akrep Konu tarihi: Mart 20, 2023 Report Paylaş Konu tarihi: Mart 20, 2023 Merhabalar Ben geldim. Zehirler getirdim, itinayla bunaltıcam sizi. Tabi, -- Eski katı forum kuralları adeti devam ediyorsa onlara uyarak ...daha yaşlıyım artık, ...daha iyi laf sokabiliyorum, ...daha iyi iğneleyebiliyorum. ...hazır cevap yerine deneyimim var artık. Bakalım lanet, cahil, avel Z kuşağı nasılmış görelim.. akrepix reloaded Link to comment Share on other sites More sharing options...
dersu uzala Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2023 25 dakika önce, akrep yazdı: Merhabalar Ben geldim. Zehirler getirdim, itinayla bunaltıcam sizi. Tabi, -- Eski katı forum kuralları adeti devam ediyorsa onlara uyarak ...daha yaşlıyım artık, ...daha iyi laf sokabiliyorum, ...daha iyi iğneleyebiliyorum. ...hazır cevap yerine deneyimim var artık. Bakalım lanet, cahil, avel Z kuşağı nasılmış görelim.. akrepix reloaded Hoşgeldin @akrep Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2023 @akrep Hoş geldin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dersu uzala Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2023 @akrepNereye gittin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cougar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2023 Hosgelmesine geldin de, ne getirdin bize Tabi ki bilgi fikir acisindan diyorum. Soyle guzel bir felsefi dusunsel bir konu ac da konusalim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2023 Foruma üye olmak ve forumda yazmak farklı şeyler. Üye olmak çok kolaydır ancak iş yazmaya gelince, limonun rengi deĝişiyor gibi. Yanlış anlaşılmasın, küçümsemek anlamında söylemiyorum. Çünkü yazı yazmak için zaman ayırmak ayırmak lazım. WhatsApp veya Chat gibi yerlerde iş kolay. Orada genellikle tek cümlelik yanıtlar yeterli. Bu nedenle ayaküstü yürürken bile bir cümle yazmak mümkün. Forumlar biraz farklı. Haliyle foruma üye olanların ortalama %80´i aktif olmak yerine uzaktan izlemekle yetiniyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts