Jump to content

CHP´de nihayet değişim...


kavak

Recommended Posts

Nihayet umduğum ve sevindiğim bir haber geldi yurdum memleketimden. Kemal Kılıçdaroğlu devri bitti ve CHP´nin yeni genel başkanı Özgür Özel!

KK son seçimlerden sonra istifa etseydi, hem en doğrusunu yapmış olacaktı hem de saygınlığını kaybetmeyecektı. Türkiye´de yaygın olan koltuk hırsını bir türlü yenemedi. Umarım CHP´de yaşananlar diğer partilere örnek teşkil eder. Madem siyasetçiler halka hizmet etmek için meydanlara çıkıyorlar, o zaman her eylemlerinin hesabını da verebilmeliler.

Bu memleket hesap vermeyen siyasetçiler yüzünden hâlâ çağdaşlaşamadı, ekonomide sürekli kriz halinde, devletin içinde tarikat mensupları cirit atıyor, yargının bağımsızlığı kalmadı, laik düzene saldırı var vs.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

CHP yi yanıltan önemli bir konu var. Menfaati için hemen yön değiştiren tipler var içlerinde. Bunları ayiklamalari lazım. Örneğin İBBnin içini bu tiplerle doldurdular şuan. CHP ye üye olup gidip iş başvurusunda bulunanlari işe aldılar.

Çok tanıdığım var ki bir yerde CHP eylem yapıyor hemen oraya gidip selfi çekiyorlar. Aslında hiçbir katkıları yok , sadece bakın bizde aktivistiz demek için yapıyorlar bunu. Sonra o resimleri hesaplarında servis edip işe aliniyorlar. Halbuki hepsinin çocuğu imam hatipye okuyor. Bu ikiyuzlulere yol verilmemelidir.

Kemal'in gitmesi iyi oldu ancak bu hızlı bir değişimi getirmeyecek. Arap soyundan gelmesiyle övünen kemal Kılıçdaroğlunun partiyi uyuttugu yılların pasını Atatürk ilkelerinin yeniden hayata gecirirlmesi ile ancak silebilirler.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra...

arap Kemal döneminde CHP önderliğinde muhalif seçmen meydanlardan çekildi. Özgür ozel bunu tekrar hayata geçirmelidir.

Özellikle ilk  başkanlık referandumunda Ekmeleddin gibi silik bir karakterin arkasında fetoculerle birlik olması

Ve ardından ikinci referandumda muhursuz oylar geçerli sayılarak hile yapilmasina karşın

Seçmen sokağa çıkıp itiraz edeceği gece , evlerinize girin huzursuzluk çıkmasın diyen kemal.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Giriş yap

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...