akrep Posted March 20 Report Share Posted March 20 Merhabalar Ben geldim. Zehirler getirdim, itinayla bunaltıcam sizi. Tabi, -- Eski katı forum kuralları adeti devam ediyorsa onlara uyarak ...daha yaşlıyım artık, ...daha iyi laf sokabiliyorum, ...daha iyi iğneleyebiliyorum. ...hazır cevap yerine deneyimim var artık. Bakalım lanet, cahil, avel Z kuşağı nasılmış görelim.. akrepix reloaded Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigeon Posted March 20 Report Share Posted March 20 25 dakika önce, akrep yazdı: Merhabalar Ben geldim. Zehirler getirdim, itinayla bunaltıcam sizi. Tabi, -- Eski katı forum kuralları adeti devam ediyorsa onlara uyarak ...daha yaşlıyım artık, ...daha iyi laf sokabiliyorum, ...daha iyi iğneleyebiliyorum. ...hazır cevap yerine deneyimim var artık. Bakalım lanet, cahil, avel Z kuşağı nasılmış görelim.. akrepix reloaded Hoşgeldin @akrep Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Posted March 21 Report Share Posted March 21 @akrep Hoş geldin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts