Jump to content

Recommended Posts

İsrail'i Boykot amacıyla hazırlanan bir liste elime geçti. Firma isimlerine şöyle bir baktım neredeyse yarısı akp den önce yerli firma idi. Ancak akp döneminde Tayyip Erdoğan yönetiminde bu şirketlein İsrailli firmalara  satışı gerçekleştirildi.

Ve hala daha ülkemizde üretim sanayi ve ticaret yaparak eksiksiz vergi ödeyen şirketler onlardır.

 

Zaten boykot başlı başına suç teşkil etmektedir. Ben koka kola olsam boykot ilanı astıran paylaşan kurum ve kuruluşları dava ederim.

 

Hepsini geçtik . Boykot moykot hikaye zaten.

En başta Google siyonist değil mi ?

Android altyapısını bu ülkeye getiren ve övünen hangi siyasetciydi? 5 g yetmez 7g olsun diye bağıran kimdi?

 

Hadi akıllı telefonları kullanmayalım , bankaları kullanmayalım. Android altyapısı Türkiye'nin tüm internet ağını kapsamaktadır. Ben Google kullanmıyorum Yandex kullanıyorum diye savunmaya gecilmesin

Link to comment
Share on other sites

Bu firmaları yabancılara kim sattı ve neden şimdi boykot ediyorsunuz?
 
BİZİM YAĞ : Yıldız Holding Bizim markasını 2016 yılında Japon Ajinomoto firmasına sattı.
 
COLA TURKA : 2015 yılında Ülker tarafından Japon Dydo DRINCO şirketine satıldı.
 
İÇİM SÜT : Fransız Group Lactalis’in oldu.
Devamı
Kaynak
Link to comment
Share on other sites

Siyasal İslamcı memurlar bu boykot edilen firmaların ödedikleri vergilerle maaşlarını alıyorlar. Sadece maaş değil onların vergileri ile istihdam ve sosyal dengeye ulaşıyorlar.

 

Bu siyasal İslamcilar tam bir nankör. Bu herifleri yönlendiren Hangi tarikat hangi cemmat bugüne kadar kaç para vergi ödemiş?

 

Link to comment
Share on other sites

Bu ülkenin nüfusu haç işaretine benzediği için caminin parmaklıklarına saldıran avm'nin süsüne dini anlam yükleyen tipte profile sahip yani düşük profil. Gemi filosu olan adam ve müsiatçı dostları israil ile ticaret yaparlar sonra ayak takımlarını fastfood ve kahve dükkanlarına saldırtırlar. Somalili dostlarını getirir kuryeye araba çarptırır. Arap ve afganlar için ülkeyi bol kepçe lokantasına çevirir. İsrail ürünlerini tokatlayıp kola dökerler. Bunlar şarlatan. Bu tarz durumlar bir tımarhanede bile olmayacak şeyler.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra...

Özellikle İsrail markası dedikleri ürünleri alıyorum. Çünkü gözönündeki firmalar hile yapamazlar. Ve gerçekten o markaların ürünleri çok kaliteli. Fiyatı biraz yüksek olabilir ama ne olduğunu biliyorum hiç yoksa.

Yerli dedikleri firmaların hepsi yandaş ve rüşvetçi. Denetimden uzak şirketler. Özellikle de gıdalarda ne kullandıkları bile belirsiz. Ver rüşveti al ruhsatı..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...