admin Konu tarihi: Mayıs 9, 2022 Report Paylaş Konu tarihi: Mayıs 9, 2022 Sayın katılımcılar, Siteye moderatör alınacaktır. ilgilenenler özel mesaj yoluyla benimle bağlantı kurabilirler. Gerekli koşullar, siteye hemen hemen her gün bağlanabilecek durumda olmak, ve sitenin amacı, ilkeleri ve kurallarını benimsemiş olmaktır. Başvuranların sitedeki eski içerikleri incelenecektir. Başvuran kişinin site moderatörlüğüne uygun olup olmadığını tespit etmeye imkan verecek miktarda içeriği yoksa, başvurusu reddedilecektir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Bu başlığı dikkate almıyorsunuz, ama bir süredir bu sitenin moderatörü yok. Benim ise bu sitenin moderasyonuyla ilgilenmeye vaktim yok. Öbür taraf yazmaya kapatılınca, insanlar yazacak yersiz kalmasın diye, sizlere iyilik olsun diye tekrar açtım burasını. Yoksa 2015’te yine aynı sebeple (yani günlük işleri ve moderasyonuna vaktim olmadığı için) kapadığım bu ortamı tekrar niye açayım? Ama burasını çekip çevirecek, günlük işleri ve moderasyonuyla uğraşacak gönüllüler çıkmazsa takipçilerden, burasını bir süre sonra tekrar kapatmak zorunda kalmam ciddi bir olasılık, haberiniz olsun. Yazacak ortam olarak burasını da kaybetmek istemiyorsanız, lütfen sahip çıkın arkadaşlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Türkiye de internet fiyatları her şey gibi aşırı arttı. Bugün eski sözleşmenin düşük fiyatları ile her gün girebiliyorum. Üç ay sonrasını göremiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2022 Önceki moderatörümüz geri döndü bir süre önce, ama bu başlık yoluyla sitede moderatör arayıp bulamamış olmak beni ürkütüyor. Demek ki moderatörsüz kalsak yenisini kolay bulamayacağız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Yettim Admin telaslanma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 21 saat önce, Agis yazdı: Yettim Admin telaslanma -savcılıktan iyi hal belgesi -ateizm derneğinden ateist olduğuna dair belge ..... 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vostok_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 On 09.05.2022 at 10:23, admin yazdı: Sayın katılımcılar, Siteye moderatör alınacaktır. ilgilenenler özel mesaj yoluyla benimle bağlantı kurabilirler. Gerekli koşullar, siteye hemen hemen her gün bağlanabilecek durumda olmak, ve sitenin amacı, ilkeleri ve kurallarını benimsemiş olmaktır. Başvuranların sitedeki eski içerikleri incelenecektir. Başvuran kişinin site moderatörlüğüne uygun olup olmadığını tespit etmeye imkan verecek miktarda içeriği yoksa, başvurusu reddedilecektir. Merhabalar. Sitenin moderatör açığı olacaksa eğer, aslen benim de çok vaktimin olmamasına rağmen gerekirse ve uygun görülürse sorumluluk alabilirim. Daha önce "vostok" kullanıcı adıyla kayıt olmuştum buraya ancak şifremi unuttum, daha sonra da geri alamadım. Ama böyle kalabilir. Bu arada Ateistforum'a an itibariyle girilemiyor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 38 dakika önce, müftü yazdı: Merhabalar. Sitenin moderatör açığı olacaksa eğer, aslen benim de çok vaktimin olmamasına rağmen gerekirse ve uygun görülürse sorumluluk alabilirim. Daha önce "vostok" kullanıcı adıyla kayıt olmuştum buraya ancak şifremi unuttum, daha sonra da geri alamadım. Ama böyle kalabilir. Bu arada Ateistforum'a an itibariyle girilemiyor. vostok hg. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Şartlarım uygunsa moderatorluk yapabilirim. Benden başka her gün giren yok zaten. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Müftü, Tao, Teşekkürler. İlgilenen katılımcıların olması güzel. Şu anda moderatörümüz var yalnız. Yukarıda da belirttiğim gibi moderatörümüz geri döndü. Eğer ayrılırsa kendisi, veya site kalabalıklaşır da ek moderatörlere ihtiyaç olursa, sizi aklımda tutacağım. Bu arada, bu tür şeyleri bana özel mesaj yoluyla göndermelisiniz aslında. Bu sitede moderatörün kimliğini gizli tutuyoruz. Hangi katılımcıların moderatör olduğunun bilinmemesi gerekiyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vostok_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2022 Report Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2022 On 18.10.2022 at 15:44, TAO yazdı: vostok hg. O gün fark etmemişim, ben gelene kadar ayrılmışsın. Hoş bulduk. Selamlar, saygılar bizden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awhlind Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2023 On 09.05.2022 at 10:23, admin yazdı: Sayın katılımcılar, Siteye moderatör alınacaktır. ilgilenenler özel mesaj yoluyla benimle bağlantı kurabilirler. Gerekli koşullar, siteye hemen hemen her gün bağlanabilecek durumda olmak, ve sitenin amacı, ilkeleri ve kurallarını benimsemiş olmaktır. Başvuranların sitedeki eski içerikleri incelenecektir. Başvuran kişinin site moderatörlüğüne uygun olup olmadığını tespit etmeye imkan verecek miktarda içeriği yoksa, başvurusu reddedilecektir. Admin sana nasıl ulaşabilirim modluk ve site hakkında birkaç önerim var ilgilenirsen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2023 Şu anda bir moderatörümüz var, ama ilerisi için ek moderatörler gerekebilir. Bu yüzden bu konuyla ilgilenenler benimle özelden bağlantı kursun lütfen. (Sitenin özel mesaj özelliği yoluyla). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mert kaletoglu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2023 hayırlı olsun güzel forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paelone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2023 @mantik Sana daha önce de dedim. Bu site bu problemler ile karşılacak. Sebeplerini de anlattım. Gel, ateistforum'u tekrar aç ama eski mesajlar arşivlensin. Din, bilim ve teknoloji gibi konularin konusuldugu yer olsun. Ama adi "Ateistforum" olsun. Yani ateistforum.org Ben gönüllü moderatorluk yaparim. Turk Ateist filan beni biliyor zaten. Eger duzgun bir moderatorluk yapamazsam, ufak bir yanlisimda hemen atarsiniz. Lutfen inat me, siteyi arsivle ve tekrar ac. Buraya gordugun gibi kimse ugramiyor. Orasi ile bir bagi vardi insanlarin. Burasi ile olmayan bir bag. Lutfen dedigimi dusun. Ben gerekirse ekstra calisir moderatorluk yaparim. O konuda bir sikintin olmasin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantik Mesaj tarihi: Şubat 26, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2023 Paelone, Ateistforum’u açma kararını da kapama kararını da ben tek başıma veremem. Benim o forumun günlük işleyişi ve yönetimiyle 10-15 yıldır ilgim yoktu zaten doğru dürüst. Başkaları yapıyordu. Benim kendimin bu forum işleriyle ilgilenecek vaktim yok zaten. Burasıyla da ilgilenemiyorum, moderatör(ler) ilgileniyor. Bunun böyle olacağını baştan da duyurdum zaten. Burasını tekrar açmamın sebebi öbür taraf yazmaya kapandıktan sonra hala iletişimde kalmak ve yazışmak isteyenlere daha az dikkat çekecek, daha rahat yazabilecekleri bir ortam, ve bir alternatif sunmaktı. Ayrıca başka pek çok konu da konuşulabilir burada. İnsanların isterlerse kendi kimlikleriyle, güvenle yazabilecekleri bir ortam burası. Burasının fazla popüler olmamasıyla öbür tarafın ve hatta tüm benzer ortamların da son yıllarda popülerliğini yitirmesinin sebepleri aynı. Orası tekrar açılsa da çok şey değişmez. Ayrıca, açılmasını isteyenlerin orayı son 10-15 yıldır yönetenleri bulup onları ikna etmesi gerekir, beni değil. Eğer kendilerine ulaşabiliyorsanız onlara sorun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cougar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2023 Eger uygun gorurseniz, mod olarak zamanim elverdigince yardimci olmak isterim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moderator Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2023 3 saat önce, Cougar yazdı: Eger uygun gorurseniz, mod olarak zamanim elverdigince yardimci olmak isterim. İlginiz için teşekkürler. Şimdilik moderator ihtiyacımız yok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cougar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 Report Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2023 15 hours ago, moderator said: İlginiz için teşekkürler. Şimdilik moderator ihtiyacımız yok. Rica ederim. O halde moderator arkadaslara kolay gelsin, dilerim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ateist otobüs şöförü Mesaj tarihi: 14 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz Arkadaş hiç olmazsa bari banlayın beni yav kendimi müslüman gibi hissediyorum 🥲 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
buddha Mesaj tarihi: 15 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 7 saat önce, Max Stirner yazdı: Arkadaş hiç olmazsa bari banlayın beni yav kendimi müslüman gibi hissediyorum 🥲 Forumda her görüşe açığız. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts