vandaljoker Konu tarihi: Eylül 23, 2023 Report Paylaş Konu tarihi: Eylül 23, 2023 Üniverite sınavına hazırlanıyorum verebileceğiniz öğrenme teknikleri var mıdır ? tyt ayt sınavlarında iyi netler yapmış olanınız var mı ne tavsiyeler verebilirsiniz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dersu uzala Mesaj tarihi: Eylül 23, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2023 9 saat önce, vandaljoker yazdı: Üniverite sınavına hazırlanıyorum verebileceğiniz öğrenme teknikleri var mıdır ? tyt ayt sınavlarında iyi netler yapmış olanınız var mı ne tavsiyeler verebilirsiniz? Sinir bozucu olsada bol tekrar yapmaktan başka yöntem bilmiyorum. Anki, Mnemosyne vb Flashcard programları var. Onları dene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandaljoker Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 teşekkür ederim başka fikirleri olan arkadaşlar varsa yazabilirler öğrenmek isterim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Valla kızma ama demek ki kendine hiç güvenmiyorsun. Özgüvenin olsaydı, bu tür soruyu forumda sormazdın. Ona buna soracaĝına, her gün üşenmeden oturup çalışacaksın. Öĝrenme tekniĝi diye bir şey yok. Ha evet; ezberleme metodu diye bir şey var ancak bu yöntemle fazla ilerleyemezsiniz, çünkü ezberlediĝiniz konuları bilinçli olarak ve anlayarak öĝrenmediyseniz/ezberlemediyseniz, tüm uĝraşlarınız boşuna olacak, çünkü iş hayatına atılana kadar onları unutmuş olacaksınız. "Sen kimsin?" diye sorarsan... Ben Ortaokul, Lise ve Üniversiteyi Avrupa´da okumuş birisiyim. Bilinçli olarak öĝrendiklerimi hâlâ biliyorum ancak o zamanlar üstünkörü ezberlediklerimin çoĝunu çoktan unuttum gitti. Hasılı sihirli bir yöntem yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandaljoker Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 anlıyorum teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandaljoker Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2023 On 25.09.2023 at 19:19, kavak yazdı: Valla kızma ama demek ki kendine hiç güvenmiyorsun. Özgüvenin olsaydı, bu tür soruyu forumda sormazdın. Ona buna soracaĝına, her gün üşenmeden oturup çalışacaksın. Öĝrenme tekniĝi diye bir şey yok. Ha evet; ezberleme metodu diye bir şey var ancak bu yöntemle fazla ilerleyemezsiniz, çünkü ezberlediĝiniz konuları bilinçli olarak ve anlayarak öĝrenmediyseniz/ezberlemediyseniz, tüm uĝraşlarınız boşuna olacak, çünkü iş hayatına atılana kadar onları unutmuş olacaksınız. "Sen kimsin?" diye sorarsan... Ben Ortaokul, Lise ve Üniversiteyi Avrupa´da okumuş birisiyim. Bilinçli olarak öĝrendiklerimi hâlâ biliyorum ancak o zamanlar üstünkörü ezberlediklerimin çoĝunu çoktan unuttum gitti. Hasılı sihirli bir yöntem yok. bilinçli olarak öğrenmeden kastını öğrenebilir miyim ? not alırken çok fazla not alıyorum bu da beni ezberci yapıyor sanırım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts