Jump to content

Hafize Gaye Erkan İstifa Etti


somebody

Recommended Posts

TCMB  başkanı Hafize Gaye Erkan istifa etti.

Son dakika: Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erkan "Son dönemde şahsıma yönelik büyük bir itibar suikastı kampanyası düzenlenmiştir. Bu süreçten ailem ve dahası henüz bir buçuk yaşına bile girmemiş günahsız evladımın daha fazla etkilenmemesi için, Sayın Cumhurbaşkanımızdan ilk günden beri şerefle yürüttüğüm görevimden affımı talep etmiş bulunuyorum." ifadelerini kullandı.

18053541-728xauto.jpg

 

 

https://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/son-dakika-merkez-bankasi-baskani-hafize-gaye-erkan-gorevinden-istifa-etti/476810/

İstifa açıklaması çocuğu ile tehdit edildiği iması uyandırıyor sanki.

 

Link to comment
Share on other sites

Alıntı

Gazeteci Fehmi Koru bugünkü köşesine Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın geç saatlerde gelen istifasını taşıdı. Erkan’ın istifa edebileceğini daha önceden tahmin ettiğini söyleyen Koru, alınan karara hiç şaşırmadığını ifade etti. Koru, “Hafize Gaye Erkan dün istifa etmeseydi, Pazartesi günü %70’in ötesinde çıkması beklenen yıllık enflasyonu o açıklayacaktı. “Zamanlaması önemli” derken bunu kast ettim. Muhtemelen, ilan edilecek enflasyon oranının yüksek çıkacak olması, kendisinin ‘affını istemesini’ çabuklaştırmış da olabilir. Mehmet Şimşek’in durumu ne olacak? Sorusunu sordu.

https://www.elipshaber.com/fehmi-koru-hafize-gaye-erkan-daha-fazla-gecikmeden-affini-istedi-mehmet-simsek-de-gun-sayiyor-olabilir-mi

Beklenen enflasyonu yüksek tahmin ettiği için istifa etmiş. :)

Link to comment
Share on other sites

8 saat önce, pigeon yazdı:

Beklenen enflasyonu yüksek tahmin ettiği için istifa etmiş. :)

Tüm mesele seçime doğru programına girmiş olmamız. Bu kadar yüksek faizi Erdoğan istemiyor çünkü yandaş mütayitler ev satamyorlar. Araba satamıyorlar.Bu kadar yüksek kredileri de bankalar vermiyor. Birinin kellesi gitmesi gerekiyor.

Faizleri 20 lere indirip doları da 50 ye çıkarınca mutlu olacaklar. Enflasyon 200 falan olur o zaman. Kimin umurunda, sela okuturuz bol bol. Millet birbirini soymaya başlar , baksanıza 250 TL için taksici öldürmeler , parasızlıktan tecavüzler , market soymalar başladı yine.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...