Dummy Konu tarihi: 1 Ocak Report Paylaş Konu tarihi: 1 Ocak Video hakkında düşünceleriniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 1 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 19 dakika önce, Dummy yazdı: Video hakkında düşünceleriniz Onlar ateist mi? İslam düşmanı mı? Onlar çocuk yaşta mı? Tarikatta tecavüz edilen binlerce çocuk hakkında ne düşünüyorsunuz? Evet sayı yanlış değil binlerce çocuk!!! Ateist olmak eşcinsel olmayı gerektirmiyor. Eşcinsel olmak da ateist olmayı gerektirmez. Çoğunun üzerinde Hristiyan haçı vardır. Ama müslüman eşcinseller derneği de yok değil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dummy Mesaj tarihi: 1 Ocak Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 1 saat önce, Kafir İmam yazdı: Onlar ateist mi? İslam düşmanı mı? Onlar çocuk yaşta mı? Tarikatta tecavüz edilen binlerce çocuk hakkında ne düşünüyorsunuz? Evet sayı yanlış değil binlerce çocuk!!! Ne ilgisi var? İyi misin sen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 1 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2 dakika önce, Dummy yazdı: Ne ilgisi var? İyi misin sen Hem de çok iyiyim, bu kadar İslam'ı savundukta sonra yani Allah'ın avukatlığını yaptıktan sonra maksatlı bir şekilde bu konuyu açtığını düşünüyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dummy Mesaj tarihi: 1 Ocak Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 1 saat önce, Kafir İmam yazdı: Hem de çok iyiyim, bu kadar İslam'ı savundukta sonra yani Allah'ın avukatlığını yaptıktan sonra maksatlı bir şekilde bu konuyu açtığını düşünüyorum. Offf baydın ama ya. Cevap vereceksen ver, vermezsen verme. Bir şey maksatlı açmadım konuyu. Gereksiz tartışmana girmek istemiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dummy Mesaj tarihi: 1 Ocak Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 1 saat önce, Kafir İmam yazdı: Ateist olmak eşcinsel olmayı gerektirmiyor. Eşcinsel olmak da ateist olmayı gerektirmez. Çoğunun üzerinde Hristiyan haçı vardır. Ama müslüman eşcinseller derneği de yok değil. Bunların hiçbirini ben iddia etmedim zaten ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dummy Mesaj tarihi: 1 Ocak Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 1 saat önce, Kafir İmam yazdı: Onlar ateist mi? İslam düşmanı mı? Onlar çocuk yaşta mı? Tarikatta tecavüz edilen binlerce çocuk hakkında ne düşünüyorsunuz? Evet sayı yanlış değil binlerce çocuk!!! Ateist olmak eşcinsel olmayı gerektirmiyor. Eşcinsel olmak da ateist olmayı gerektirmez. Çoğunun üzerinde Hristiyan haçı vardır. Ama müslüman eşcinseller derneği de yok değil. Video hakkında düşüncenizi sordum. Konuyu çarpıtacaksan bas git. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 1 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak Şu an, Dummy yazdı: Bunların hiçbirini ben iddia etmedim zaten ?? Cevap veriyoruz beğenmiyorsan illa ki duymak istediğin cevabı vereceğiz öyle mi. Kimsenin cinsel tercihi kimseyi ilgilendirmez. Zira usulüyle yapıldığı takdirde böyledir. LGBT üyeleri reşit yaşta ve kendi tercihleridir. Sokak ortasında toplumu rahatsız edecek şekilde davranmadıkları sürece buna karışmak kimsenin hakkı değildir. Tıpkı dincilerin sokak ortasında tramvay yolunun üstünde namaz kılmaya kalkması gibi diğer bireyler de toplumu rahatsız etmeye hakkı yok. Bunun dışında kendi aralarında ne halt ederlerse etsinler. Tek derdin bu mu senin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dummy Mesaj tarihi: 1 Ocak Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 1 saat