Jump to content

Recommended Posts

Türkiye anayasada laik ve demokratik cumhuriyet olarak tanimlidir. Bu sistem içerisinde herkes bireysel olarak inancını yada düşüncesini açıklamak yaymak yaşamak hakkına sahiptir ama bireysel , dernek yada vakıf olarak bunu yapabilirsiniz.

Ateist de olsanız inancınızı gizlemek zorunluluğu duymamaniz gerekiyor normal şartlarda.

Ancak AKP gibi tarikatların kıskacında ki bir parti ile yonetiliyorsak böyle olmuyor.

Imam hatip okulları en basitinden , din öğretimi yapmak ile sınırlıdır. Daha ötesine geçemez. Oradaki öğrenci, personel, öğretmen inanmak zorunda yada başını kapatmak zorunda değildir.

Bir devlet imam hatip açıyorsa papaz okulu ateist okulu da açmak zorundadır. Bu eşitliği saglamiyorsa laik değil , demokratik hiç degildir. Sadece cumhuriyettir.

Heleki başka bir dini guruba karşı , linç girişimi yapılıyorsa bu devlet artık devlet olmaktan çıkıyor demektir.

Her seçimde ekrana çıkartılan adayları seçmemiz isteniyorsa bundan ötesine karışmak suç sayiliyorsa o ülke laik ve demokratik değildir.

Eğer imam hatip açıyorsa diğer dinleri ve ateizmi de ders olarak aynı ağırlıkta okutmak zorundasın.

 

Link to comment
Share on other sites

6 saat önce, Kafir İmam yazdı:

Buradan imam hatip okullarinda marjinallik yapan , devletten maaş alıp da cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine düşmanlık yalan herkesi lanetliyorum.

Cumhuriyeti bilmem de Atatürk'ü gerçekten anlayan ve onu idol seçenler zaten Atatürk ile aynı fenotipe sahip olan insanlardır. Ben de diğerlerinin sözde Atatürk sevgilerini lanetliyorum. Bize Atatürk'ün elleriyle vurmaya çalışan o hainleri, Atatürk'ün onlara hak ettiklerinden fazla konfor sağlamış olmalarıyla şımarmış olduklarından bize Atatürk ile ayar verip onu sahipleniyor görünmeleri Türkiye'de gördüğüm en aşağılık davranıştır.

Cumhuriyet mevzusu ise bambaşka bir olgu ve ben zeki erdemli ve sarışın/kumral kralların yönetimde olduğu monarşiyi tercih ederim.

Link to comment
Share on other sites

Bu memleket hâlâ tarikatlardan ve ne idiğü belirsiz derneklerden ve vakıflardan kurtulamadı bir türlü. Hele ki tek taraflı hizmet veren ve en büyük bütçeye sahip olan Diyanet orada durduğu müddetçe, bu devletten eşitlikçi bir tutum beklemek hayalcilik olur. Buna bağımsızlığını büyük ölçüde yitirmiş olan yarğıyı eklerseniz, güçü elinde bulunduranların insafına kalır her şey.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra...

Müslümanlar devletlerin İslam probagandası yapmasına karşı hiç olumsuz tepki vermiyorlar. Hatta bunu müjde olarak görüyorlar. Kâfirlerin onları takdir etmesinden çok mutlu oluyorlar.

Ama aynı devletler İsrail yada yahudi probagandası yaparsa "laiklik , adalet , insan hakları" gibi hiç hatırlamadıkları şeyleri birden hatırlayıveriyorlar.

Sen kendi ülkende bile ödediğin vergilerinle müslüman besliyorsun. Sonra o müslüman ağzını doldura doldura sana hakaretler ve küfürler ederken çok iyi birşey yaptığını düşünüyor. Sevaba girip cennete gideceğine ve iyi insan olduğına inanıyor.

Aynı davranışı başka bir din mensubu kendisine yaptığında müslüman herif birden adalet arayışına başlıyor. Şikayet ediyor davalar açmaya kalkıyor.

Bre edepsiz otur oturduğun yerde.

Sana mı kaldı ,Senin Allah'ın nerde?

Sorsan , en güçlüdür ve o heryerde

Bir yararı olmamıştır hiçbir derde

Kullandığın ilaçlar bile kafirlerde

Sizlere gösterilen hoşgörü çok bile

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra...

Okullarda İslam baskısı zorbalıktır. Kimse senin dinini büyüklemek zorunda değildir. İsteyen herkes kendi inancını yada inançsızlığını kendi halinde yaşar.

Bir kere yaşı reşit olmayan birine din baskısı yapılması zaten haksızlık ve zorbalıktır.

İslam'ın yalanlarını hiçbir çocuk kabul etmek zorunda değildir.

Daha fazla din baskıs çı zaten nefret uyandırıyor. Çünkü dünya uzaya koloni kurmuş bunlar hala muhammedin uçan eşşeğe bindiği günü kutsayıp cennet hayali kuruyorlar.

Düşünsenize Muhammed'in anne rahmine düştüğü günü kutluyorlar. Ne demek bu? Muhammed'in babasının anasına sarıldığı geceyi kutluyorlar.

Meryeme tecavüz eden kutsal ruhu kutluyorlar.

Allahla iddiaya girip oğlunu kesmeye götüren ibrahimi kutluyorlar.

Saraya yanaşmak için kendi  karısını kardeşim diye tanıtıp firavuna nikahlayan ibrahime dua ediyorlar.

 

Bunlar tam bir kepaze , bunlar mayyak..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...