Kovulmuş Üye Konu tarihi: 22 Ağustos Report Paylaş Konu tarihi: 22 Ağustos Hep diyorum , rockefellerin Türkiye değneklerinden biri CHP diğeri de Erenköy cemaatidir diye. Korona zamanında CHP'nin aşı olmayanlara karşı zorbaca tutumu ve neredeyse linç girişimine varacak eylemleri neydi? Henüz etkiniği ve yan etkileri ispatlanmamış bir aşı CHP solcuları tarafından köpürtüldü. Aradan bir iki yıl geçtikten sonra aşıların givenilirliği sorgulanmaya başladı ve çoğu mahkemelik oldu. Çünkü aşıların henüz ilaç olabilme testleri bile tamamlanmamıştı. Ama CHP bu aşamada üç maymunu oynadı. Bir insanın dişi çürükse onu zorla dişçiye götürmezler , gözü bozuksa onu zorla göz doktoruna götürmezler... Ama korona aşısı olmaya zorlandık. Hemde CHP tarafından. Yani aslında bu bir suçtu. Kimse başkasının bedensel bütünlüğünü dokunulmazlığını ihlal edemez. Ama CHP'li İstanbul bilmemesi imamcık amca da aşı olmayanları otobüse bile bindirmedi. Ulaşım özgürlüğünü de ihlal ederek bir suç daha işlediler. Hani her haltı biz biliriz diyen CHP liler var ya. Neredeler şimdi? Benim 8 tane dişim çürük, yaptırmak isiyorum , benim dişlerimi zorla yaptırmak isteyen bir CHP li görmedim bugüne kadar. Koronadaki ısrar neydi acaba? Seçimlerinizi düzgün yapın..CHP bu süreçte AKP'den daha berbat olduğunu ispat etmiştir. Bu nedenle güven kazanamıyor. Kazandıklarını da çabuk kaybediyor. Emir komuta merkezlerine mesaj vermeye çalışan partileri ve siyasetçileri egale edin. Ben daha iyi emir kulu olurum diye yarışa giren siyasetçileri tanıyın. Emir komuta merkezinin ürünlerini projelerini satmak için yarışan siyasetçilere ikinci şansı vermeyin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 22 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ağustos CHP'nin ne olduğunu yıllar önce ustalar anlatmışlar. https://video.haber7.com/video-galeri/207610-yillar-onceden-bugune-anlatmislar-turkiyede-muhalefet-ne-ise-yarar Ve bürokrasi krallığını da bu videoda iyi anlatmış. https://www.youtube.com/watch?v=zSUBJBv-Qmw Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Mesaj tarihi: 25 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos On 22.08.2024 at 16:25, Ebu Zibidi yazdı: Bir insanın dişi çürükse onu zorla dişçiye götürmezler , gözü bozuksa onu zorla göz doktoruna götürmezler... Ama korona aşısı olmaya zorlandık. Hemde CHP tarafından. Sapı samanı karıştırıyorsun. Senin dişin çürüğü-ağırın bana bulaşmaz. Ama senin gribin(ölümcül) bana bulaşır. Dolayısı ile senin özgürlük dediğin şey bana zarar verebilme olasılığınla kısıtlanabilir. Bu bir zorunlulktur. Aşı olmak istemiyorsan benden izole olmalısın. O zaman kimse sana zorla aşı dayamaya kalkmaz zaten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 25 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2 saat önce, hades yazdı: Sapı samanı karıştırıyorsun. Senin dişin çürüğü-ağırın bana bulaşmaz. Ama senin gribin(ölümcül) bana bulaşır. Dolayısı ile senin özgürlük dediğin şey bana zarar verebilme olasılığınla kısıtlanabilir. Bu bir zorunlulktur. Aşı olmak istemiyorsan benden izole olmalısın. O zaman kimse sana zorla aşı dayamaya kalkmaz zaten. Çevrende seni hasta edecek o kadar çok madde var ki , bulaşması işten bile değil. Örneğin şeker , kalp damar yada kanserden ölenlerin sayısı coronadan ölenlerin sayısının 10 katından fazladır. Var mı zorunlu çekap yapacaksın diyen? Yada bu hastalıklara neden olan maddeleri yasaklayanı görmüyorum. Ayrıca aşıların güvenilirliği bile tartışmaya açık ve hala öyle. Aşı olmayan milyarlarca insan ölmedi bunu da göz önünde tutmak gerek. Zaten CHP'nin umurunda olan ne var ki? Bizim hayatımız olsun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kahin