önce, Kafir İmam yazdı: Cevap veriyoruz beğenmiyorsan illa ki duymak istediğin cevabı vereceğiz öyle mi. Kimsenin cinsel tercihi kimseyi ilgilendirmez. Zira usulüyle yapıldığı takdirde böyledir. LGBT üyeleri reşit yaşta ve kendi tercihleridir. Sokak ortasında toplumu rahatsız edecek şekilde davranmadıkları sürece buna karışmak kimsenin hakkı değildir. Tıpkı dincilerin sokak ortasında tramvay yolunun üstünde namaz kılmaya kalkması gibi diğer bireyler de toplumu rahatsız etmeye hakkı yok. Bunun dışında kendi aralarında ne halt ederlerse etsinler. Tek derdin bu mu senin Kardeşim mal mısn sen? Cevap verdiğin falan yoktu senin. Sonradan mesajı düzenlemişsin sadece. Video hakkında görüşleri sordum. Bir derdim falan yok. Sürekli konuları böyle çarpıtacaksan konularıma yazma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dummy Mesaj tarihi: 1 Ocak Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 1 saat önce, Kafir İmam yazdı: Cevap veriyoruz beğenmiyorsan illa ki duymak istediğin cevabı vereceğiz öyle mi. Duymak istediğim bir şey yok. Atma yine bir yerinden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 1 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2 dakika önce, Kafir İmam yazdı: Cevap veriyoruz beğenmiyorsan illa ki duymak istediğin cevabı vereceğiz öyle mi. Kimsenin cinsel tercihi kimseyi ilgilendirmez. Zira usulüyle yapıldığı takdirde böyledir. LGBT üyeleri reşit yaşta ve kendi tercihleridir. Sokak ortasında toplumu rahatsız edecek şekilde davranmadıkları sürece buna karışmak kimsenin hakkı değildir. Tıpkı dincilerin sokak ortasında tramvay yolunun üstünde namaz kılmaya kalkması gibi diğer bireyler de toplumu rahatsız etmeye hakkı yok. Bunun dışında kendi aralarında ne halt ederlerse etsinler. Tek derdin bu mu senin Al cevap burada işte beğenmiyorsan sulandır gargara yap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dummy Mesaj tarihi: 1 Ocak Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 1 saat önce, Kafir İmam yazdı: Al cevap burada işte beğenmiyorsan sulandır gargara yap. Uzatmaya gerek yok. Cevap ver yada DEFOL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 1 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak Kafası hâlâ basmayanlar var; insanlar (nam-ı diğer hayvanlar) doğanın bir parçasıdır. Doğa ara sıra hasarlı ürünler de üretir. Haliyle gayet doğal bir durum. Dönmemek(!) hakkına elbette sahipler. Yahu insanların özeli kimseyi ilgilendirmez, ilgilendirmemeli. Sloganları da güzelmiş: "Dönmeyiz, buradayız." 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dersu uzala Mesaj tarihi: 2 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak On 01.01.2024 at 22:06, Dummy yazdı: Video hakkında düşünceleriniz ALLAH'ın arızalı ürünleri. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Índio do Buraco Mesaj tarihi: 2 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak https://www.instagram.com/reel/CyQtJYrs7v9/?igsh=eXIwbzNoZ21nYmF5 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 2 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak On 02.01.2024 at 00:33, kavak yazdı: Kafası hâlâ basmayanlar var; insanlar (nam-ı diğer hayvanlar) doğanın bir parçasıdır. Doğa ara sıra hasarlı ürünler de üretir. Haliyle gayet doğal bir durum. Dönmemek(!) hakkına elbette sahipler. Yahu insanların özeli kimseyi ilgilendirmez, ilgilendirmemeli. Sloganları da güzelmiş: "Dönmeyiz, buradayız." Bu devletin polisi cemaat yurtlarında çocukları istismar eden arızalı ürünlerle ilgilenmiyor. Şimdi hangisi daha arızalı kafam