaj tarihi: 6 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 4 saat önce, somebody yazdı: Hayır kullanmıyorum. O zaman firefoxun güncel değil. Bende bir sorun olmuyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 6 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 26 dakika önce, MrBean yazdı: O zaman firefoxun güncel değil. Bende bir sorun olmuyor. Olmuyor işte olmuyor olmuyor.. git dersine çalış da gel. Bana çözüm lazım. Şimdi sen koş admini çağır bana. Ziline bas gel bakıyım. İlluminati apartmanı 13 numarada oturuyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts