Jump to content

Evlilik yalan mı?

Thurgood
 Share

Recommended Posts

Gözlemlediğim kadarı ile maddi olarak ozgurlesen bireylerin evlenme oranı düşüyor.

Maddi durumu iyi olan bireyler evlendiği zaman ise evlilikleri kısa sürüyor ve tekrar yeni birlikteliklere girişiyor.

Yani çiftleri bir arada tutan aslında sevgi değil, birbirlerine maddi ve fiziksel olarak ne kadar bağımlı oldukları ile ilgili.

iki gönül bir olunca samanlık seyran mi olur?

Yoksa aşk karın doyurmaz mi?

• Like 1

Evlilik anlatılmaz, bizzat yaşanır. 

Diĝer yandan biraz özveri, biraz şans, biraz anlayış, biraz istek ve bir hayli sabır olmalı elbette. Bunlar yoksa eĝer hiç evlenmeyin derim ben.

Kim diyor bunu?

Aralıksız 26 seneden beri evli olan birisi diyor.:D

Eşiniz yemek yapmasını, konuşmasıını, giyinmesini iyi biliyorsa ve ne demek istediĝinizi yüzünüze bakarak şaaak diye anlıyorsa eĝeer....

Şanslısınız demektir.

Ancaaaaak paranın kıymetini bilmiyorsa işte o zaman ayvayı yediniz demektir. Hele çoluk çoçuk sahibi olmaya niyetli iseniz, işte o zaman işiniz bir hayli zordur.

• 2 months later...

BEN HAYATIM BOYUNCA GERÇEK AŞKI ARADIM,VE YAŞIM OLDUKÇA  İLERLEDİ,

VE ARTIK EMİNİM Kİ, .

BU DÜNYA BANA GÖRE BİR YER DEĞİL, BEN MASAL DÜNYASINA AİDİM. BEN ÇOK FARKLI BİRİYİM, 

SADECE ORDA MUTLU OLABİLİRİM.

( BEN SADECE PARANIN VE SİSTEMLERİN İCAT OLMADIGI, HERKESİN YAŞAMA HAKKINA EŞİT DERECEDE SAHİP OLDUGU BİR EVRENDE MUTLU OLABİLİRİM DEDİMYA BU EVREN BANA SADECE ACI VERİYOR.. .BU EVREN BENİM İÇİN ANLAMINI ÇOKTAN YİTİRDİ..)