Jump to content

Recommended Posts

Konu tarihi:

Yobaz, militan ve pozitif bir ateistim, bütün diğer ateistler gibi sürekli durmaksızın çarpılıyorum. Richard Dawkins bile benim kadar çarpılmamıştır. 

Ben ateist oldum siz olmayın. 

Mesaj tarihi:

Resmen saçmalamış ve sandalyede yamuk otururken çok bilmişlik taslıyor. Böyleleri piyasada çok yaygındır; her konuya maydanoz olurlar, her konuda uzman kesilirler, papuç kadar dilleri vardır. Biraz araştırdım, Prof. ünvanı bile varmış, ama sosyal medyada boy göstermeye bir hayli bayılıyor.

Kısacası; ego/ilgi manyağı birisi işte. Yine de Prof. ünvanını nasıl aldığını/hakettiğini merak etmiyor değilim. :D 

• Haha 1
Mesaj tarihi:
12 saat önce, kavak yazdı:

Kısacası; ego/ilgi manyağı birisi işte.

Empati yapamıyormuş. Çoğu zaman ne dediğini de farkında değil gibi. Yarın öbür gün çıkıp kendini mehdi/mesih ilan edebilir. Antipsikotik tedavisine başlamalı. :D 

Yeni bir Hasan Mezarcı vakası yaşanabilir. 

Mesaj tarihi:
10 saat önce, Saturn yazdı:

Empati yapamıyormuş. Çoğu zaman ne dediğini de farkında değil gibi. 

YouTube yayınlarından nefret eden birisiyim aslında. Yine de merak edip onun bir programını izleyeyim dedim. Resmen zaman kaybıydı, yarıda kestim.

Kendini beğenmiş, egosu tavan yapmış, terbiyesiz ve ağzı bozuk bir ukalanın teki. Eğer bunlar Türkiye´de Prof. olabiliyorsa, yazık bu ülkeye.

Bu tiplerin yüzbinlerce takipçisi var, iyi mi!

Bazı insanlar boş beleş gevezelik yapanlardan hoşlanıyor galiba.