Jump to content

Hadis inkarcıları


alpinçayırı

Recommended Posts

Sahih Kütüb-i Sitte hadislerine yazan skandal ve çağdışı şeyleri bilen ama bu acı gerçekler, ya işlerine gelmediği ya da cahilleri kandırıp dinde tutmak için İslam dinine göre Müslümanların Kur'an'dan sonra en güvenilir ikincil kaynak olarak kabul ettiği, Muhammed'in sözleri olan hadisleri reddeden şarlatan modernist tayfadır. Tatlısu Müslümanları'dır yani... Bunların mantığına(!) göre İslam'ın birincil kaynağı ve Allah'ın sözleri olan Kur'an'ı kabul et ama ikincil kaynak ve Peygamber'in sözleri olan hadisleri kabul etme. Oh, ne güzel(!) bir Dünya. Var mı böyle bir şey? Bu modernistler, böyle yaparak hem kendilerini hem de toplumu kandırıyorlar sahtekâr herifler...
Bu modernistlerin en ünlüleri; Mehmet Okuyan, Caner Taslaman, Cemre Demirel gibi üçkağıtçı şarlatanlardır. aslında bu hadis inkarcıları modernistlerin, sahih hadisleri olduğu gibi kabul eden geleneksel İslam'a göre katli vaciptir. Biz nonteistler olmasak bu yalancı modernistler, gelenekselciler tarafından sırtlarında kırbaç iziyle gezeceklerdi. Bu durum, 20 yıldır böyle olmadıysa biz dürüst nonteistler sayesindedir. Twitter'daki Aklın Gözü'nün dediğin gibi:"Müslüman'ı, Müslüman'ın şerrinden laiklik korur."
Kur'an'daki ayetleri eğip bükmeyen, sahih hadisleri inkar etmeyen, samimi ve şeriatçı gerçek Müslümanlara; hadis inkarcısı, samimiyetsiz ve modernist tatlısu Müslümanları'na nazaran çok daha saygı duyuyorum çünkü bu şeriatçılar, modernistlere nazaran çok daha dürüsttür. Namert bir dostun olacağına mert bir düşmanın olsun, milyon kat daha iyidir..

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Gelişen dünya şartları değiştikçe, insanlar bilgilendikçe hadis külliyatını reddeden Müslümanların sayısı günden güne çoğalmakta. Çünkü günümüzün Müslümanları akla ziyan ve saçma sapan söylemleri kabullenmekte zorlanıyor. Bu nedenle sadece Kuran kitabının içeriklerine yönelmeye başlanıldı, çünkü Kuran, hadisler gibi insan sözü değildir, tam tersine tanrı sözüdür. Dolayısıyla Kuran´ı reddetmek akıl harcı değildir ve bu yüzden sıkıntılı ayetlere kafalarına estiği gibi anlam verirler.

Yine de tarihselcilik diye yepyeni bir akım gümbür gümgür geliyor. Bu akım Kuran´ın evrensel olmadığını ve içeriklerinin bir kısmının olayların yaşandığı kesime göre yorumlanması gerektiğini savunuyorlar, bunların günümüzde geçerliliğini yitirdiğini iddia ediyorlar.  Bu şekilde bu kitabı günümüze uyarlamaya ve şirin göstermeye çalışıyorlar. 

Link to comment
Share on other sites

Bu hadis inkarcıları Avrupa'nın başına da bela olacaklar. Oraya gidip gidip insanlara İslam baş şeker diyorlar tabiki hadislerde ki şiddet ve şehveti görmezden geliyorlar.

İnsanlar da ne tuhaf ki bunlara hak veriyorlar.

Asıl hedef kuran ve tevrattaki vahşet olmalıdır. Bunu tüm dünyaya açıklamak gerekir.

Daha da tuhaf olan şu ki , cahil ve kurnaz müslümanlar ellerindeki yalan dolan kitabı tüm dünyaya pazarlamak için birlik olurken akıllı ve aydın geçinenler ise hiçbir şey yapmadan ıslık çalıyorlar.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Bilim, dindarların korkulu rüyasıdır adeta. Onun sayesinde hadisleri kabullenmeyenlerin sayısı günden güne çoğalıyor. Onun sayesinde Tarihselcilik akımı güçleniyor.  Bunlar önemli hadiseler. Gün gelecek İslam, tıpkı Hrıstiyanlığın kliseye tıkıldığı gibi, camilere tıkılacak ve insanlık rahat bir nefes alacak.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...