DreiMalAli Mesaj tarihi: 22 saat önce Report Mesaj tarihi: 22 saat önce Yıllar önceydi, ben ve @kavak pazarda elma satarak hayatımızı kazanıyorduk. Hem ben hem de kavak 60 elma ile çıkardık pazara. kavak 2 elmayı 5 Avroya satardı. Ben ise 3 elmayı 5 Avroya satardım ve her gün 100 Avro kazanırdım. Bir gün kavak, o gün pazara gelemeyeceğini, çünkü hasta olduğunu söyledi. Onun elmalarını da satmamı rica etti. Ne demek, elbette... Razı oldum tabi. Ama fiyat konusunda kafam karıştı: Aynı masada, aynı elmalar; ama iki elma kümesi ve iki değişik fiyat! Kümenin birisinde 2 elma 5 Avro diye yazıyor, diğerinde 3 elma 5 Avro diye... Olmazdı tabi! Bunun yerine benim 3 elma 5 Avro ile kavak'ın 2 elma 5 Avrosunu topladım, 5 (2+3=5) elmayı 10 (5+5=10) avroya satmaya karar verdim ve elmaların hepsini bu fiyatla sattım, bitirdim. Akşam kavak'a uğradım, toplam paradan benim 100 Avromu cebime attım, gerisini kavak'a verdim. Vermez olaydım! kavak parayı sayınca "DreiMalAli boyundan utan, benim paramı çalmaya utanmıyor musun? Ayıp diye bir şey var yahu! ..." benzeri bir ton laf saydı. O gün, bu gündür aramız hiç iyi değil, bana hala kızgın. Bana neden kızdığını, neden küstüğünü hala anlamadım. Sevgiler 2
kavak Mesaj tarihi: 15 saat önce Report Mesaj tarihi: 15 saat önce @DreiMalAli Evet, o gündür bugündür elma armut işini bıraktım, çünkü hesap kitap işleri bana göre değil gibi.
DreiMalAli Mesaj tarihi: 7 saat önce Report Mesaj tarihi: 7 saat önce 7 saat önce, kavak yazdı: @DreiMalAli Evet, o gündür bugündür elma armut işini bıraktım, çünkü hesap kitap işleri bana göre değil gibi. @kavak Yok yahu, hesap kitaptan anlamayan benim. Bana neden bozulduğunu hala bilmiyorum. Her karşılaşmamızda, sanki belediye otobüsünde ayağına basan benmişim gibi, ne o bakışlar? 😟 Sevgiler 1
kavak Mesaj tarihi: 6 saat önce Report Mesaj tarihi: 6 saat önce @DreiMalAli, sen elma armut işini iyi bilirsen. Yapay zekaya göre zor bir soruyu sana havale ediyorum... Pazarda tanesini 100 Euro´ya satmak istediğin 3 tane üstü kapalı meyve kasası var. Birinde elma, birinde armut ve birinde elma & armut etiketi var ancak tüm etiketleri yanlış iliştirilmişsin. Neyin nerede olduğunu bilmiyorsun. Bunları düzeltmek için tek bir kere çekiş şansın var. Yani 3 sandığın birinden bir mevye alıyorsun ve sonucuna göre etiketlerin yerini düzeltiyorsun.
Recommended Posts