Kovulmuş Üye Konu tarihi: 18 Şubat Report Paylaş Konu tarihi: 18 Şubat İslam ülkelerinde yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen gerçek İslam bu değil diyenlere soruyorum , gerçek İslam hangisi. Örneğin şeriattan önce İran resimleri var. Gerçek İslam o değil dediniz , pekiya şeriattan sonra yaşananlar ne? Onlar da gerçek İslam değil. Nerede bu gerçek İslam? Amerikan emperyalist uşaklarının laflarına kanmayın. Bakın hepsinin ailesi ve kızları Amerika ve Avrupa'da okuyor ve yaşıyor. Ama size şeriatı özgürlik diye dayatıyorlar. Tek amaçları sömürü. Şeriattan önce İran VE ŞERİATTAN SONRA İRAN , GERÇEK İSLAM BU DA DEĞİLSE HANGİSİ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 18 Şubat Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat ŞERİATTAN ÖNCE AFGANİSTAN İSLAM BU DEĞİL DEDİLER , İSLAM KADINA DEĞER VERİR DEDİLER VE ŞERİATA GEÇTİLER. AMA GERÇEK İSLAM BU DA DEĞİL PEKİ YA HANGİSİ? İRANLI VE AFGANİSTANLI KADINLARI DA GERÇEK İSLAM LAFLARI İLE KANDIRDILAR. ŞERİATTAN SONRA AFGANİSTAN Afganistan'da izinsiz evlenen çift taşlanarak öldürüldü, evlenmek için kimden izin alacak? Size ne , nerede özgürlük? İmam olmaz derse evlenemez mi? Afganistan'da kadınlar ve erkekler stadyumda kırbaçlandı Afganistan'da zina yaptı gerekçesiyle kadın taşlandı Videolar X de var. Ben yayınlamadım , sadece ekran görüntüleri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 18 Şubat Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat Aklınızı başınıza alın , bu şeriat denen sözde özgürlük tıpkı Amerika'nın demokrasisi gibidir. Geldiği zaman öyle kolay kolay kurtulamazsınız. Ben erkek olarak rahat ederim , kadınlar siz kendinize gelin. Başörtüsü ile çalışıyorum diye kendinizi güvende sanmayın. Afganistan'da ve İran'da kadınların çalışması yasak. Tek başlarına taksiye binmesi bile yasak. Size ne anlatıyorlar ki? İslamcıların yalanlarına kanmayın. Kadınların kıyafetleri ve eğitimleri neden İslamcıları bu kadar geriyor ki? Sebep belli , hizmetçi uşak ve sex kölesi olmanız için. Öyle televizyonda misliman zengin ama medeni aile rollerine kanmayın. Hepsi sizi kandırmak için. Şeriatın hükmi zaten zengine işlemiyor. Onlara hereşy serbest. Bak Arap şeyhi İngiltere'de sex partisinde öldü de ne oldu? Ama fakir yapsa sınır dışı edilir ailecek fişlenir. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 18 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 18 Şubat Müslüman diyarından gelen duyumlara göre gerçek İslam, Asr-ı Saadet denilen devirde gerçekleşmiş. O gündür bügündür öyle bir devri gören mören yokmuş...muş. Güzel Türkçe´mize tercüme edersek, mutluluğun yüzyılı gibi bir şeye tekabül ediyor. Yüz yıla takılmayın; süresi gerçekte 22 yıldır. Hangi zamanı kastettiğimi kesin anlamışsınızdır. Da, mutluluğun göya zirve yaptığı o devirde Muhammed´sin ölüsü 3 gün gömülmedi. Onun en yakın çevresi birbirlerine karşı (Ayşe - Ali) savaştı. 4 halifeden 3´ü öldürüldü. Çok eşlilik ve kölelik resmen devam etti. Bunlar yetmiyormuş gibi günümüzde şeriatla yönetilen ülkeleri (Afganistan, Iran, Suudi Arabistan vs) beğenmezler günümüzün Türk Müslümanları. Efendim; kalleş Yahudiler onların hepsini kontrol ediyormuş. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpinçayırı Mesaj tarihi: 25 Şubat Report Paylaş Mesaj tarihi: 25 Şubat Soğuk Savaş Dönemi'nde Amerika Birleşik Devletleri'nin Müslüman ülkelerin başına bela ettiği Yeşil Kuşak Projesi'nin zararlı sonuçları... Özellikle Persler gibi köklü bir millete yazık oldu. Bu konu hakkında 2007'de Fransızların yaptığı Persepolis filmini izleyin ve izletin!.. Şeriat, şerdir; laiklik, iyiliktir. Kahrolsun şeriat, yaşasın laiklik!.. İçtim şarabı, biçtim Arabı... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts