alpinçayırı Posted April 1, 2024 Report Posted April 1, 2024 Tarih boyunca olan ve hala daha devam eden ortaklıktır. Hangi İslamcı'yı biraz kazırsanız altından Yahudiler çıkar. Mesela Soğuk Savaş yıllarında Yeşil Kuşak Projesi'ni finanse edenler de ABD'deki Yahudi sermayesiydi. Günümüzdeki BOP projesi de Yahudi kodamanların bir eseridir. İslam'da antisemitizm olmaması, bu durumun en belirgin tarihi gerçeklerinden birisidir. İlgili linkler: 1) https://cemakkilic.blogspot.com/2017/?m=1 2) https://youtube.com/watch?v=0q7KhXGk5m8&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fnormalsozluk.com%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title 3) https://youtube.com/watch?v=6ANR_K9v_Ys&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fnormalsozluk.com%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title
alpinçayırı Posted December 31, 2024 Author Report Posted December 31, 2024 Tevrat'ın(Torah) Yaratılış(Tekvin) Bölümü'nün 8. Bap'ında geçen yadsınamaz acı bir gerçektir. Tevrat/Yaratılış 21-8: 11-13. Ayetler: ''Bu; İbrahim'i çok üzdü, çünkü İsmail de öz oğluydu. Ancak Tanrı; İbrahim'e, “Oğlunla cariyen için üzülme” dedi. “Sara ne derse, onu yap. Çünkü senin soyun İshak'la sürecektir. Cariyenin oğlundan da bir ulus yaratacağım, çünkü o da senin soyun.'' 17.-19. Ayetler: ''Tanrı, çocuğun sesini duydu. Tanrı'nın meleği göklerden Hacer'e, 'Nen var, Hacer?' diye seslendi, 'Korkma! Çünkü Tanrı, çocuğun sesini duydu. Kalk, oğlunu kaldır, elini tut. Onu büyük bir ulus yapacağım. Sonra Tanrı, Hacer'in gözlerini açtı; Hacer, bir kuyu gördü. Gidip tulumunu doldurdu, oğluna içirdi.'' Kaynak: https://kutsalkitap.info.tr/
Saturn Posted February 27 Report Posted February 27 On 01.04.2024 at 08:08, alpinçayırı yazdı: Tarih boyunca olan ve hala daha devam eden ortaklıktır. Hangi İslamcı'yı biraz kazırsanız altından Yahudiler çıkar. Mesela Soğuk Savaş yıllarında Yeşil Kuşak Projesi'ni finanse edenler de ABD'deki Yahudi sermayesiydi. Ortaklık değil de tek taraflı şekilde kullanıyorlar gibi.
kavak Posted March 1 Report Posted March 1 Aslı astarı olmayan ortaklıktır. Hep derim: Sosyal medya en büyük çöplüktür. Kafayı sıyıranlar, Yahudi düşmanları, ırkçılar ve ego hastaları orada cirit atar. Yalan dolan iddialar ve haberler havada uçuşur adeta.
Saturn Posted September 23 Report Posted September 23 On 31.12.2024 at 13:39, alpinçayırı yazdı: Tevrat'ın(Torah) Yaratılış(Tekvin) Bölümü'nün 8. Bap'ında geçen yadsınamaz acı bir gerçektir. Tevrat/Yaratılış 21-8: 11-13. Ayetler: ''Bu; İbrahim'i çok üzdü, çünkü İsmail de öz oğluydu. Ancak Tanrı; İbrahim'e, “Oğlunla cariyen için üzülme” dedi. “Sara ne derse, onu yap. Çünkü senin soyun İshak'la sürecektir. Cariyenin oğlundan da bir ulus yaratacağım, çünkü o da senin soyun.'' 17.-19. Ayetler: ''Tanrı, çocuğun sesini duydu. Tanrı'nın meleği göklerden Hacer'e, 'Nen var, Hacer?' diye seslendi, 'Korkma! Çünkü Tanrı, çocuğun sesini duydu. Kalk, oğlunu kaldır, elini tut. Onu büyük bir ulus yapacağım. Sonra Tanrı, Hacer'in gözlerini açtı; Hacer, bir kuyu gördü. Gidip tulumunu doldurdu, oğluna içirdi.'' Kaynak: https://kutsalkitap.info.tr/ Tanrının işi diyorsun yani? Bu paylaşımından bu anlaşılıyor. Üyeliğin silinmeseydi tartışabilirdik. Neyse.
Saturn Posted September 23 Report Posted September 23 On 01.03.2025 at 13:34, kavak yazdı: Aslı astarı olmayan ortaklıktır. Ortaklık filan yok bence. Yahudiler, Arapları kullanıyorlar gibi.
kavak Posted September 23 Report Posted September 23 7 saat önce, Saturn yazdı: Ortaklık filan yok bence. Yahudiler, Arapları kullanıyorlar gibi. Arap dünyası hiç olmadığı kadar parçalanmış durumda, ki bu durumu İsrail hükümeti kendi lehine kullanıyor. Buna da ortaklık denmez herhalde.
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now