zavalli Konu tarihi: Haziran 8, 2022 Report Paylaş Konu tarihi: Haziran 8, 2022 ateistforumdan "zavalli" ben ateistforum kapanmış ve nedense banlanmışım. ordaki yöneticilere bi şekilde ulaşmam ve banım kaldırtmam gerek. nasıl yapabilirim ? yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı acaba ? benim için çok önemli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 10 dakika önce, zavalli yazdı: ateistforumdan "zavalli" ben ateistforum kapanmış ve nedense banlanmışım. ordaki yöneticilere bi şekilde ulaşmam ve banım kaldırtmam gerek. nasıl yapabilirim ? yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı acaba ? benim için çok önemli. hoşgeldin @zavalli Hakkında müslüman olduğun söylentileri dolaşıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zavalli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2022 2 saat önce, TAO yazdı: hoşgeldin @zavalli Hakkında müslüman olduğun söylentileri dolaşıyor. hadi yaw...😜 way yalancı dedikoducular way.😁 Hristiyan olmuştum oysaki 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 @zavalli hoş geldin. @mantik´a özelden yaz. Muhtemelen sana yardımcı olacaktır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zavalli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 26 dakika önce, kavak yazdı: @zavalli hoş geldin. @mantik´a özelden yaz. Muhtemelen sana yardımcı olacaktır. yazdım..saolasın...yardımcı olmaya çalışdı arkadaş..ama maalesef email adresim de kilitlenmiş ve oraya da giriş yapamıyorum. o yüzden tekrar yazdım özelden..henüz bir netice alamadım. nasılsın görüşmeyeli bu arada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 On 09.06.2022 at 21:26, zavalli yazdı: nasılsın görüşmeyeli bu arada. İyiyim, teşekkür ederim. Umarım senin de keyfin yerindedir. Sen bir gittin pir gittin, halbulki bir zamanlar forumun en aktif üyelerinden birisi idin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zavalli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 3 saat önce, kavak yazdı: İyiyim, teşekkür ederim. Umarım senin de keyfin yerindedir. Sen bir gittin pir gittin, halbulki bir zamanlar forumun en aktif üyelerinden birisi idin. saol ben de iyi sayılırım yaw sorma başımıza bi sürü halt geldi. o yüzden ayrılmak zorunda kaldım bi süre. geri döndüğümde ise maalesef forumu kapanmış, haci amcayı ise vefat etmiş olarak buldum evet bi zamanlar epey çalışmıştık forumda. ne günlerdi ama. eskilerden kimler var burda acaba....nolan ? güven ? democrossian ? ...ve diğerleri ? neyse yapcak bişi yok. artık buralarda olabildiğince aktif olmaya çalışacağız Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Ateistforumdan buraya transfer olanların sayısı çok az. Nolan nam-ı diĝer Ahlaksız, Turan Dursun forumunda yazıyor. Ona bakarsan tüm forumlar bir hayli sakin, çünkü eskiden çok aktif olan üyelerin çoĝu çeşitli nedenlerden ötürü bir nevi emekliye ayrılmış vaziyette. Arkasından gelen gençler de Facebook, Twitter, WhatsApp gibi sosyal platformlara takılıyorlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zavalli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2022 Evet...genelde millet twitter facebook gibi yerlerde takılıyor. Bilemiyorum oralarda din üzerine yazmak ne kadar etkili olur ve tabi ne kadar güvenli olur... nonteizmin en büyük eksikliği reklam bence..tabi bunun için de bir bütçe ya da en azından gözünü karartmış elemanlara ihtiyaç var. ...Çoğu insanın bu tip sitelerden haberi bile yok maalesef. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts