Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 26 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2 dakika önce, kavak yazdı: Kendi cebimden hiç bahsetmedim. İnanmıyorsan git bak. Cebinde demişsin. Benim cebimde yok. Yine olmadı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 26 Temmuz Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz Şu an, somebody yazdı: Cebinde demişsin. Benim cebimde yok. Yine olmadı. Senin cebinden de bahsetmemiştim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 26 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 4 dakika önce, Deadanddark yazdı: Geriye hurda ve büyük ihtimal bir ölü beden kalır. Yedek lastiği unutmayalım. Hayır , 6 tekerlek kalır. Çünkü kamyon 6 tekerlekli ve diğer altısı da kasada duruyor , oradan düştüler fırladı gittiler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 26 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz Şu an, kavak yazdı: Senin cebinden de bahsetmemiştim. Cebinde sakız çikolata ve misket taşıyanlar çıksın ortaya çabuk. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: 26 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 3 saat önce, somebody yazdı: Hayır , 6 tekerlek kalır. Çünkü kamyon 6 tekerlekli ve diğer altısı da kasada duruyor , oradan düştüler fırladı gittiler. 6 tekeri kasadan düşürmek için kasanın arka kapısını açık unutmuş olmalısın, sarhoş. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 27 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 7 saat önce, Deadanddark yazdı: 6 tekeri kasadan düşürmek için kasanın arka kapısını açık unutmuş olmalısın, sarhoş. Tekerlekleri birbirine sıkıca bağladım , ama kasaya bağlamayı unutmuşum o nedenle 6 sı birden düştüler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: 27 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 5 saat önce, somebody yazdı: Tekerlekleri birbirine sıkıca bağladım , ama kasaya bağlamayı unutmuşum o nedenle 6 sı birden düştüler. Kim işini doğru düzgün yapıyor ki sen yapasın. Senin yüzünden trafikte belkide insanların hayatı riske girdi. Basit bir kurtarma operasyonunda itfaiyeciler bir kız çocuğunu öldürmeyi başardı. Olamaz denilen herşeyin olduğu ülke hangisidir diye sormaya gerek var mı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: 27 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz Gülmeyi unuttum, bu sayfada bile gulemiyorum. Türkiye'de yaşıyor olsaydım şimdi ya toprak altında ya da kodeste olurdum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 27 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 3 saat önce, Deadanddark yazdı: Kim işini doğru düzgün yapıyor ki sen yapasın. Senin yüzünden trafikte belkide insanların hayatı riske girdi. Basit bir kurtarma operasyonunda itfaiyeciler bir kız çocuğunu öldürmeyi başardı. Olamaz denilen herşeyin olduğu ülke hangisidir diye sormaya gerek var mı? Bana niye kızıyorsun , bir gün tabelasını gördüğüm ehliyet kursundan içeri girdim selamünaleyküm dedim , bana ehliyet verdiler. Bangaya gittim , hesap açayım dedim hemen kredi verdiler. Kamyon aldım bende. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: 27 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 1 saat önce, somebody yazdı: Bana niye kızıyorsun , bir gün tabelasını gördüğüm ehliyet kursundan içeri girdim selamünaleyküm dedim , bana ehliyet verdiler. Bangaya gittim , hesap açayım dedim hemen kredi verdiler. Kamyon aldım bende. Bir an senin gerçekten bir kamyonun olduğuna inandım. Kamyonlardan hiç haz etmem. Senden başlayarak Türkiye'deki tüm insanları tokatlayarak bir uçtan diğer uca geçmeyi hayal ettim. Her fiskede insan olun ulaaaan! diye haykırasım da var. İşe yarar mı sizce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 27 Temmuz Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz Kamyonlardan uzak durun. Ne sağı ne de solu belli oluyor. Şoförleri millete yüksekten(!) bakıyor ve araçlarının arkasına dandik sözler yazıyorlar. Mesela şu: Kamyonum çeker 10-20 ton. Gönlüm çeker Paris Hilton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 27 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz @Deadanddark benim kamyon kaynaşlıda lastik bekliyor , 14 yıldır orada. Ben de beyaz ayakkabı mavi pantolon ile kamyonun başındayım Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 27 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 1 saat önce, kavak yazdı: Kamyonlardan uzak durun. Ne sağı ne de solu belli oluyor. Şoförleri millete yüksekten(!) bakıyor ve araçlarının arkasına dandik sözler yazıyorlar. Mesela şu: Kamyonum çeker 10-20 ton. Gönlüm çeker Paris Hilton. Şimdi Instagramdan kadın kamyon sürücüleri videoları var. Pek inandırıcı değil ama , aslında öyle kadınlar kullasa kamyonları fena olmaz Düşünsenize her erkeğin hayali bir kamyon şöförü ile takılmak 😆😆😆 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 27 Temmuz Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 3 dakika önce, somebody yazdı: Şimdi Instagramdan kadın kamyon sürücüleri videoları var. Pek inandırıcı değil ama , aslında öyle kadınlar kullasa kamyonları fena olmaz Büyük kamyon(Truck) kullanan kadınlar var. Hem Avrupa´da hem de ABD´de. İsimleri de güzel: Trucker Babes. Türkiye´de var mı böyle yürekli kadın şoförler? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 27 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 51 dakika önce, kavak yazdı: Büyük kamyon(Truck) kullanan kadınlar var. Hem Avrupa´da hem de ABD´de. İsimleri de güzel: Trucker Babes. Türkiye´de var mı böyle yürekli kadın şoförler? Türkiye'de bir kadın bunu yapacaksa , canına susamış demektir. Kaynaşlıda bekliyorum , kamyoncu arkadaşlar nerde lan bu kadınlar , yolunu keselim demeye başladılar bile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadanddark Mesaj tarihi: 27 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 1 saat önce, somebody yazdı: @Deadanddark benim kamyon kaynaşlıda lastik bekliyor , 14 yıldır orada. Ben de beyaz ayakkabı mavi pantolon ile kamyonun başındayım Bununla daha çok dikkat çekersin. Daha havalı ve hafif. Ver hurdaya kamyonu al bunu. https://tr.pinterest.com/pin/161637074098958339/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 27 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 1 saat önce, Deadanddark yazdı: Bununla daha çok dikkat çekersin. Daha havalı ve hafif. Ver hurdaya kamyonu al bunu. https://tr.pinterest.com/pin/161637074098958339/ O kamyon üç tekerlekli. Lastik parası da çıkmaz iyi olur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: 29 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz @Kahin ve Düz dünyacı Neo-Nazi arkadaşları, Milattan önce 10 bin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: 29 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz Müziğin ismi ne acaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
dersu uzala Mesaj tarihi: 29 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 1 saat önce, Maddeci yazdı: Müziğin ismi ne acaba videonun altında yazıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mantılı Mesaj tarihi: 29 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz Bu da benden olsun. Gideceksen illa, böyle bir tarikata gir. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: 6 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: 6 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 6 Ağustos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mempish Mesaj tarihi: 7 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ağustos On 06.08.2024 at 17:37, Maddeci yazdı: Maddeci Bu videoyu cidden sen mi yayınladın? Hani gelecektin karpuz kesecektik. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mantılı Mesaj tarihi: 8 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ağustos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts