Kenopsia Posted April 19 Report Share Posted April 19 Oyları erimeye başladı. Son 20 günde belirlenecek bu seçim. Millet ittifakı %60lardan 52-48 arasına indi. 46 gösteren de var. İşiniz yaş. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reichminister Posted April 22 Report Share Posted April 22 millet ittifakının hiçbir zaman %60'ı gördüğünü sanmıyorum. millet ittifakı + hdp olabilir belki. şuan muhalefet bloğu hala önde götürüyor ama ben ilk tur sonrası oluşan ortamın da etkili olacağını düşünüyorum, kazanan az bir farkla kazanacak çünkü. mecliste çoğunluk muhalefete geçer ve ikinci tur için de tekrar birleşirlerse kılıçdarın bir şansı var. zaten mhp ortak hareket etmeyerek vekil seçimi için tabuta bir çivi çaktı. 14 mayıstaki genel seçim için tahminim : akp% 35 // mhp%7 // cumhur-diğer%2 chp%28 // iyi%11 // millet-diğer%1 hdp+tip %12 memleket+zafer %4 hata payı+- %0.5 diyorum. bakalım seçimden sonra kontrol ederiz ne kadarı tutacak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts