kavak Konu tarihi: 16 Ağustos Report Konu tarihi: 16 Ağustos Sadece Sünni kesime hizmet eden ve diğer dini inançları teget geçen Diyanet, en son hutbesinde yeni bir rezilliğe imza attı. Kadınların eşit miras talep etmesinin Allah´a karşı gelmek anlamına geldiğini ve İslam dinine aykırı olduğunu söyledi. Evet; rezillik. Resmen gericiliğin ve kadınları adeta eve/mutfağa tıkmanın bir resmidir adeta. Ancak ellerinde kapı gibi ayetler var, yani bir yerlerinden uydurmuyorlar. Taptıkları Allah, eşit hakları kadınlara hiçbir zaman tanımadı, çünkü her zaman erkeklerden yana tavır aldı. Elçisi Muhammed´e her fırsatta kıyak geçti. Hatta bu tanrı "Bana ve Muhammed´e inanmayanlar, cehennemliktir" diyecek kadar kendinden geçmiştir ve edemlik çizgisini aşmıştır. Dipnot: Üç dinin (Hrıstiyanlık, Musevilik, İslam) tüm peygamberleri/elçileri erkektir, ki bu bir tesadüf değildir.
DreiMalAli Mesaj tarihi: 16 Ağustos Report Mesaj tarihi: 16 Ağustos 7 saat önce, kavak yazdı: ... Ancak ellerinde kapı gibi ayetler var, yani bir yerlerinden uydurmuyorlar. Taptıkları Allah, eşit hakları kadınlara hiçbir zaman tanımadı, çünkü her zaman erkeklerden yana tavır aldı. Elçisi Muhammed´e her fırsatta kıyak geçti. ... Arabın Allahı ( = Kuranın yazarları) Kuranda kadınları muhatap almaz ve kadınlara direk hitap etmez. Ancak erkekler üzerinden emir, haber, laf gönderir. Psikolog olsaydım, bu tip bir erkeğin psikolojik sorunları hakkında bir şeyler yazardım. Sevgiler
kavak Mesaj tarihi: 21 Ağustos Yazar Report Mesaj tarihi: 21 Ağustos On 16.08.2025 at 21:07, DreiMalAli yazdı: Arabın Allahı Doğru tespit. Bir zamanlar Türklerin tengrisi vardı, da, asimile olup Arapların tanrısına evrildi galiba. Çünkü ne adını anan ne de onu soran var.
yusuf Mesaj tarihi: Cumartesi saat 20:34 Report Mesaj tarihi: Cumartesi saat 20:34 On 16.08.2025 at 14:53, kavak yazdı: Sadece Sünni kesime hizmet eden ve diğer dini inançları teget geçen Diyanet, en son hutbesinde yeni bir rezilliğe imza attı. Kadınların eşit miras talep etmesinin Allah´a karşı gelmek anlamına geldiğini ve İslam dinine aykırı olduğunu söyledi. Evet; rezillik. Resmen gericiliğin ve kadınları adeta eve/mutfağa tıkmanın bir resmidir adeta. Ancak ellerinde kapı gibi ayetler var, yani bir yerlerinden uydurmuyorlar. Taptıkları Allah, eşit hakları kadınlara hiçbir zaman tanımadı, çünkü her zaman erkeklerden yana tavır aldı. Elçisi Muhammed´e her fırsatta kıyak geçti. Hatta bu tanrı "Bana ve Muhammed´e inanmayanlar, cehennemliktir" diyecek kadar kendinden geçmiştir ve edemlik çizgisini aşmıştır. Dipnot: Üç dinin (Hrıstiyanlık, Musevilik, İslam) tüm peygamberleri/elçileri erkektir, ki bu bir tesadüf değildir. Teknik olarak islama göre aile kurmak zorundasınız ve aile başına düşen mirasda toplam 3 paydannoluşuyor yani islam bakış açısına gmre homojen bir dağalım fakat günümüz kişi özgürlüğü perspektifinde anlamsız ve kutuplaşmaya sebep olan bir şey diyanet konusuna hiç girmeyelim
kavak Mesaj tarihi: 20 saat önce Yazar Report Mesaj tarihi: 20 saat önce 12 saat önce, yusuf yazdı: Teknik olarak islama göre aile kurmak zorundasınız ve aile başına düşen mirasda toplam 3 paydannoluşuyor yani islam bakış açısına gmre homojen bir dağalım fakat günümüz kişi özgürlüğü perspektifinde anlamsız ve kutuplaşmaya sebep olan bir şey diyanet konusuna hiç girmeyelim Teknik olarak bu kitapta ve dinde erkeklere kıyak var mı? Var. Evet, 3 pay. İkisi erkeğe biri kadına. Günümüzde bile bunu savunanlar ve böyle olmasını isteyenler de bu ayrımcılığa ve adaletsizliğe göz yumuyor. Diyanetin ve başında bulunan şahsın vuukatları ise yukarıda dediğim gibidir: Rezillik.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountGiriş yap
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now