kavak Konu tarihi: 16 Şubat Report Paylaş Konu tarihi: 16 Şubat Her ne kadar münferit bir olay gibi görünse de, ağzından çıkanı duymayan zırcahiller var. Bunlar hem cahil hem kadın düşmanı hem de ırkçı ve sosyal medya gibi çöplüklerde içlerindeki kin ve nefreti kustukları için, bunların zırvalarına inananlar da var muhakkak. Efendim Adile Naşit´in mezarından çığlık geliyormuş..muş, Kemal Sunal 44.(!) dereceden masonmuş...muş. Yeşilçam´da ünlü olanlar Ermeniymiş..miş. Bu saçmalıkları zırvalayanları falakaya yatırmak ve sonra tabanlarına tuz ekeleyip ineklere yalatmak lazım aslında. https://www.odatv.com/guncel/ebubekir-siddik-kayadan-adile-nasit-ve-kemal-sunala-agir-hakaretler-120086407 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: Çarşamba saat 12:46 Report Paylaş Mesaj tarihi: Çarşamba saat 12:46 Çok ağır hakaret etmiş. Böylesini görmedim. Buna dava açılıp aklı başına getirilmeli. Mason, Yahudi, Ermeni, dinsiz filan olmak bu topraklarda hep kötü(şeytani) görülmüştür. Bu yüzden aşırı dinciler sevmedikleri, düşman belledikleri kişilere bu şekilde seslenirler. İnternette biraz bakınca bu uyduruk, iğrenç söylemlerin en önce Fetulahçı Terör örgütü tarafından yayıldığını öğrendim. Şaşırmadım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts