Sputnik Konu tarihi: Ekim 29, 2022 Report Paylaş Konu tarihi: Ekim 29, 2022 Bu adam açıkça yalan söylüyor. Kendi tarikatının mensuplarının aklıyla alay ediyor. Devlet veya derin devlet mi her neyse, acilen bunlara bir çözüm getirmeli. Tarikatlar kapatılmalı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 Hali vakti yerinde gözüküyor. Göbeĝi bir hayli büyümüş ve gözlerinde gelecek kaygısı gözükmüyor. Bu tiplerin peşinden giden geri zekalılar olduĝu müddetçe bunlar güllük gülistanlık içinde yaşayacaklar. Bunlar başkalarının sırtında yaşayan parasitlere benzerler. Cahillik ve geri kalmışlık devam ettikçe beslenecekler, sırıtacaklar ve saçma sapan masallar anlatacaklar. Nasıl olsa bu masallara inananlar var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 Koyun postu giyip koyun sürüsü içinde dolanan biri daha. Salladınmı büyük sallayacaksinki borazan gibi ötecek, koyunlar ağzı açık ayran budalasi gibi kalacaklar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 Aracın markasınıda söylememiş. Gavur malıdır mutlaka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2022 25 dakika önce, TAO yazdı: Aracın markasınıda söylememiş. Gavur malıdır mutlaka. Bu sene yolum Urfa´ya düştü. Kendi yaşıtlarımla oraya 1 günlüĝüne gittik. Gitmişken de şehri gezelim dedik, yanımızda dini bütün bir arkadaş olduĝu için haliyle tarihi cami ve türbelere de uĝramadan etmedik. Yanılmıyorsam Eyüp Camii´sine doĝru giderken, camiden çok kalabalık bir cemaat çıktı. Çoĝu arap giysili idi ve bir zatın etrafında dolanıyorlardı. Merak ettik; oradakilere bu zatın kim olduĝunu sorduk. İsmini unuttum, meĝerse önemli bir tarikatın lideri imiş. Caminin girişinde son model Mercedes limuzin onu bekliyordu. Yanındaki bir kaç kişi ile içine bindi ve oradan süratle uzaklaştı. Çevresinde pür dikkat dolanan müritlerini görünce gülümsemiştim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 6 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos Şeytan aramızdaydı 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: 6 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos Bu konu tam 11 bin kere okunmuş, Hz. Şuptirik reisin kerameti olsa gerek. @somebody hocaefendi, senden de böyle olağanüstü katkılar bekliyoruz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 6 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 5 saat önce, Maddeci yazdı: Bu konu tam 11 bin kere okunmuş, Hz. Şuptirik reisin kerameti olsa gerek. @somebody hocaefendi, senden de böyle olağanüstü katkılar bekliyoruz. Şupturik benden daha iyi sihirbaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: 6 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 7 dakika önce, somebody yazdı: Şupturik benden daha iyi sihirbaz. Birlikte ağız burun dalalım şu sihirbaza. Bakalım o zaman keramet gösterebilecek mi? Yalnız bir şartım var, sen önden git ben sana yetişirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 6 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos 1 saat önce, Maddeci yazdı: Birlikte ağız burun dalalım şu sihirbaza. Bakalım o zaman keramet gösterebilecek mi? Yalnız bir şartım var, sen önden git ben sana yetişirim. Ben şupturiki dövdükten sonra böyle oldu, aslında keramet bende bende. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts