Jump to content

Erkeklerin İhtiyaçlar Piramidi

Madame Souza

Recommended Posts

1.Hayatta kalabilmek için sizi düşmanlarımıza karşı zayıflatacak her türlü değer ve kuralı kendi zihninizde yıkmalısınız 

2.Sadece kendi çıkarlarınız gözeterek hareket etmelisiniz 

3.Bu mentaliteyi kendinizde gerçekleştirdiğiniz zaman üstünlüğünüzü sağlayacak olan fiziksel güç için çalışmalısınız diğer bütün herşeyin farkına dahi varmadan 

4.Kendiniz gibi güçlü erkekler ile müttefiklikler kurmalısınız 

5.Diğer bütün canlıların iradesini tamamen kırmalısınız ve fiziksel gücünüzün yanında kendi içinizde bütün değerleri yıkarak aklınızıda tamamen bunun için kullanmalısınız

6.Bütün bunları sağladıktan sonra diğer insanlar ile bir aile kurmalısınız 

7.Bu gücünüzü ve sorgulanamaz üstünlüğünüzü kadınlar çocuklar yaşlılara yardım etmek için kullanmalısınız

8.Bu davranışları sadece kendi aileniz ve çevrenizle sınırlamalı diğer insanların bunu  bir zayıflık olarak algılamasını ve sizi sorgulamasına hiçbir şekilde izin veremezsiniz bunun çok ağır sonuçları olur

9.Bu noktadan sonra artık kendiniz yerine aileniz sevdikleriniz çevreniz ve zor durumdakiler ile yardımlara muhtaçlar için çalışmalısınız 

10.Çevrenizdeki diğer insanlara örnek olmalısınız

11.Entellektüel gelişim için diğer bütün şartları sağladığınız zaman çalışmalısınız 

12.Şimdiye kadarki bütün şartları sağladığınız zaman çevrenizi kontrollü bir şekilde üstünlüğünüzü kaybetmeden genişletmelisiniz

İnsan doğası bu şekilde meydana gelir ve bunu değiştirmek mümkün değildir

Diğer insanlar bir pembe dizide yaşayabilir

Ancak bizim dünyamızda sadece bu şekilde ayakta kalabilirsiniz

• Confused 1

Modern Nazi Doktrini

1.Hayatta kalabilmek için sizi düşmanlarımıza karşı zayıflatacak her türlü değer ve kuralı kendi zihninizde yıkmalısınız

2.Sadece kendi çıkarlarınız gözeterek hareket etmelisiniz

3.Bu mentaliteyi kendinizde gerçekleştirdiğiniz zaman üstünlüğünüzü sağlayacak olan fiziksel güç için çalışmalısınız diğer bütün herşeyin farkına dahi varmadan

4.Kendiniz gibi güçlü erkekler ile müttefiklikler kurmalısınız

5.Diğer bütün canlıların iradesini tamamen kırmalısınız ve fiziksel gücünüzün yanında kendi içinizde bütün değerleri yıkarak aklınızıda tamamen bunun için kullanmalısınız

6.Bütün bunları sağladıktan sonra diğer insanlar ile bir aile kurmalısınız

7.Bu gücünüzü ve sorgulanamaz üstünlüğünüzü kadınlar çocuklar yaşlılara yardım etmek için kullanmalısınız

8.Bu davranışları sadece kendi aileniz ve çevrenizle sınırlamalı diğer insanların bunu  bir zayıflık olarak algılamasını ve sizi sorgulamasına hiçbir şekilde izin veremezsiniz bunun çok ağır sonuçları olur

9.Bu noktadan sonra artık kendiniz yerine aileniz sevdikleriniz çevreniz ve zor durumdakiler ile yardımlara muhtaçlar için çalışmalısınız

10.Çevrenizdeki diğer insanlara örnek olmalısınız

11.Entellektüel gelişim için diğer bütün şartları sağladığınız zaman çalışmalısınız

12.Şimdiye kadarki bütün şartları sağladığınız zaman çevrenizi kontrollü bir şekilde üstünlüğünüzü kaybetmeden genişletmelisiniz

İnsan doğası bu şekilde meydana gelir ve bunu değiştirmek mümkün değildir

Diğer insanlar bir pembe dizide yaşayabilir

Ancak bizim dünyamızda sadece bu şekilde ayakta kalabilirsini

Uyarı sizler veya başkalarının bizim yolumuzu tek gerçek amacından saptırıp kendi çıkarları için  kullanması yada buna izin verenler en ağır şekilde hain ilan edilip cezalandırılıcaktır.

Bizim yolumuz Nazi yoludur.Hitler ve Nazi ordusu özellikle SS lere duyduğum saygı ve şükranı dile getirmek istiyorum

Medeni dünyaya ulaşabilmemiz için hepinizi Nazi olmaya davet ediyor

İnsanlık için zararlı bütün ırkların tamamen yok edilmesini talep ediyorum

Bunu aslında tamamen İnsanlık için istiyorum

Geçmişte Nazi halkına karşı işlenmiş olan bütün suçları aslında medeniyet ve insanlığa karşı işlenmiş suçlar olarak ilan ediyorum

Son derece ağır şekilde cezalandırılacağını bildiriyorum

Günümüzde erişebildiğim bilgiler dahilinde ulaşabildiğim ilk grup Ukrayna’daki Azov grubudur.

Bizler için çok daha faydalı olabilmek adına göreve ilk olarak kürt azınlıkların yok edilmesi ile başlanması gerekmektedir

• Confused 1

Saçma sapan bir konu olmuş. Konuya erkeklerin ihtiyaçlarından girip Nazilere Hitlere kadar getirmişsin. Naziler filan ne alaka?

2 saat önce, Madame Souza yazdı:

Bizim yolumuz Nazi yoludur.Hitler ve Nazi ordusu özellikle SS lere duyduğum saygı ve şükranı dile getirmek istiyorum

Tamam.

Bizler için çok daha faydalı olabilmek adına göreve ilk olarak kürt azınlıkların yok edilmesi ile başlanması gerekmektedir

Ne bu şimdi? 

Medeni dünyaya ulaşabilmemiz için hepinizi Nazi olmaya davet ediyor

Tamamen saçmalamışsın, çünkü senin gibi hastalıklı beyinler (nam-ı diğer naziler) yüzünden zamanında milyonlarca insan (çoluk cocuk, genç, yaşlı, kadın, erkek, engelli) öldürüldü ve gaz odalarında katledildi. Bu hastalıklı ve ırkçı nazi pislikleri maalesef hâlâ var.  

Bu yaptığın resmen bir suç teşkil ediyor, çünkü her insanın yaşam hakkı var. Senin gibilerin(!) bile var.

Kafan bir güzel galiba.

16 dakika önce, kavak yazdı:

Bu yaptığın resmen bir suç teşkil ediyor, çünkü her insanın yaşam hakkı var. Senin gibilerin(!) bile var.

Kafan bir güzel galiba.

Kürtleri de yok etmek istiyormuş. Forumdan yasaklansın derdim ama gerek yok. Buradaki herkes onun kafasının güzel olduğunu zaten biliyor. 

Bırakalım kendi çalıp kendi oynasın. Ama yine de @admin in ve @moderator ün kararı. :) 

On 22.03.2025 at 06:53, Madame Souza yazdı:

Çevrenizdeki diğer insanlara örnek olmalısınız

On 22.03.2025 at 06:53, Madame Souza yazdı:

Bu sonuncusu. :D Bu biraz ders verici olsun istedim. Normalde ciddi biriyimdir ama bu konuyu görünce ciddiyetimi kaybettim. 

Site formatına ters iletiler girmiş olduk.

9offkx.jpg

11 saat önce, Kenopsia yazdı:

Puhahha iyiymiş

@Kenopsia, var mısın, yok musun; belli değil. Ayda yılda bir seni görme şerefine nail oluyoruz.

Böyle olmaz ki!  :)

Aklına esen bir iki konu açsan fena olmaz. Şu günlerde Türkiye´de o kadar olay yaşanıyor ki, her gün 10 konu açılabilir aslında. 

Bu devirde at kalmadı, ki asrın(!) lideri vaktinde ata bindiğine pişman olmuştu zaten.

Avrat desen, Türkiye´li milliyetçiler ve dindarlar tarafından kââle bile alınmıyorlar.

Ne kaldı geriye?

Evet, pusat. Kulağıma uzun zamandan beri gelen duyumlara göre seçilerek gelenler, seçilmeyerek gitmemek için hem kendileri hem de müritleri pusatlanıyor. Şimdilik muhalefetin taşına toprağına kayyum atamakla meşguller.  Bu taktik tutmazsa, pusatı kullanmaktan çekimeyeceklerdir.

Hasılı...

"At avrat pusat"   diye bir şey kalmadı. O mert ve cesur Türk´ü Türk yapan özellikler size ömür diyebiliriz.

On 26.03.2025 at 23:55, kavak yazdı:

Bu devirde at kalmadı, ki asrın(!) lideri vaktinde ata bindiğine pişman olmuştu zaten.

Avrat desen, Türkiye´li milliyetçiler ve dindarlar tarafından kââle bile alınmıyorlar.

Ne kaldı geriye?

Evet, pusat. Kulağıma uzun zamandan beri gelen duyumlara göre seçilerek gelenler, seçilmeyerek gitmemek için hem kendileri hem de müritleri pusatlanıyor. Şimdilik muhalefetin taşına toprağına kayyum atamakla meşguller.  Bu taktik tutmazsa, pusatı kullanmaktan çekimeyeceklerdir.

Hasılı...

"At avrat pusat"   diye bir şey kalmadı. O mert ve cesur Türk´ü Türk yapan özellikler size ömür diyebiliriz.

At'ın modern hali araba uçak gemi vb :)