Mesaj tarihi: 25 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos @hades Çok komiksin ve saçmalıyorsun: Ama senin gribin(ölümcül) bana bulaşır. Dolayısı ile senin özgürlük dediğin şey bana zarar verebilme olasılığınla kısıtlanabilir. Bu bir zorunlulktur. Bir kavram (örn. grip) ne zamandan beri bulaşıcıdır? İddianı bilimsel olarak doğrulayabilir misin? İddianı bilimsel olarak kanıtlayabilirsen, bu foruma 1.000 dolar bağışlayacağım. Ama kanıtlayamazsan, sen 100 dolar bağışlayacaksın! Var mısın? Eğer evet dersen, lütfen burada devam edelim: Grip - İnfluenza Nedir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 25 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos @Ebu Zibidi, aşı olup olunmamasının CHP ile alakası var? Kararı veren hükümet, yani sağlık bakanlığı. Buradan çıkan kararları belediyeler uygulamak zorunda. Yani AKP ve MHP. Uçan bir kuş tecavüze uğrasa, ona bile CHP diyecen. Olmaz ki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 25 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 18 dakika önce, kavak yazdı: @Ebu Zibidi, aşı olup olunmamasının CHP ile alakası var? Kararı veren hükümet, yani sağlık bakanlığı. Buradan çıkan kararları belediyeler uygulamak zorunda. Yani AKP ve MHP. Uçan bir kuş tecavüze uğrasa, ona bile CHP diyecen. Olmaz ki. Ha , hükümet CHP'ye eğil dese eğilecekler öyle mi? İyiki de o zaman CHP iktidarda değilmiş. Aşı zorbalığı insan hakları ihlaliydi aslıda. Ama CHP bunu sorgulamadı bile. Tam tersine zorbalığa çanak tuttu. CHP hiçbir zaman halkın yararına muhalefet etmiyor. Çünkü inatçı , bağnaz , dik kafalı ve üstenci bir kitle. Madem her boku biliyorlar o zaman açıklasınlar , aşı olmayan milyarlarca insan niye ölmedi? Aşı olup da ölenler niye öldü? Neden susuyor? Ülkenin aşı otoritesi yok edilirken yani yabancı şirketlere peşkeş çekilirken üç maymunu oynadılar kendileri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 25 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 3 dakika önce, Ebu Zibidi yazdı: Ha , hükümet CHP'ye eğil dese eğilecekler öyle mi? İyiki de o zaman CHP iktidarda değilmiş. Aşı zorbalığı insan hakları ihlaliydi aslıda. Ama CHP bunu sorgulamadı bile. Tam tersine zorbalığa çanak tuttu. CHP hiçbir zaman halkın yararına muhalefet etmiyor. Çünkü inatçı , bağnaz , dik kafalı ve üstenci bir kitle. Mevzuat böyle, çünkü Türkiye federe bir devlet değil. Çoğu şey merkezde/hükümette karar veriliyor. Bu da AKP/MHP´yi sorumlu yapar. Derdini bunlara anlatacan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 25 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 3 dakika önce, kavak yazdı: Mevzuat böyle, çünkü Türkiye federe bir devlet değil. Çoğu şey merkezde/hükümette karar veriliyor. Bu da AKP/MHP´yi sorumlu yapar. Derdini bunlara anlatacan. O zaman CHP'nin ekranlarda dedikodu yapması yada çığırtkanlık yapmayı kendine görev edinmesi iyi niyetinden değil. Üstüne vazife olmayan şeyi niye yapıyor? CHP muhalefet etmeyi bıraksa akp çoktan giderdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 25 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 3 dakika önce, Ebu Zibidi yazdı: O zaman CHP'nin ekranlarda dedikodu yapması yada çığırtkanlık yapmayı kendine görev edinmesi iyi niyetinden değil. Üstüne vazife olmayan şeyi niye yapıyor? CHP muhalefet etmeyi bıraksa akp çoktan giderdi. CHP´nin işini düzgün yaptığını söyleyen yok ama her zımbırtıyı onlara bağlamak kolaycılığa kaçıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 25 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 15 dakika önce, kavak yazdı: CHP´nin işini düzgün yaptığını söyleyen yok ama her zımbırtıyı onlara bağlamak kolaycılığa kaçıyor. Herşeyin suçlusu da akp değil. CHP biraz kendine baksın. Asıl her olumsuzluğu hükümete yüklemek kolaylığın kendisidir. CHP yıllardır bunu yapıyor. Elinde iktidar olma fırsatı varken olmak istemiyor. İktidar olacaklara da engel oluyor. Meral Akşener bu nedenle altılı masadan kalktı. Liste başı adaylar varken kemal kendini zorla aday göstertti. Bundan önceki seçimlerde de hep aynısı oldu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 25 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 10 dakika önce, Ebu Zibidi yazdı: Herşeyin suçlusu da akp değil. CHP biraz kendine baksın. Asıl her olumsuzluğu hükümete yüklemek kolaylığın kendisidir. Tamam, bunlara itiraz etmiyorum ki. Benim takıldığım nokta şu: Hükümetin ülke genelinde aldığı kararları belediyeler uygulamak zorunda. Sağlık konusu bunlardan birisidir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 25 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 10 dakika önce, kavak yazdı: Tamam, bunlara itiraz etmiyorum ki. Benim takıldığım nokta şu: Hükümetin ülke genelinde aldığı kararları belediyeler uygulamak zorunda. Sağlık konusu bunlardan birisidir. Ben zaten uygulama konusuna itiraz etmiyorum , karar insan haklarına aykırı diyorum. Ve Chp bu hukuksuz kararları sonuna kadar destekledi. Yani hükümet CHP yi kapatma kararı alsa , iyi peki , diyerek gideceklerse muhalefeti bıraksınlar on kat daha iyi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 25 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 4 dakika önce, Ebu Zibidi yazdı: Ben zaten uygulama konusuna itiraz etmiyorum , karar insan haklarına aykırı diyorum. Ve Chp bu hukuksuz kararları sonuna kadar destekledi. Yani hükümet CHP yi kapatma kararı alsa , iyi peki , diyerek gideceklerse muhalefeti bıraksınlar on kat daha iyi. Neden hukuksuz oluyormuş? Kararları alan seçilmiş meşru bir hükümet var. Hükümetin görevlerinden birisi vatandaşların sağlığını daima ön planda tutmakdır. O kararları keyiflerine göre aldıklarını zannetmiyorum. Vatandaşın sağlığını gözeterek aldılar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 25 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 4 dakika önce, kavak yazdı: Neden hukuksuz oluyormuş? Kararları alan seçilmiş meşru bir hükümet var. Hükümetin görevlerinden birisi vatandaşların sağlığını daima ön planda tutmakdır. O kararları keyiflerine göre aldıklarını zannetmiyorum. Vatandaşın sağlığını gözeterek aldılar. Bal gibi hukuksuz , henüz geçerliliği ispatlanmamış bir aşıyı dayatamaz , belki isteğe bağlı serbest tutar. Seçilmiş hükümet CHP yi idam ediyoruz dese hukuki mi oluyor? Sen kanun ile hukuku karıştırıyorsun. Hep cehalet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 25 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 5 dakika önce, Ebu Zibidi yazdı: Hep cehalet... Haklısın, cahile anlatmak zor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Mesaj tarihi: 25 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 7 saat önce, Ebu Zibidi yazdı: Çevrende seni hasta edecek o kadar çok madde var ki , bulaşması işten bile değil. Örneğin şeker , kalp damar yada kanserden ölenlerin sayısı coronadan ölenlerin sayısının 10 katından fazladır. Var mı zorunlu çekap yapacaksın diyen? Yada bu hastalıklara neden olan maddeleri yasaklayanı görmüyorum. Ayrıca aşıların güvenilirliği bile tartışmaya açık ve hala öyle. Aşı olmayan milyarlarca insan ölmedi bunu da göz önünde tutmak gerek. Zaten CHP'nin umurunda olan ne var ki? Bizim hayatımız olsun. Sapı samanı birbirine katmakta ısrarcısın. chekup ile aşı alakasız iki örnek. Suriyeliler geldi ülkede görülmeyen bir çok hastalık hortladı mesela. Meseleyi en basitinden buradan yakalayabilirsin. Alıntı türkiye'nin başına gelen en korkunç şeyin akp olduğunu tekrar hatırlatan şey. (unuttuğumuz varmış gibi) "ülkeyi 50 yıl öncesine götürdünüz bir çocuk doktoru olarak… size söylüyorum… ülkeye 4,5 milyon suriyeli doğurgan çift almakla beraber 1 milyon 800 bin aşısız… bazı kaynaklarda 2 milyon suriye uyruklu çocuk aldınız… ülkemin son 30 yılda emek emek, ilmik ilmik yapılan demografik aşı haritasını değiştirdiniz… 30 yıldır görülmeyen kızamık hastalığını hortlattınız… türk çocukları 30 sene sonra kızamık geçirir oldu… ilk olarak batı şeria ve gazze’den kontrolsüz geçiş suretiyle… el ayak ağız hastalığı hortladığında bakanlığı uyarmıştım… o dönemim sağlık bakanı kısa bir çalışma başlatmıştı… sonra suriye faciası ile olay kontrolsüz bir hale geldi ve ülkenin aşı politikasının ruhuna el fatiha okudunuz.. yine 30 yılda sıklığı 1000 de 2 ye düşen suçiçeği hastalığını %100 de 4 e fırlattınız… eredike ettiğimiz (yani sıfırladığımız) el ayak ağız hastalığını 10000 (on binde 1 görülürken) %2 görülür hale getirdiniz… ölüyü hortlattınız… bunlar korkunç rakamlardır… bu sektörde çalışanlar iyi bilir… sınır kapılarında aşı yapmak 1,5 milyon çocuk geldikten sonra aklınıza geldi… önünüze geleni ülkeye aldınız.. almayın demiyorum… ama kontrollü alınız… böylece aşılanmış çocuklar ve aşılanmamış çocuklarla, aşılanmış olanlarında immün (bağışıklık)sistemi bozuldu. size söylüyorum… sayın sağlık bakanı… biz 50 yıl bu hastalıklarla tekrar mücadele edeceğiz… kim için? ne için? ne adına? benim çocuklarımın bahar yaşadığı bu iklime, kontrolsüz 2 milyon aşısız çocuk sokarak… ülkeyi 50 yıl öncesine götürdünüz… bunun acı faturasını türk çocukları daha sonraki yıllarda ödeyecek… ya siz ne ödeyeceksiniz ! ben ülkemin meftunu, aşığıyım… gerçek budur ve halkım bilmelidir…" dr. savan günay çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı suriyelilerin gelişiyle hortlayan hastalıklar - ekşi sözlük (eksisozluk.com) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Mesaj tarihi: 25 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 6 saat önce, Kahin yazdı: @hades Çok komiksin ve saçmalıyorsun: Ama senin gribin(ölümcül) bana bulaşır. Dolayısı ile senin özgürlük dediğin şey bana zarar verebilme olasılığınla kısıtlanabilir. Bu bir zorunlulktur. Bir kavram (örn. grip) ne zamandan beri bulaşıcıdır? İddianı bilimsel olarak doğrulayabilir misin? İddianı bilimsel olarak kanıtlayabilirsen, bu foruma 1.000 dolar bağışlayacağım. Ama kanıtlayamazsan, sen 100 dolar bağışlayacaksın! Var mısın? Eğer evet dersen, lütfen burada devam edelim: Grip - İnfluenza Nedir? Komik olan sensin sen. Virüsleri, hastalıkları, küre dünyayı inkar eden birini ciddiye almama gerek var mı? Tanrı/lar diye hayali varlıklar mı sandın sen virüsleri, hastalıkları maddi olguları v.s.? İspanyol gribi - Vikipedi (wikipedia.org) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kahin Mesaj tarihi: 26 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos @hades Komik olan sensin sen. Virüsleri, hastalıkları, küre dünyayı inkar eden birini ciddiye almama gerek var mı? Dünya küresini, "virüslerin" ve "hastalıkların" varlığı için bir argüman olarak kullanarak cahil olduğunu ve biyoloji hakkında hiçbir fikrin olmadığını kanıtladın! İspanyol gribi - Vikipedi (wikipedia.org) Bu Wikipedia makalesi neyi kanıtlıyor? Bak güzelim, burada allah hakkında bir makale var: https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Allah Bu allah'ın var olduğunun kanıtı mı? Tekrar dene, ama lütfen bilimsel olarak yap! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts