ömerr Mesaj tarihi: 18 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 3 saat önce, Maddeci yazdı: Hristiyan olursan çevrende bir tane bile insan kalmaz. Ateist olduğunu söylersen en azından 3-5 tane kalabilir. Türkiye de durum böyle. Karar senin. Nasıl yani cidden buna göre mi karar vermeliyim :) İsabet olur. Bir insan benim dinime bakarak arkadaşlık kuracaksa bana hiç bulaşmasın zaten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ömerr Mesaj tarihi: 18 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 3 saat önce, kavak yazdı: Şunlar yeterli.. 1- Tanrıdan af dile, ki günahlarından arınasın. 2- Tanrının nimetlerini al. Yani İsa´nın senin uğruna öldüğüne inan. 3- Hayatını İsa´ya ada. 3- Onu kalbine çağır ve her yerde ibadet et. Kilisede vaftiz olmak falan gerekmiyor muydu? Müslülerin yalancısıyım Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 18 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 25 dakika önce, ömerr yazdı: Kilisede vaftiz olmak falan gerekmiyor muydu? Müslülerin yalancısıyım Yalancısı oldukların yanlış biliyor, çünkü vaftiz olmak şart değil. Kiliseye bile gitmene gerek yok. Yukarıdaki 4 şıkkı içtenlikle yerine getirirsen, senden iyi bir Hrıstiyan olur. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ömerr Mesaj tarihi: 18 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 18 Ağustos 2 saat önce, kavak yazdı: Yalancısı oldukların yanlış biliyor, çünkü vaftiz olmak şart değil. Kiliseye bile gitmene gerek yok. Yukarıdaki 4 şıkkı içtenlikle yerine getirirsen, senden iyi bir Hrıstiyan olur. Anladım Baktım da şu erkeğin kaburgasından kadın olayı burada varmış, biraz soğudum açıkçası Hristiyanlıktan. Ama İslamdan iyidir 🤙 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vostok_ Mesaj tarihi: 1 Eylül Report Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül Eğer tanrı denen mantık ötesi/dışı saçmalık mümkünse, mümkün olmayan hiçbir şey yoktur. Sınır hayal gücün, sallayabildiğin kadar salla. Ha böyle bir "çerçeveye" kafa yormanın anlamı ya da getirisi var mı? Yok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts