kavak Mesaj tarihi: 8 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ağustos Bu soruyu yeşillendirin lütfen. Sürekli üst perdeden konuşmak ve çokbilmişlik taslamak ne tür bir hastalıktır? Bu forumda en az birisi sürekli bu kafada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 8 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ağustos 37 dakika önce, kavak yazdı: Bu soruyu yeşillendirin lütfen. Sürekli üst perdeden konuşmak ve çokbilmişlik taslamak ne tür bir hastalıktır? Bu forumda en az birisi sürekli bu kafada. Hiç komik değil ben gülmedim , başka espirin yok mu senin. 😵 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 8 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ağustos Şu an, somebody yazdı: Hiç komik değil ben gülmedim , başka espirin yok mu senin. 😵 Sen de gülmeyiver. Somurt azıcık. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 8 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ağustos 46 dakika önce, kavak yazdı: Sen de gülmeyiver. Somurt azıcık. Sen de daha çok bilmiş ol madem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buddha Mesaj tarihi: 15 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ağustos Link to comment Share on other sites More sharing options...
buddha Mesaj tarihi: 17 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos “İstimna (mastürbasyon) yapanların ahirette elleri hamile olacak ve ondan hak talep edecek, şikâyet edecek." (Beyhaki, Şuabu’l-İman, 7/330) https://sorularlaislamiyet.com/istimna-yapanlarin-ahiret-gununde-ellerine-hamile-kalacaginin-hadis-oldugu-soyleniyor-boyle-bir-sey Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: 21 Ağustos Report Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ağustos Google'a Das Kapital sorduğunuzda şu çıkıyor. "Surelerin İniş Sırasına Göre Kur'an-ı Kerim Meali - Yaşar Nuri Öztürk" Google imana gelmiş anlaşılan, fişini çekmek gerek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 26 Ağustos Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos Dünya çapında meydana gelen son salgın hastalık yüzünden toplumda bir değişiklik olmadı. Zekiler yine zeki, aptallar yine aptal. Ancak bunun ikisi daha da belirginleşti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 8 Eylül Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül Musluktan su içen birisi nalları diktiğinde, hangi sebepten ölmüş olur? Mikrop mu? Öyle şey mi olurmuş, elbette aşırı dozdan ölmüştür. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 8 Eylül Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül Forumdaşlar sağolsun, fıkralar ardarda geliyor... Galata´da bir balıkçı avazı çıktığı kadar bağırıyor : "Canlı balık, canlı balııııık!" Oraya uğrayan yaşlı bir teyze yaklaşır ve sorar: "Evladım, balıklar taze mi?" Balıkçı hiç istifini bozmaz ve bağırmaya devam eder: "Canlı balık, canlı balııııık!" - Evladım, duymadın galiba. Balıklar taze mi? - Teyze, "Canlı" diyoruz ya işte! - Evladım, ben de canlıyım ancak taze miyim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 10 Eylül Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül Komplo teorisi - Sakın aşı yaptırmayın ha! - Niyeymiş? - Aşılarda çip var. Vücuda girdikten sonra g*te yerleşiyor ve orası çanak gibi olduğu için Amerikan ve Çin uydularına sinyal yolluyor. Bu önemli bilgiyi yayalım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 11 Eylül Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül Komplo teorisi - Sakın uçağa binmeyin ha. - Niyeymiş? - Uçakların arkasından çıkan beyaz gaz zehirlidir ve uçağın içindekileri uysal hale getirmek için yolcuları çaktırmadan bir güzelcene gazlıyorlar. Bu önemli bilgiyi yayalım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 12 Eylül Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül Komplo teorisi - Sakın sizi yöneten hükümetin sözüne kanmayın ha. - Niyeymiş. - Alayı başkaları tarafından kukla gibi oynatılıyor. Kimbilir belki de kalleş uzaylılar bile işin içinde var. Bu önemli bilgiyi yayalım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 12 Eylül Yazar Report Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül Düz mantık Bizim Temel bir gün yarışmaya girer ve şansa birinci olur. Kendisine ödül olarak bir tane düz mantık kitabı verirler. Ancak bizim Temel ne anlar mantıktan. Ödülü veren kişi açıklamaya çalışır. -Evinde akvaryumun var mı? -Evet, var. -O zaman içinde su da vardır. -Evet, var. -Su varsa balık da vardır. -Evet. -O zaman hayvanları da seviyorsun, demek ki. -Evet, seviyorum. -Hayvanları seviyorsan insanları da seversin. -Elbette severim. -O zaman kadınları da seversin. -Tabii ki severim. -İşte buna düz mantık derler. Bu izahat Temel’in çok hoşuna gider. Alır kitabı eline ve eve doğru gitmeye başlar. Yolda arkadaşı Dursun’u görür. Dursun merakla sorar: -Temel, o elindeki ne? Temel: -Kitap; düz mantık kitabı. -Nasıl bi şey bu düz mantık? -Tamam, anlatayım. İyi dinle. -Senin bir akvaryumun var mı? -Yok. -Vaay, ibnee. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
buddha Mesaj tarihi: 19 Ekim Report Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ekim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: 26 Ekim Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: 26 Ekim Report Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ekim Link to comment Share on other sites More sharing options...
buddha Mesaj tarihi: 31 Ekim Report Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim "Taoistler nasıl dua ederler" diye arama yaptım karşıma bu çıktı. Komedyen biri dini ile dalga geçiyormuş gibi anlatmış. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buddha Mesaj tarihi: 11 Kasım Report Paylaş Mesaj tarihi: 11 Kasım Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts