kavak Konu tarihi: 16 Ağustos Report Konu tarihi: 16 Ağustos Sadece Sünni kesime hizmet eden ve diğer dini inançları teget geçen Diyanet, en son hutbesinde yeni bir rezilliğe imza attı. Kadınların eşit miras talep etmesinin Allah´a karşı gelmek anlamına geldiğini ve İslam dinine aykırı olduğunu söyledi. Evet; rezillik. Resmen gericiliğin ve kadınları adeta eve/mutfağa tıkmanın bir resmidir adeta. Ancak ellerinde kapı gibi ayetler var, yani bir yerlerinden uydurmuyorlar. Taptıkları Allah, eşit hakları kadınlara hiçbir zaman tanımadı, çünkü her zaman erkeklerden yana tavır aldı. Elçisi Muhammed´e her fırsatta kıyak geçti. Hatta bu tanrı "Bana ve Muhammed´e inanmayanlar, cehennemliktir" diyecek kadar kendinden geçmiştir ve edemlik çizgisini aşmıştır. Dipnot: Üç dinin (Hrıstiyanlık, Musevilik, İslam) tüm peygamberleri/elçileri erkektir, ki bu bir tesadüf değildir.
DreiMalAli Mesaj tarihi: 16 Ağustos Report Mesaj tarihi: 16 Ağustos 7 saat önce, kavak yazdı: ... Ancak ellerinde kapı gibi ayetler var, yani bir yerlerinden uydurmuyorlar. Taptıkları Allah, eşit hakları kadınlara hiçbir zaman tanımadı, çünkü her zaman erkeklerden yana tavır aldı. Elçisi Muhammed´e her fırsatta kıyak geçti. ... Arabın Allahı ( = Kuranın yazarları) Kuranda kadınları muhatap almaz ve kadınlara direk hitap etmez. Ancak erkekler üzerinden emir, haber, laf gönderir. Psikolog olsaydım, bu tip bir erkeğin psikolojik sorunları hakkında bir şeyler yazardım. Sevgiler
kavak Mesaj tarihi: yesterday at 16:41 Yazar Report Mesaj tarihi: yesterday at 16:41 On 16.08.2025 at 21:07, DreiMalAli yazdı: Arabın Allahı Doğru tespit. Bir zamanlar Türklerin tengrisi vardı, da, asimile olup Arapların tanrısına evrildi galiba. Çünkü ne adını anan ne de onu soran var.
Recommended Posts