Kovulmuş Üye Konu tarihi: Ocak 15, 2024 Report Konu tarihi: Ocak 15, 2024 Arama motoru çalışmıyor Konu istatistikleri okundu bilgileri çalışmıyor. Yani gösterim bilgisi çalışmıyor. İlgilenirmisiniz. @admin@moderator@kavak
admin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Report Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Server ayarlarında performans arttırıcı bir değişiklik yaptık demin. Etki göstermesi bir gün kadar sürebilir. Bir gün sonra tekrar bakıp değişiklik görüp görmediğinizi bildirin lütfen.
kavak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Report Mesaj tarihi: Ocak 16, 2024 Firefox´da sorun var. Google Crome ile sorun yok.
admin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2024 Report Mesaj tarihi: Ocak 18, 2024 En güncel firefox ile bende sorun çıkmıyor. Bir de cache ve cookie temizliği deneyebilirsiniz. Ayrıca, son yıllarda firefox eskisi gibi değil. Yani bu benim kişisel gözlemim ama PC'lerde firefox'dan ziyade microsoft edge veya google chrome ile daha iyi performans alıyorum. Firefox'dan ziyade onları öneririm. Apple cihazlarında ise Safari mükemmel işliyor.
vostok_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2024 Report Mesaj tarihi: Ocak 19, 2024 Sayın admin, Ateistforum uçmuş gözüküyor? İnşallah böyle bir şey yoktur.
admin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2024 Report Mesaj tarihi: Ocak 19, 2024 Geçici bir sorun. Yarına kadar düzelir. 1
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountGiriş yap
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now