karıştı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 3 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 18 saat önce, Kafir İmam yazdı: Bu devletin polisi cemaat yurtlarında çocukları istismar eden arızalı ürünlerle ilgilenmiyor. Şimdi hangisi daha arızalı kafam karıştı. Elbette ilgilenmez, çünkü devletin kendisi arızalı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dummy Mesaj tarihi: 14 Ocak Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak On 02.01.2024 at 00:33, kavak yazdı: Kafası hâlâ basmayanlar var; insanlar (nam-ı diğer hayvanlar) doğanın bir parçasıdır. Doğa ara sıra hasarlı ürünler de üretir. Haliyle gayet doğal bir durum. Dönmemek(!) hakkına elbette sahipler. Yahu insanların özeli kimseyi ilgilendirmez, ilgilendirmemeli. Sloganları da güzelmiş: "Dönmeyiz, buradayız." Evet sloganlarına bende bayıldım Fakat neden hasarlı dediğini anlayamadım. Sana göre bu hasarlı bir durum mu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dummy Mesaj tarihi: 14 Ocak Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak On 03.01.2024 at 00:17, Frankenstein yazdı: https://www.instagram.com/reel/CyQtJYrs7v9/?igsh=eXIwbzNoZ21nYmF5 😀 "Neden bir insan gay olmalı" hdjskfjhjrske Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 14 Ocak Report Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 44 dakika önce, Dummy yazdı: Fakat neden hasarlı dediğini anlayamadım. Sana göre bu hasarlı bir durum mu? Gayet şeffaf bir şekilde izah ettiğimi düşünmüştüm, demek ki yanılmışım. Elbette hasarlı, çükü olan birisinin başka çüklü birisine sulanması olacak şey değil. Doğa bu durumda harbiden bir dalgınlığa gelmiş olmalı. Da, bize ne diii mi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dummy Mesaj tarihi: 15 Ocak Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 8 saat önce, kavak yazdı: Gayet şeffaf bir şekilde izah ettiğimi düşünmüştüm, demek ki yanılmışım. Elbette hasarlı, çükü olan birisinin başka çüklü birisine sulanması olacak şey değil. Doğa bu durumda harbiden bir dalgınlığa gelmiş olmalı. Da, bize ne diii mi? Beni ilgilendiriyor aslında Hasarlıdan kastının ne olduğunu anlayamadığım için sordum. Pekala, fikrine saygı duyuyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mantılı Mesaj tarihi: 27 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran Amerika'da adamlar onur haftasını boşuna onur ayı yapmadı. Haziran ayı bu arada. Bir aydır LGBT temalı binbir çeşit ürün satıyorlar. Aslında merak eden bir sürü insan çıkar üzerine gidilse. Bizim hükümet buradan deli gibi vergi alabileceğini fark etse bu kadar karşı çıkmaz. Çünkü her şey para. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 27 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran 10 dakika önce, Mantılı yazdı: Amerika'da adamlar onur haftasını boşuna onur ayı yapmadı. Haziran ayı bu arada. Bir aydır LGBT temalı binbir çeşit ürün satıyorlar. Aslında merak eden bir sürü insan çıkar üzerine gidilse. Bizim hükümet buradan deli gibi vergi alabileceğini fark etse bu kadar karşı çıkmaz. Çünkü her şey para. Şu an din daha çok para getiriyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mantılı Mesaj tarihi: 27 Haziran Report Paylaş Mesaj tarihi: 27 Haziran Açıkça desteklemelerine gerek yok. Dinden gelen para gelmeye devam eder. Yasaklamasınlar, baskı yapmasınlar, düşman ilan etmesinler yeter. Bu insanlar kendi halinde takılmaya devam eder. Alkol ve sigarayı da sevmiyorlar güya ama oradan gelen paraya hayır demiyorlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts