Jump to content

SIĞINAK


Röpteşambırlı Uzaylı

Recommended Posts

zuckerberg, bezos, gates, lady gaga ve daha bisürü milyarder sığınaklara giriyor.neler oluyor? bizim bilmediğimiz bir şey mi var? 3 Dünya savasimi, uzayli istilasimi, mağmami patlayacak, yellow stone mi havaya uçacak, güneş mi birikmiş enerjisini attıracak, maymun virüsü mü...simpsonlar çizgii filmi konusu ve tesla'nın uzayda keman çalan kız paylaşimi da bu yönde ve biz hiç birşeyden habersiz kabak gibi ortadayiz.dünyanin final sezonuna denk geldik galiba.bari güzel bir sezon olsa.

deccal, mesi, dabbetularz, isa, yecuc mecuc gelmeden sezon biterse imdb puanim 1 olur. 🤣

Link to comment
Share on other sites

haklısınız ama adamlar bi şeyin hazirliğini yapiyor.ortada bir tabiat kalacaği bile meçhul bence.hiç bi şey olmasada bir şeyler olacak gibi.çünkü;enerji devrimi kapıda.güneşi taklit etmeyi başardı çoğu ülke.tokamak, füzyon reoktörü.rusya mesela tüm ekonomik gücü enerjiye bağli.böyle bir şeyin faaliyete geçmesine izin vereceğini sanmiyorum.sonra doğal gazi, petrolü kime satacak 🤣

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Her ne olacaksa bunu bildiklerine göre bu belirli döngüler şeklinde tekrar eden jeolojik, klimatolojik ya da enerjisel bir döngü olmalı

Negatif tekilliğin ya da bir başka deyişle 0 Kelvin'e kadar soğutulmuş bir cismin soğutulmaya devam ettikçe negatif tekillik denilen özel bir duruma geçmesi ve bu esnada sıcaklığı düşürmek istedikçe sıcaklığın negatif tekillikte(!) sıcaklığın değişmesi yerine negatif kütlenin oluşması ve soğutma durdurulduğunda da (pozitife geçerken) bu negatif kütlenin hızla parçalanarak çok büyük miktarda ısıya dönüşmesi termodinamik kanunlarının bel kemiği olan simetriye uygun olmadığından bu enerjinin bedava (free) olduğunun anlaşılması hiçbir yakıt kullanmadan bu yöntemle de ısı motorları vb. yöntemlerle enerji elde edilmesine sebep! Bulunan en düşük hacimdeki en verimli yolun bu olması Dünya'da pek çok şeyi değiştirdi. "Güneş yaptık vb." açıklamaların ardındaki teknoloji budur.

Bunun dışında yine daha az verimli de olsa sizlere anlattığım gibi pek çok yol var.

Dolayısıyla tahminime göre bu alanda kendilerini geliştirmiş medeniyetler hayatta kalabilirlerken ki --özellikle de kaynaklara erişimi olan bazı zümreler-- neslin devamını mümkün hale getirecekler ve Dünya'nın kalanında birileri hayatta kalır ve yaşamaya devam ederlerse de onlara petrol, doğal gaz satmaya devam ederek bu bilgileri sır gibi saklamaya devam edip onları yine paranın kölesi yapacaklardır.

Link to comment
Share on other sites

Uzaya kalıcı bir yerleşim yapıldığı anda dünyada nükleer savaş başlayacaktır. Henüz uzayda soy bağını devam ettirecek güce sahip değiller.

Bu yüzden bilim insanlarına salak gözüyle bakıyorum. Aşağılık komplekslerini laboratuvarda tatmin eden bir avuç salak gözüyle bakıyorum.

Onlar buldum diye sevinirken onları çalıştıran baronlar savaş planları yapıyorlar.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...