MMurtaza23 Konu tarihi: Mayıs 17, 2015 Report Paylaş Konu tarihi: Mayıs 17, 2015 Merhabalar. Türkiye'de (diğer gazetelerin aksine kimliğini gizlemeyerek) yayın yapan Siyonist Yahudi Gazetesi Şalom'un yazarlarından Yahudi Karel Valansi'nin "İsrail Artık Orta Doğu'da Yalnız Değil" adlı makalesinin ibret dolu bir analizi: İran ve Suriye Düşmanları İsrail'e Hizmet Ediyor - İslam Aktüel Yazıda renkli ve altı çizili yerler olduğundan kopyala-yapıştır seçeneği yerine direkt link paylaştım. Umarım sakıncası yoktur. Lütfen yazıyı dikkatle okuyup paylaşalım. Teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aydaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2021 On 17.05.2015 at 13:44, MMurtaza23 yazdı: Merhabalar. Türkiye'de (diğer gazetelerin aksine kimliğini gizlemeyerek) yayın yapan Siyonist Yahudi Gazetesi Şalom'un yazarlarından Yahudi Karel Valansi'nin "İsrail Artık Orta Doğu'da Yalnız Değil" adlı makalesinin ibret dolu bir analizi: İran ve Suriye Düşmanları İsrail'e Hizmet Ediyor - İslam Aktüel Yazıda renkli ve altı çizili yerler olduğundan kopyala-yapıştır seçeneği yerine direkt link paylaştım. Umarım sakıncası yoktur. Lütfen yazıyı dikkatle okuyup paylaşalım. Teşekkürler. Link açılmıyor, maalesef. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAO Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 18 saat önce, Aydaa yazdı: Link açılmıyor, maalesef. http://islamaktuel.com/iran-ve-suriye-dusmanlari-israile-hizmet-ediyorlar Adresi değişmiş. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aydaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 7 dakika önce, TENTEN yazdı: http://islamaktuel.com/iran-ve-suriye-dusmanlari-israile-hizmet-ediyorlar Adresi değişmiş. Tamam, sağ olun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aydaa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 Report Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2021 On 17.05.2015 at 13:44, MMurtaza23 yazdı: Merhabalar. Türkiye'de (diğer gazetelerin aksine kimliğini gizlemeyerek) yayın yapan Siyonist Yahudi Gazetesi Şalom'un yazarlarından Yahudi Karel Valansi'nin "İsrail Artık Orta Doğu'da Yalnız Değil" adlı makalesinin ibret dolu bir analizi: İran ve Suriye Düşmanları İsrail'e Hizmet Ediyor - İslam Aktüel Yazıda renkli ve altı çizili yerler olduğundan kopyala-yapıştır seçeneği yerine direkt link paylaştım. Umarım sakıncası yoktur. Lütfen yazıyı dikkatle okuyup paylaşalım. Teşekkürler. Sünni Arap Devletleri dış poltikada da iç politikada da mezhepçi olan Şii İran'a karşı bir Sünni blok oluşturarak İsrail'in en büyük tehdidi olan İran'ı zayıflatacaklarından düşmanımın düşmanı dostumdur şekliyle sanırsam "İsrail artık yalnız değil." deniliyor yazıda. Mezhebçiliği, dinciliği dış politikaya katmak çok yanlış bir şeydir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovulmuş Üye Mesaj tarihi: 12 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 12 Temmuz İsrail'e saygı duyacaksınız amk. Daha ötesi yok. Herifler boşuna mı çalıştılar yıllarca. Tabiki bunları yapmak in çalıştı , şimdi iki tane dili şişmiş tükürüklü müslümanın hoşuna gitmedi diye vaz mu geçecekler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpinçayırı Mesaj tarihi: 13 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 13 Temmuz Orta Doğu dış politikasında Sünniler, Amerikancıdır; Şiiler ve Aleviler, Rusçudur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saturn Mesaj tarihi: 24 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 24 Temmuz İsrail bilgisayar virüsü kullanarak İran'ın nükleer programını engellemiş. Helal olsun. İran'ın silahlanması engellenmeli. Zaten nükleer silahın İran'a da bir faydası olmaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavak Mesaj tarihi: 24 Temmuz Report Paylaş Mesaj tarihi: 24 Temmuz @Maddeci, videoyu izlemedim. Eğer böyle bir virus varsa ve kullanılmışsa o zaman içeriden birisinin yardım etmiş olması lazım, çünkü İran´ın Atom programının internetle direkt bir bağlantısı yok, diye biliyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts